2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.



Canım koşsana heme doktoruna bekleme bence daha çok şişsin diye, git, için rahatlasın..
 

tuanacım neden bukadar iki kasık agrısına birden taktınki. bende aynadan bakınca iki tarafımda sis gorunuyo sanki yumisler portlemis gibi :))
lutfen stres yapma keseyi gormedinmi daha ilk dr randevun nezaman. hem bildigim kadarıyla dis gebelik muthis karın agrısı ve kanamayla kendini belli edio lutfen stres yapma. herzaman kasık agrıycak die bisey yok. anımız anımıza uymuyoki bizim
 
arkadaşlar,sizdede bendeki gibi bi his oluyomu,.cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum.sanki bişey olacakmış gibi,bebikime..
 

arkadaşım panik yapma. şişliği senden başkası da fark edebiliyor mu? belki sen abartıyorsundur. belki de önemsiz bir şişliktir. dış gebelik olsaydı şimdiye kadar haberin olurdu diye düşünüyorum ama sen yine de hemen git doktoruna. kasık ağrısı hepimizde var. benim de sadece sol tarafımda.
ayrıca hamilelikte kist oluşabiliyormuş, doğumla birlikte de gidiyormuş. belki de sol tarafında kist oluşmuştur ki bu da zaten zararsızmış. benim ilk hamileliğimde olmuştu kist.
 

cnm 2 kasık olsa bişi diil neden tek sol ve neden solda şişlik var hani 2sinde olur ya ya neden dış gebelik dedim hani rahme yerleşmiyoda tüpte kalıyo ya ondasn dedim yazrken bile çok kötü oluyorum cnm 2 gün önce kesyi gördük ama dr 10 gün sonra gel kalp atışı için ozaman belli olcak herşey dışmı değilmi diyesenağlamasenağlamasenağlama
 
arkadaşlar,sizdede bendeki gibi bi his oluyomu,.cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum.sanki bişey olacakmış gibi,bebikime..

biz hemen sorduk doktora izin var mı diye. kanama olmadığı sürece sorun yok, devam dedi. biraz özel olacak ama biz hiç çekinmiyoruz. kendimizi rahatsız da hissetmiyoruz. tek sorun göğüslerim acıyor arasıra.
 
tuana bencede panik yapma ve doktoruna danış.sters hem sana hemde bebeiğine çok zararlı.dikkat et kendine.inşallah önemli bişey değildir.
 
arkadaşlar,sizdede bendeki gibi bi his oluyomu,.cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum.sanki bişey olacakmış gibi,bebikime..

Benim zaten 1 düşüğüm olduğu için, bu sefer de ufak ufak lekelenmelerim olduğu için girmiyoruz ilşkiye. Ama sağlığın yerindeyse korkacak bir şey yok, ama şunu da unutma, meni, rahimde kasılmalara neden oluyormuş. Pek iyi bir şey değil yani bebiş için.
 
selam kızlar sitede bir arkadaşımız otomatik çin takvimi linki vermişti oraya verdim tarihlerimi 36 yaşında olmama ragmen kamer yaşım 37 çıkıyor ve bebegim erkek olucakmış zannedersem şuanki yaşımızın üzerine 9 ay eklenmesi gerkiyor bu linkte herşeyi kendi hesaplıyor
 

cnm moral vermek için demiyon dimi seninde mi solda var sadece ağrın...kayınvalideme gösterdin dün akşam oda evet hafif şişlik var solda dedi ...bide şunu sölim benim sağda yumurta gelişmişti soldaki kçüktü hani solda döllenme olsa offfffff ya kafam karıştı...bide o şişliğin üstü ağırıyo ama arad regl ağrısı gibi kasıklar ağırıyo ozaman rahtlıyom tej taraf diil diye... dış gebelik olsa çoktan gösterirmiydi bende lekelenme diye bişiş yok sadeec akıntı var.......delircem ama rabbime yalvarıyorum:Saruboceq::Saruboceq:
 
