2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bazı arkadaşalr bebşimin kilosu ile ilgili bişeyler söylemiş anormal olan neyse söyleyinde bende bileyim.
Burdan anladığım kadarılya bir daha bebişin sağlığı dışında bilgi vermemem gerektiği.
 
baby çok güzel senin adına sevindin canım.hasret bitiyor hadi gözün aydın olsun
 
Telaş etme, tamam, ben cevapladımm :)))

Herkes diken üstünde yaaa, alınacak kırılacak diyeeeee kaydirigubbakcemile3

oyle valla evriscim ya. bende sandım hepimizin bilebileceği birsey sordu yanıt alamadı bhunk ve atlandı diye telasla yazdım ama izmirde bir dr adı verip oraya giden yokmu diye birsey sormus. hani aylarca beklese o dr a giden yoksa yanıt verilemezki neyse ne diyim artık. no comment.

BU KIZLARRR HALA YOK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Neredeler bunlar ???

HELİNNNNNNNNNNNNNNNN

AFTABRUUUUUUUUUUUUUUUU

ya kotu dusunmek istemiyorum vallahi endise ediyorum. helinin arada girmedigi oluyordu sanırım birkaç gun o yuzden helinden yana çok korkum yok aftabru beni korkutuyor.
ama soyle olabilir grip yada hafif bir soguk algınlıgı geçiriyor olup dr u istirahat falan vermis evde yatıyor vs olabilir bilmiyorumki baska aklıma birsey gelmiyor
 
sakaleynmaster saol canım telaşım geçti uçugun kaşıntısı ve acısıda geçti sıcak kaşıkla yaktım geçecek inşallah : )
 
sakalen canım arkadaslar okumuslar internetten sanırım ve o haftalarda bu kilonun yuksek oldgugu bir yanlıs anlasma olabileceğini dusunmusler. kimse baska ters birsey demedi diyemezde neden alındın .

burda hepimiz boyunu kilosunu vs sini yazıyoruz olurmu onları yazmazsak ne anlamı var

ama rakam çok yuksek geldi sanırım sitelerde 200 kusurlu bir seyler yazıyormus gr olarak sonra yeni dogum yapmıs bir arkadas dogruladı benimde oyle idi diye sonrada kimse birsey demedi.
 
ayyy kızlar ya ögleden sonra ucak kazsını duydukdan sonra uykum geldi uyudum ama üzüntülü uyudugum için çook tuhafdı ruyamda nora lalece ve aftabruyu gördum halbuki hiçbirini tanımıyorum sima olarak...ama çok huzursuz uyandım.. aftabrudan haber varmı yada helinden?geçmişi okumadım hemen yazmak istedim.umarım herkes iyidir...ben bu ruyayı eşime anlatsam gülüp benm forumla kafayı bozdugumu düşünür...
 
sakaleynmaster saol canım telaşım geçti uçugun kaşıntısı ve acısıda geçti sıcak kaşıkla yaktım geçecek inşallah : )

bende ilk çıktığında çok telaş yapmıştım.aslında hamileyken uçuk çıkması bebeğin o virüsü tanımış olarak doğmasınıda sağlıyor.
bir anne uçuklu dudağıyla bebiğini öpmüş ve ölmüne sebe olmuştu uçuk virüsü.sebebi bebğin henüz o virüse karşı bağışıklğı olmadığı oarak açıklanmıştı.buda bir dipnot.
 
Eylemcim bakmak istersen Ceylan'da indirim var..dün merkezdekine baktım erkek için bişey kalmamış ama Alanyum'da bodyler felan var...haberin varmıydı bilmiyorum..ben yeni öğrendim de...

Haberim yoktu canım sağolasın. Bakarım inşallah yarın Alanyumdaki mağazasına.
 

canım alınmadım .doğru diyorsun zaten çok büyük bir stresten sonra bu haber beni çok sevindirmişti.üzülüyorudm bu kadar strese yavrumda gelişmezse diye ama çok şükür yüzümü güldürdü tosunum.
sanki bir şaibe varmış gibi yazılmış gibi algıladım hangimiz biribirimize benziyoruzki ne boy ne kilo bebeklerimizde bi kalıbtan çıkmış olamayacağına göre.
 

buldum arkadaşın yazısını yanlız dediğim gibi bizim oğlanda 19.haftasında zaten ileri gidiyor yani.
 

hayirdir guzelim nasil gordun??
 
selam kızlar biraz önce sitede gezinirken hamile modası sayfasında çok güzel hamile kıyafetleri var tam baharlık ve yazlık gerçi hepsi sizlere göre malum ben deniz biraz kilolu oldugum için sadece üstler hoşuma gitti ama bakmanızı isterim.
 
buldum arkadaşın yazısını yanlız dediğim gibi bizim oğlanda 19.haftasında zaten ileri gidiyor yani.

massalah massalahhhhh insallah test sonucunuda alacaksın cifte mutluluk olcak bebek iri guzel besleniyor buyuyor test de guzel çıkacak bu tatsız gunler geride kalacak.
ah aftabru ahhh
banka adını verse bile ben bulurdum onu kozyatgındaki sb sini arardık bankanın . reklama girer dedi vs vermedi ismini:) simdi bizi meraktan oldurud gelipde kacamak anlık karar verip tatile çıktık falan derse saac bas yolarım valla:))
 
AMİN CANIM İNŞALLAH ZATEN Bİ ONUDA ATLATSAK ALLAH ım .
AFTABRU VE HELİN ÇOK MERAKLANDIK GERÇEKTEN.
 
sağol mercimekim cümlemiz inş böyle güzel haberler alır herzamn.

baby gözünaydınn çok sevindim özellikle ist. gelmene :))

iremcim sanada tşkler güzel dileklerin için.
 
aftabru hic olmazsA evden bi msj atardı ya off ins bisi yoktur gecekten cok endiseleniorum

canlarım hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim eminimki cok guzel olacak dondugumuzde ins esimde is bulursa ii olur ama bisure dinlenmek gerek ben zaten ise giremem kimse almaz beni cok sıkılırsam part bisiler bakarım ama hic niyetim yok acıkcası
 
kimsecikler yok bugün.
teyzeleri bugün oğluşuma ciciler aldım kendimede ciciler aldım.ve tabi prensesimde eksik kalmadı onada aldık .kuzucuklarım benim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…