2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar selam bende aranıza yeni katıldım. Listeye benide alın 6 hafta 3 günlük hamileyim.kısmetse benim de doğum 17 agustos gözüküyor. çin takvimine göre kız, yorumcu ya göre cinsiyet erkek çıkıyor. Bakalım hayırlısı...
Bugün kalp atışını gösterdi doktor. herkese selamlar...
 
arkadaşlar şu soruyu çok soruyorum ama,şimdi benim son adet tarihim22 kasım,.daha küçüktür diye doktora gitmedim.sizce nezaman gideyim.bi tarih verirseniz sevinirima.s.

Bence artık zamanı geldiş, gidebilirsin, yğksek olasılıkla keseyi görürsün. 1 hafta daha beklersen kalp atışı da muhtemel!

bide sigara içiyordum şimdi 1 tane içiyorum günde yaaa doktorda bişey demedi 4.haftalık henüz bişey olurmu ???

Canım ben de içiyordum, ama sıfırladım. Sakın ha, bebeğine ufacık bir şey olsa, vicdan azabından ölürsün. Bir arkadaş demiş, dumanı bile yasak sana!

helin hivda, neler atlatmışsın, çok geçmiş olsun. Eminim bebeğin sağlıklı bir şekilde sana gelecektir.

sal_der, semall, comely_08 aramıza hoşgeldiniz. Sağlıklı gebelikler dilerim.

kayra42, canım doktorun ne iyiymiş, gerçi benimki de iyi de.. Çalışmamak için erken değil mi ya? Bilmiyorum da? 2. dönem daha 3 - 4 aylık olucaz. Bir de merak ettim, okuldakilere söylemedin mi daha?

Ben bu saatten sonra kaybedersem nasıl olsa öğrenecekler, diye söyledim. Bir de sürekli sigara, çay, kahve içen ben, günde çiş gibi 2 fincan çaya inince ne diyecektim insanlara fisfisfis Söyledim, güzel de oldu. Herkesin ilgisi üstümde kaydirigubbakcemile3
 
yeni gelmiş herkes hoşgelmiş. sayımız çığ gibi büyüyor diğer anne topikleri de böylemi acaba?
 
ya aklıma takılan birsey var.
fikri olan yazarsa çok sevinirim.

bizim sirkette beslenme ve diyet uzmanı var. osman muftuoglu kliniginden. ve ptesi gunu ben diyetisyene gittim yne yiyim ne içeyim diye sormaya. ilk once fiks dr beni su makinalar varya hani kas ya oranın vs olcuyor metal bir zemne basıyorsunuz elinizede metal iki aparat alıyorsunuçz neyse on açıktım sonuçları çıkardık falan . bu arada dr guven vermedi . asıl dr d ogum izninde o yuzden su anda genc 23 yasında pek deneyimi olmayan bir dr vardı neyse laf olsun diye konustum falan. aksam serviste arkadaslara anlattım bir hamile arkadas daha vardı o da benimleydi oda cıktı makinaya o da 5 aylık hamile . neyse baska bir arkadas dediki o makihna hamilelere zararlı. eski dr umuz hamile iken omakinadan uzak durdugunu soylemisti. ikimizde sok olduk tabi nası yani dedik biz çıktık dr çık dedi çiktik yani ve bir panik aldı beni napar ne olur acaba. taktım simdi buna. dunden beride midem bulanmıyor birseymi oldu diyorum hani elektrik veriliyor o cihazda falan deniyor of yaaa..
 
kızlar gerçekten ne kadar çok yazıyosunuz en son dün girmiştim bugün bütün yazılanları okudum yoruldum vallaha yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inş. bebişleri yavaş yavaş kalp atışları duyulmaya başlamış ben dün gidecektim doktora ama çok kar yağıyodu düşerim falan die korktum. burdan bi arkadaşımız düşmüş geçmiş olsun kendisine. bugün akşam gidicem doktora tahlillerimi götürücem bana en son 10 gün sonra gel dedi 10 gün olmadı ama gitmişken bebişe de bakar inşallah ve kalp atışını görürüm akşam gelincede haber veririm size Bu arada benim çin takvimine göre erkek çıkıyo benide eklermisiniz. ben kız gibi hayal ediyodum ama bakalım takvim doğru çıkacakmı
 