 
benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için,bebike zarar verir diye.pek ilişkiye girmek istemiyorum,.yine düşükle sonuçlanır diye.senağlamasenağlamaşimdi bile içimde korku var.acaba yine aynı duyguları yaşarmıyım diye.ÇOK KORKUYORUM.senağlamasenağlama
 
ederım canım :1hug: ikimizde hayırlı haberlerle dönelım inşallah doktordan..canım lekelenmen ınsallah yerlesme lekelenmesıdır öyle umudelelım.çünkü kana dönerse tehlıke var.hadı bakalı hayırlı haberlerle dönelım inşallah
canım ya meraktan sordum sana üsttenmı bakıldı alttanmı die.ben zaten gecen seferde alttan baktırdıgım halde kesem cok miikti.yıne vajınal bakılcak muhtemelen.cunku bı hafta gec yumurtladım 1 hafta gerıden gelıyorum üstten hıc görünmez.ayy inşallah bende görürüm kalp atıslarını dua et bana oldumu :1hug:
 

hem keseyi gördük diyorsun hem de hala dış gebelikten korkuyorsun. alemsin valla tuana. inan ki moral vermek için söylemiyorum, benim sağ tarafım hiç sızlamadı bile, hep sol kasığım ağrıyor. bazen şiddetli bazen hafif hafif ama sadece sol... şişlik tuhaf sadece sende. onu da doktora göster bakalım vardır bi açıklaması.
 

cnm benim çok teşekkür ederim...dr bana dediki 10 gün sonra geldğinde belli olcak dışmı diilkmi diye..keseyi görmek kesinlik vermiyo demekki
 
esracım inşallah bebegın senınledır ve sımsıkı tutunuyprdur annesıne.gelısımıde yerındedır umarım.doktorun alalım dersede bı 5 gun daha bekle sana zararı yoksa.cünkü gercekten herkezde farklı reaksıyon olabılıyor.ablamda 6.5haftalıkken ne kese vardı ne kalp atısı.doktor galıba dısgebelık dedı.ama sancın yada kanaman olmassa bı 10 gun daha bekleyebılırız dedı ve benım mınık yegenım 10 gun sonra ablamaın karnındaydı.ordan sonrada hersey yolunda gıttı 9 ay boyunca.inşallah senınkıde kendını gec gösterır canım.hepimize hayırlı saglıklı bebekler nasip etsın Rabbım inşallah

canım kanamamı lekelnememı?inşallah yelesme kanamasıdır busefer mınıklerımız bızı bırakmaz inşallah,üzülme hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun doktordan ikimizdede
 
xcanım şimdi moral olsun falan dıe yazıyorum sancan ama benım 5 gun öncesıne kadar cok fazla kasıgım agrıdı.ve burda bırcok arkadasımızın agrıdı dıe hatırlıyorum.5gundur yoktu dunden berı hafıf hafıf agrıyor ama agrı bıraz daha rahıme dogru kaydı demekkı doktorların dedıgı gıbı gercekten rahım genısledıgı için kasık agrıyor.şişlik konusunda bıse dıyemıycem ama sanırım yıne rahım gemnısledıgı ıcın olabılır.yada bagırsaklardakı gaz sıkısmadır.hem iki kasık agrırsa bu sancıya gırer.bız bıtaraf agrıyo dıe üzülürsek bıde 2tarafın aynı şiddetle agrıdıgını düşün ozaman cıddı bı sancı cekerdık sanırım.

hem iki kasık agrırsa bu sancıya gırer.bız bıtaraf agrıyo dıe üzülürsek bıde 2tarafın aynı şiddetle agrıdıgını düşün ozaman cıddı bı sancı cekerdık sanırım.inşallah bebeklerımıze hıcbırsey olmıycak hayırlısıyla saglıkla dogurup mkucagımıza alamk nasip olcak :1hug:
 
cin takvimi listemiz

1- babymom- kız
2-NILUFERSAHH- erkek
3- tuana3434- kız
4-aftabru- kız
5-dide- erkek
6- petrik - erkek
7-basak35- erkek
8-desdona- erkek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…