2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

behiyeesen petrik minik kelebek norra irem mercimek esrako taze fasulye 3k1m kayra
hepinize çok çok teşekkür ederim kociş erken kalkcağı için o yattı kısada olsa kutladık yıldönümümüzü seneye 3 kişi olarak kutluyacağımızı düşünmek gerçekten çok güzel bi duygu
norra ya içinemi doğdu oğluşunla mutluluklar yazmışsın allla alla çok şaşırdım bakalım doğru çıkcakmı az kaldı öğrenmeme
 
ebruska bu arda hoşgeldin bizim hamişler erken yatıyo bu saat te bomboş kalıyo burası
 
sarmaşık bir oğlun var şimdi kız bekliyosun hamilelik döneminde ne farklılıklar var erkekte ne yedin karnın nasıldı uykun mide bulantın ne durumdaydı şimdi nasıl
 
Kızlar, ben yeniyim ya, ticker eklemeyi bilemedim. sahi, nasıl yapıyorsunuz? ticker oluşturdum ama onu burada nereye şeettirecem bilemedim :)

Seerni çok teşekkür ederim. Gerçekten herkes yattı galiba :)
 
arkadaşlar 20 gün önce dr.gittim erkek dedi ondan 10gün sonra gittim kız galiba dedi dün gittim kesin kız cinsiyet konusunda çok iyiyimdir dedi kızlarda bazen klitoris büyük oluyo pipi gibi görüyoruz dedi tabi biraz daha büyüyünce anlaşılıyo dr. kız diyince eşim Allah yardımcım olsun 1çeneyle baş edemiyodum 2.sini düşünemiyom dedi ama kız çocuklarını daha çok seviyo
 
canım oluşturduğun tickere kullanıcı panelinde profil düzenle var orda kilo doğum takip yazan bir ter var oraya yapıştırıyosun
 
canım oluşturduğun tickere kullanıcı panelinde profil düzenle var orda kilo doğum takip yazan bir ter var oraya yapıştırıyosun

Ben de eski sayfalardan ticker eklemeyi nasıl tarif etmişsiniz ona bakıyordum. Ticker oluşturduğum sitede 4 farklı link vermiş. hepsini tek tek deniyorum. henüz başaramadım ama azmettim :eek:
 
Anne kuşlar, sizlerle açtığım bir başlığı paylaşmak istiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/257790-onemli-bilgiler-agustos-anneleri.html

Orada da okuyacaksınız ama ben tanıtım ve giriş cümlelerimi buraya da eklemek istiyorum. Ve tabi kıymetli fikirlerinizi de bekliyorum. Elimizden geldiğince salt bilgi bazında o topiğe de katkıda bulunalım derim. Sohbet buradan her zamanki gibi devam ederken, anlık veya acil bilgi ihtiyaçlarımızda diğer topiğe başvurabiliriz. Uzun zamandır aklımdaydı fakat bu güne kısmetmiş.

Sözkonusu topiğe yazdığım başlangıç yazımı buraya da kopyalıyor ve katkılarınızı bekliyorum, tabi yeri ve zamanı geldikçe:

Sevgili anne kuşlar, anne adayı kuşlar ve paylaşımda bulunmak isteyen tüm arkadaşlar;
bu başlığı açmak isteme sebebim, güzel bir sohbat ortamının olduğu diğer topiklerde, bu sohbeti gün içerisinde sık sık takip edemeyen arkadaşların sohbet esnasında geçen önemli hatta kimi zaman çok önemli bilgileri gözden kaçırması.

Benim sizlerden ricam; diğer topiklerde bilgilendirme amaçlı yazdığımız ve bu çok önemli, diğer tüm hamileler ve anneler de bunu bilmeli (gözden asla kaçmamalı) dediğiniz noktaları diğer topikten sırası geldikçe, aklınıza geldikçe buraya da kopyala / yapıştır yöntemi ile aktarmanızdır. Bu başlık üzerinden ayrıca bir sohbetin dönmesine gerek yoktur. Eğer bilgiyi veren kişiye danışılması gerekirse özel mesajlaşma ile de cevaplar alınabilir diye düşünüyorum.

