Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gecmıs olsun bende düşük yaptım temmuz sonunda.inşallah busefer bırakmıycak bebklerımız bızı :1hug:benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için,bebike zarar verir diye.pek ilişkiye girmek istemiyorum,.yine düşükle sonuçlanır diye.senağlamasenağlamaşimdi bile içimde korku var.acaba yine aynı duyguları yaşarmıyım diye.ÇOK KORKUYORUM.senağlamasenağlama
evet canım senle aynıyız ondan sormustum.inşallah bende hayırlı haberlerle gelırım doktordaminik kelebek alttan baktı canım. biz aynıyız senle sende duyarsın bugun insallah tazefasulyemde hadi dualarım sizlerle insallah canlarım
rkadaşlar ben kendime profil foto seçtim ama neden hala görünmüyor? siz nasıl yaptınız? profilimi düzenleden yaptım ben. bilgisayarımdaki fotolardan birini seçtim değişiklikleri kaydet dedim. kendi profilime baktığımda resim görünüyor ama yazışmalarda çıkmıyor. neden acaba?
ozaman herkes bana dogum tarihini yazssın ay yıl gun ve sat yazsın ona gore bakıp cin takvimi listesi hazırlayım bakalım kimlerin dogru cıkacak :)
aftabrucum yazarmısın sende
arkadaşlar ben yarın doktora gidicem geçen hafta sadece keseyi gördük bu hafta bebişi görürmüyüz acaba 6. haftasında göremeyen varmı
Merhaba kızlarr allahtan bi mani olmazsa bende ağustosta alacağım bebeğimi kucağıma :) Aranızda olmak çook güzeel herkesee hayırlı hamilelikleeerrr...
merhaba kızlarrrr. 1 haftadır nete giremiordum. ben de çin takvimine göre erkek bebeğe hamileymişim.şu an tam 5 haftalığım. daha doktora gitmedim ve geri kalmış bir yurtdışı ülkesindeim şu an mecburi hizmetten.burda sadece üstten ultrason var ve doktorlarda bu aletten yok.hastanede gidip çektiriorsunuz sonra doktorunuza götürüorsunuz ultrason verilerini.ne zaman gitsem diye düşünüorum.bazıları 6. haftayı bekle dior.ne yapacağıma karar veremdim.
ayrıca benim karnım da 1 aydır şiş yani yumurtlamamdan beri çok zayıf olduğum için karın altı şişliğim çok belirgin.sanki regli öncesi şişliği ödm ve gaz. bu sonradan iner mi yoksa artık hep böyle miyim.bir de 48 kiloyum acaba benim karnım daha mı çabuk belirginleşecek.gaz şişliği bile belli. hepimize hayırlı uğurlu olsun diorum inşallah sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize.
canım bende yurtdısındayım memleketime kurban olayım hersey tıkır tıkır wallahi. bence karından duymak ıcın 7. haftayı bekle ama keseyı vs de gormen gerek o yuzden once 6.haftanın sonunda sonrada 7.haftanın sonuda gıt derim
merhaba kızlarrrr. 1 haftadır nete giremiordum. Ben de çin takvimine göre erkek bebeğe hamileymişim.şu an tam 5 haftalığım. Daha doktora gitmedim ve geri kalmış bir yurtdışı ülkesindeim şu an mecburi hizmetten.burda sadece üstten ultrason var ve doktorlarda bu aletten yok.hastanede gidip çektiriorsunuz sonra doktorunuza götürüorsunuz ultrason verilerini.ne zaman gitsem diye düşünüorum.bazıları 6. Haftayı bekle dior.ne yapacağıma karar veremdim.
Ayrıca benim karnım da 1 aydır şiş yani yumurtlamamdan beri çok zayıf olduğum için karın altı şişliğim çok belirgin.sanki regli öncesi şişliği ödm ve gaz. Bu sonradan iner mi yoksa artık hep böyle miyim.bir de 48 kiloyum acaba benim karnım daha mı çabuk belirginleşecek.gaz şişliği bile belli. Hepimize hayırlı uğurlu olsun diorum inşallah sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize.