2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada kizlar bugün sürekli bu sitede ariza vardi..o yüzden sürekli takip edemedim..Ebruska arkadasimada gecde olsa hosgeldin diyorum..bazi sayfalari okuyamadigim icin atladim herhalde...
 
bende hiç uyumuyorum ya ne yapcam bilmiyorum.birde kabuslarım arttı...sorma...
 

ebrucum o bhcg degerini burda karsilastirdik cinsiyeti belli olan arkadaslrla, pek tutmadi:)))
benim cin takvimi tutmustu ama yinede emin olamiyor insan, en iyisi birkac hafta daha beklemek..bana erkaka ddi buyuk olasilik ama 10 martta randevum var ozamankesinlesir dedi..
 

yok be güzelim tutmuyor hepsi hikaye...ama kız dediyse ve kesin demediyse erkek olabilir...
 
bende hiç uyumuyorum ya ne yapcam bilmiyorum.birde kabuslarım arttı...sorma...

bir de yazik esim beni ofis cikisi arar yada cikmaya yakin napiyosun, bir eksik varmi diye, her aksam firca yiyor benden niye beni uyandiriyorsun diye?? az oncede her aksam oldugu gibi onun telefonuna uyandim...hah geldi o da, kapi acildi...
 

canim bu cin takvimi tamamen sacmalik...sürekli tekrarliyorum ama almanyadaki cin takvimiyle buradaki tamamen ters..buradaki bana erkek almanyadaki kiz dedi ve benim kizim olacak..simdi hangisi dogru..ayrica benim doktorumda 14 haftalikken pipi göremedim kiz olabilir dedi ve bugünde kesin kiz oldugunu ögrendim..bir oglum oldugu icin bu benim icin büyük bir sevinc oldu..ama kizlarda yanilma payi herzaman daha yüksek..bence yinede sürprizlere acik ol..
 
SARMAŞIK senin kızdı değilmi?atladım sanırım.gözün aydın canım...
 
bende hiç uyumuyorum ya ne yapcam bilmiyorum.birde kabuslarım arttı...sorma...

kizlar bu sorun bendede var..ayrica esim gece cok korkarak ve sürekli sicrayarak uyudugumu söyledi..artik korkuyorum senden diyor bana...sürekli sayikliyormusum..bu sizdede varmi acaba??:uhm:
 
kizlarbenim bu uykum nolucak bilmiyorum, diyorum insallah bu bebis simdi beni uyuttugu gibi doguncada kendi bu kadar cok uyur, uslu bi bebis olur, tek tesellim bu simdilik:)) yoksa bu kadar uyku, bostan oldum resmen..

İnşallah Norra'cım, bebişin doğduktan sonra da beraber uyursunuz :) Bu arada, bir yerde okumuştum, uyumak istiyorsanız sakın bu durumu kafaya takmayın, uykuya direnç göstermeyin diyordu. Demekki vücudunun ihtiyacı var canım. Bebişin sen dinlen istiyor :)

bu arada kizlar bugün sürekli bu sitede ariza vardi..o yüzden sürekli takip edemedim..Ebruska arkadasimada gecde olsa hosgeldin diyorum..bazi sayfalari okuyamadigim icin atladim herhalde...

Sarmasik, teşekkür ederim. Haklısın, insan bir günde gelişen herşeyi takip edemiyor, hele ki benim gibi gündüzleri giremiyorsan :)
 
güzeller sabah mesaim var çok öptüm.ALLAHA EMANET OLUN SİZLER BEBİŞLERİNİZ VE BEBİŞİM....
 
Kızlarda yanılma payı olduğunu duymuştum.. Gerçi ilk çocuğum olacak, farketmez ama insan merak etmeden de edemiyor :)
Sarmaşık ne güzel ya.. Allah iki yavrunu da korusun :) Hem erkek hem de kız çocuğun tadını yaşayacaksın..
 

insallah allah hepimize o günleri gösterir..önemli olan saglikli olmalari..cinsiyet konusundada emin olmak icin bence enaz 18.-19..haftalari bekle..bilmiyorum ama benim ic güdülerimde hic tutmadi..ilkinde kiz dedim erkek ikincideyse erkek dedim kiz oldu..delikafadulden demekki bende histe kalmamis..:roflol:
 

Bende de yok canım..kaydirigubbakcemile3 . Kim ne derse ona inanıyorum şimdi.. Biri geliyor, kız diyor, o fikre alışıyorum.. öteki diyor yok bu erkek.. bu sefer ona da inanıyorum :roflol:

Ama size komik bişi anlatıyım: kayınvalidem bir keresinde cinsiyetini öğrendikten sonra mavileri örmeye başlııcam dedi, çok güldüm :roflol: Dedim, kız olursa, örmeyecek misin yani lülülülülülü
 

Yanılma payı derken zaten oranları %50 ye %50 olan iki ihtimalin beta hgc ve çin takvimi dediğiniz takvimde kimi kişiler için tutuyor gözümesi son derece normal. Yani aslında tutan bir şey yok sengözlerimebaksanab Zaten döllenme anında babadan gelen X veya Y ne ise, cinsiyet de ona göre belirleniyor ki çin takvimi nerden bilsin o anda babadan gelen ve yumurtayı dölleyecek olan kromozomu :1rolleyes:
 

Çin takvimi işin hurafe kısmı tabii. bhcgde belki bilimsel bir açıklaması vardır dedim ama alakası yokmuş

Kızlardaki yanılma payı da hani pipiyi doktor göremezse kız tahmininde bulunabiliyormuş. erkekte pipi varsa vardır, kesin erkektir (eğer ki kordonu orada doktoru yanıltmadıysa).. Aman neyse işte, amaç insan kendine merak konusu yaratsın :)
 
:)) Neyse canım, kordon vs. derken, erkek bebek de kız bebek de çok güzel. Hayırlı evlat olsun inşallah hepsi ve sağlıkla inşallah... Ben de kısmetse cumartesi doktora gideceğim. Görsek de olur görmesek de olur cinsiyetini. Hayırlısı neyse o olsun :)
 

İnşallah canım, hepimiz için hayırlısı olsun :)) Hepimizin bebişleri sağlıklı olsun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…