Son zamanlardaki küsüşmeler, darılmalar ve bilumum üzücü hareketler üzerine altını çizmekte fayda görüyorum; bu topik asla bir alternatif sohbet topiği değildir. Sadece çok önemli bilgilerin her daim derli toplu elimizin altında bulunmasını arzu ettiğim bir topiktir. İlginizi rica ediyor ve katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bu topiğe ilk basladıgımız zaman bunu düşünmüştük, cunku cok kıymetlı bılgıler yazıyorduk ama ilk zamanlarımız da cogumuzun ciddi mide bulantıları, ciddi bas donmeleri falan olunca cogumuz topıkten koptuk. Bir daha gerı toplandık, o arada da halıyle kaynadı gıttı.. bu sayfaların ilk zamanlarında ne kadar cok bılgı aktarımı var, bende cok uzuluyordum, yazık olup kaynayıp gitti. Ne kadar aklımızda kalanları yazarız bilmem.. ama çok sevdiğim bir söz vardır.. insanları ıkı ye ayıran bir ozellık vardır; biri düşünen, diğeri de düşündüğünü eyleme dönüştüren..

Dönüştürdüğün eylem ıcın elımden gelenı yaparım arkadasım.
 
3K1M Aklınla bin yaşa canım... Harika olur. Zira ben 2 gün giremesem yetişmek için sayfaları onar onar atlamam gerekiyor.

Ayrıca AFTABRU üzme kendini bazen bu tür üzüntüler yaşayabiliyoruz hepimiz ama önemli olan sonu İYİ gelsin inşallah...
Bir de HELİN'den bir ses çıksa.

Hepinize iyigeceler arkadaşlar...
 
gunaydınlarrrr

gormemisin kızı olmus hesabı video goruntulerinden bir resim daha çıkardım onu albumume ekledim ama burdan kolayca bakmak isteyenler iç in burayada eklemek istedim. bugun cuma harika bir gun yarıntekrar dr dayım bakalım bebegimin cinsiyeti değisecekmi bir haftada :)
 

Eklentiler

  • $baby2.jpg
    $baby2.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 30
günaydın kızlar kabuslarla dolu bir gece geçirdim.... sabah baş ağrılarıyla uyandım..... çok karışık rüyalar gördüm ama beni çok etkileyen eşimle boşanıyormuşuk ve ben rüyamdada hamileyim karnımda bebekle eşimden boşanıyorum ayyy allah korusun çok etkilendim çok korktum......
 
Herkese tekrar merhaba,
Dün akşamdan beri yazılanları okumaya çalışıyorum ama hala tüm sayfaları bitirebilmiş değilim.
İyi dilekleriniz ve "hoşgeldin"leriniz için çoook teşekkür ederim; gypsyesra, behiyeesen, milkshake, esrako, petrik, defnedamla, mercimekim, irem34, dide, minikkelebek... (ve okuyamadığım sayfalarda atladıklarım varsa affedin :eek:)

Sevgili esrako, ben avrupa yakasındayım. Doktorum Herman İşçi, Fulya'da muayenehanesi var.

Sevgili Dide, evet benim de SAT'ım 1 Kasım'dı. Takvime göre doğum 8 Ağustos'ta, bakalım kuzucuk ne zaman teşrif etmek isteyecek :) Bu arada, seninle aynı yaştayız da, gözümden kaçmadı :) Benzerliklerin bu kadarı. Oğluşun hayırlı olsun canım. Bakalım bizimkisinin pipisi mi olacak kukusu mu kaydirigubbakcemile3

Minikkelebek, beni de listeye eklemişsin, valla çok mutlu oldum, çok tatlısın :1rolleyes:
merhaba canım..güzel tesadüfler bunlar..bakarsın aynı gün doğururmuşuz..ben de yarın doktora gideceğim..üçlü için kan vereceğim
bende hiç uyumuyorum ya ne yapcam bilmiyorum.birde kabuslarım arttı...sorma...
kayra son günlerde biraz üzülüp yıprandın ve belki içine attın bazı şeyleri bir de hormonların etkisiyle kabuslar görüyorsun sanırım..umarım bir an önce geçer..ben de uyuyyamıyorum ama benimkinin nedeni o korkunç kalça ağrıları doktorun verdiği her şeyi içiyorum koca topikte aynı sıkıntıyı yaşayan kimse de yok her akşam kıvranıyorum..oturamıyorum yatamıyorum bile...anne oolmak çok zormuş..hiç bana olmaz dediğim şeyleri yaşıyorum.
GÜNAAYDIIN.... Benim ana kraliçelerim nasılmış bakalım bugün?

günaydın aidaa..sen rehber öğretmen misin acaba?
 
gunaydınlarrrr

gormemisin kızı olmus hesabı video goruntulerinden bir resim daha çıkardım onu albumume ekledim ama burdan kolayca bakmak isteyenler iç in burayada eklemek istedim. bugun cuma harika bir gun yarıntekrar dr dayım bakalım bebegimin cinsiyeti değisecekmi bir haftada :)

esrako iyice inceledim..yanakları tontiş bu kızın bence..görürsün bak doğunca yanaklı yanaklı olacak..bir de o üstündeki şey kordonu mu? çok baktım anlayamadım..öyle uzun oluyor mu?
 
ESRAKO, en ideal ayak tipini anlatmışsın sonra da ayaklarım çirkin demişsin. anlamadım ki. uzun ve ince kemiksiz ayak en makbul olanı değil midir? ben öyle bilirim. e tabi senin ayak büyük biraz ama boyun da uzun. normal yani.

GELGİR, saol canım, sen nasılsın? iğneler nasıl gidiyor? hala göbekten mi vuruyorsun. benim ki artık acımaya başladı. belki bir süre sonra bacağa geçerim.

AFTABRU, hiçde en ideal ayak tipi değill herseyin fazlası zarar derler ya çok taraklıda kotu ince uzunda kotu. ben çokzor babet tarzı ayakkabı alabilirim biliyormusnu hatta tum ayakkabıları çok zor alirim çunku giydigimde yanlar bol gelip acılma yapıyor yayılıyor ayakkabı içi en olarak tam dolmadıgı için. sadece sivri burun botlarda falan kolaylık aygım içine rahatca sıgıyor uzun oludgu için bas parmak falan sivriligin uzantısında rahatca kendine yerbuluyor:)) ama onun haricinde sandal gibi bir ayak pek hos değil :) taraklıya gore daha zarif belki ama okadar:) ideal değil.

Allah mutluluğunuzu arttırsın..5. yılınızda bebeşiniz de sizinle olur inşallah

sen ne akıllı ne zeki ne dobra kadınsın ya..bayılıyorum ya sana.tanışsak kesin çok iyi anlaşırdık


hemen krem,yağ ne varsa saldır canım..bir nebze olsun azaltırsın..

DİDE,
çok tesekkur ederim iltifatların için. içimden geçeni tabi bazı ofkelerimi vs baskılayarak birsekil oldgu gibi aktaran bir yapım var. bazen fazla baskılayamıorum iste sivri kavgacı gibi ouloyr:) keske istanbulda olsaydın tanısırdık çok sevinirdim. turkiyenin obur ucudasın ne yazıkkı :KK43:

Anne kuşlar, sizlerle açtığım bir başlığı paylaşmak istiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/257790-onemli-bilgiler-agustos-anneleri.html

Orada da okuyam derli toplu elimizin altında bulunmasını arzu ettiğim bir topiktir. İlginizi rica ediyor ve katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum.

3K1M, fikir harika aklımda geçdi diycem ama evrisin dedği gibi isleme almadım zor geldi insanlara izah etmek. çunku mutlaka ordada sohbet etmek isteyecek yada durumu unutacak arkadaslar olacaktır umarım amacına ulasır az ve oz tibbi bilgi deneyim içeren bir topik olur zamanı kısıtlı olan insanlar için guzel bir paylasım alanı olur.


arkadaşlar 20 gün önce dr.gittim erkek dedi ondan 10gün sonra gittim kız galiba dedi dün gittim kesin kız cinsiyet konusunda çok iyiyimdir dedi kızlarda bazen klitoris büyük oluyo pipi gibi görüyoruz dedi tabi biraz daha büyüyünce anlaşılıyo dr. kız diyince eşim Allah yardımcım olsun 1çeneyle baş edemiyodum 2.sini düşünemiyom dedi ama kız çocuklarını daha çok seviyo

UFACIK..,
hayırıl olsun prensesin. bende esime son gunlerde ya ne çok knustun der gibi bakınca diyorumkiii :)) içimde bir kadın daha var ve iki kisilik konusuyorum ona gore :)))))

esrako iyice inceledim..yanakları tontiş bu kızın bence..görürsün bak doğunca yanaklı yanaklı olacak..bir de o üstündeki şey kordonu mu? çok baktım anlayamadım..öyle uzun oluyor mu?


DİDE,
evettt yanakları varr oglumunda boyle idii ultrasonda yanakları gorunoyrud erken donemlerde bile ve aynen yanaklı dogdu. su andada oyle kosunca yaankları sallanır ama vucut hep zayıf kemikleri sayılır ama yuzune bakan oyy tombiss diye severdi :))
 
İREM,
album yaptıgından bahsetmissin ama sanırım sadece arkadaslara acık gorebilmek için arkadaslık teklif etitm kabul edersen bakabileceğim albumune canım.
 
DİDECİM,

o gordugun aynen kordon u. gobek kordonu bebegin boyu ile aynı uzunlukta olurmus diye okudum biryerde yani yaklasık olarak 20cm civarı sanırım bu haftalarda bebek kordonda o kadar olmalı.
ne yazikki kordonu onune almıstı ve elini her savurusunda kordon onunde salınıverdi.malum suyun içinde o kordon havada bir o yana bir bu yana gitti yuzunu ne yana cevirse kordon kapattı kısıtlı yuz goruntusu alabildik. mesela geçen arkadasımda goruntu almıs kordonun ustune oturmus bebek çok guzel onun goruntuleri sans iste.
 
günaydın aidaa..sen rehber öğretmen misin acaba?

Evet canım. Nerden anladın? Sen de mi rehber öğretmensin?

günaydın kızlar kabuslarla dolu bir gece geçirdim.... sabah baş ağrılarıyla uyandım..... çok karışık rüyalar gördüm ama beni çok etkileyen eşimle boşanıyormuşuk ve ben rüyamdada hamileyim karnımda bebekle eşimden boşanıyorum ayyy allah korusun çok etkilendim çok korktum......

Hayırdır inşallah diyelim Milkshake. Rüyalar tersine çıkar. Belki kendi kendine evham yapıp yatmış olabilirsin. Kendine vesvese verme canım. Sizin uzuuuun ve mutlu bir evliliğiniz olacak. Şeniz

gunaydınlarrrr.gormemisin kızı olmus hesabı video goruntulerinden bir resim daha çıkardım onu albumume ekledim ama burdan kolayca bakmak isteyenler iç in burayada eklemek istedim. bugun cuma harika bir gun yarıntekrar dr dayım bakalım bebegimin cinsiyeti değisecekmi bir haftada :)

Ayy canım beniiiim, maşallah süphanallah :nazar::nazar::nazar: Nazarlar değmesin bebişine çok güzel Esrakocum. Ben 18. haftada gidicem 4 boyutlu baktırmaya. Ben de çok heyecanlanıyorum. Ne güzel bir duygu değil mi? :ecrin_bebek:
 
herkese günaydınlar arkadaşlar. bugün yine güne mide yanmasıyla başladım. ne zaman geçecek bunlar anlamıyorum ya.bıktım artık bu midemden. ne yaptıysam geçiremedim ir türlü...:nazar:
 
SERNİ,

sarmasık a sormussun ama bende aynı durumdayım bir oglum var dr um bu bebegim için kiz dedi ve hamileligim tamamen farklı geçiyor. yani artık aradakı yas farkındanmı kaynaklayıro her hamilelik farkıl olur derler ondanmı bilmiyorum yada cinsiyet farkındanmı emin değilim tabi.

oglumda 22 yasındaydım. istahım falan ilk uç ay falan hiçç kapanmamıstı midem hiçç bulanmadı hamil oludgumu bile hissetmedim ilk aylar çok rahattı. ve deli gibi tatlı yedim ki tatlı ile aram çok çok iyi değildir. kavanoz kavanoz nutella yiyordum gece gunduz uykudan uyandıgım an aklıma nuteella geliyordu falan. karnım epey sivri idi.

bunda ilk uç ay istahim acayip kaandı kilo bile verdim kendime inanamadım. tatlı asla yemek istemiyorum hani simdilerde istahim acıldı biraz biraz ama nerdeyse hep limon yiycem herseye limon koyacagım. limona asık oldum resmen. oncedende limon severdim ama bukadar değil. midem ilk uç ay feci bulandı kusma falan yasamadım ama hep araba tutmus gibi tum gun sersemletti beni. bas agrılarım bunda çok fazla oglumda ara sıra nadir di. karnım sivri gibi değil henuz o karın seklini tam anlayamıyroum ama kayracım ve annesi ve birkaç arkadasım daha kız karnı diyorlar. ben siskoluktan diyorum anlamıyorlar :)) yani farklar bunlar
 
X