cin takvimi listemiz

1- babymom- kız
2-NILUFERSAHH- erkek
3- tuana3434- kız
4-aftabru- kız
5-dide- erkek
6- petrik - erkek
7-basak35- erkek
8-desdona- erkek
9-defnedamla- kız
10-Lalece-erkek
11-perlin- kız
12-norraa- erkek
13-gamze_hlm- kız
14-esrako- erkek
15-evris-erkek
16-milkshake-kız
17-tazefasulye-kız
18-mercimekim- erkek
19-kayra42-erkek
20-nazlı03-erkek
21-fasulyeko-kız
22-seerni-erkek
 

canım ya korkma okadar zararlı tamam ama bi kerede o kadar etkilemezki bi daha çıkma o tartıya alışveriş merk. deki kapılardanda uzak durun kızlar ve röntgen cihazlarındanda hem ben senin dediğin cihazı anladım bence elektrik falan vermiyo o
 

helin, senin sat 28 ekim ve sen 8+5 misin? peki ben nasıl 1 kasımla 8+4 oluyorum anlayamıyorum. doktorum erken yumurtlamışsın dedi. bu konuyu bi araştırmam lazım.
 

ajda hosgeldinn
sat 9 kasım mı ?
bende 6+4 gunluk hamileyim tamamen aynıyız :)
dr a gittinmi keseyi vs gorudn heraled ??
insalah bu sefer saglıkla kucagına almak nasip olur.
 
aftabru herkesin yumurtlama gunu farklı o 28 ekimde regl olmustur ama yumisi 12 kasımda catlamıstır sen 1kasımda regl olmusun yumis 13 kasımda catlamıs ben 1 kasım regl oldum yumis 20kasım catladı yani herkesin kendine ozgu bi catlama zamanı var
 

evet mumkun mertebe gecmeyin kızlar ben havaalanında bile hamileyim dedim gecmedim elimizen geldigince imkanlarımzıı kullanalım:asigim:
 
bişey sorcam hani mağazaların girişlerinde alarm sistemi oluyor pekii o zararlı mı benim şimdi alışveriş merkezlerinin giriş kapılarında bulunan cihazlar zararlımı ?????
 

ya herkez beni ayırıyo zaten nereden neye gırecegımı bıle cözemedım henüz benıde yazsanıza ya buraya ben 7+3 bebişim
 

inşallah bu kez farklı olur, yüzün güler. genetik tahlil yaptırdınız mı? benim iki düşükten sonra kanımda pıhtılaşma çıktı. şimdi iğne vuruyorum kendime. bakmadılasa mutlaka genetik tahlil yaptır.
 
comely 7+3 olman listeye girmeni engellemio listeye girmeni engelleyen cin takvimine gore bebeginin kızmı erkekmi olacagını bilip bilmememn . sen bakmadıysan bize sat ve gun ay yıl dogumgununu yaz biz bakıp ekleyelim. 2 msj yazdın 2side sitemli :) yapma boyle

masmavicim ben nette okumustum dr o ısınların cok az oldugu ici zarar vermeyeceegini soylemis ama hamile oldugunuzu soyleyip gecmeyebilirsiniz yazmıstı.
 
güvenlik görevileri alışmıştır bilgileri vardır sorun çıkarmıyorlar
4-5kez gittim alışverişmerkezine hiç birinden geçmedim buyrum hanımefendi tabiki diyorlar : )
 

yani ben şimdi 13 kasımda mı hamile kalmış oluyorum? bizim başka ihtimal yok zaten. korunuyorduk biz. 13 kasımda hamile kalmışsam mı ben 8+4 oluyorum? şunları bi öğrenemedim gitti.
 
bebişim kızzzzzzzzzz yazıyo 22 yasındayım ve gecen ay hamıs kaldım :) doğru dımı bu arada ben pınar
 
arkadaşlar ben az önce geldim doktordan. herşey normalmiş. 7+6 yım diye biliyordum ama bebeğin boyutuna göre doktor düzeltme yaptı. erken yumurtlamışsın dedi. yani artık 8+4 üm. birden bire 6 gün kazandım. aman herşey yolunda olsun da gerisi önemli değil. bebeğimin kalp atışını yine gördüm hatta dinledik. ama geçen sefer yani 6+2 yken daha net görmüştüm. şimdi bebek yan duruyordu o yüzden çok net göremedim pıtpıtları. ama doktor normal atıyor dedi. kırmızı eti mutlaka yemem gerekiyormuş. bi de apikobal diye bi b vitamin kompleksi verdi. bu durumda centrumu bırakacağım.
 
baybmoncum bişey dicem bende bu çin takvimi bulamadım sana rica etsemde bi baksan benim dogum tarihim 03/06/1981 sabah saat 8:30 doğmuşum ben bunlar yeterlimi canım ???
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…