2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

cevaplayan arkadaşlara çooookk teşekkrüederim.. oğlum emeklemeyi öğreniyoı da arada girip cevaplarınıza bakıyorum... sanırım dr yanlış söylemiş 3 lü yapacak bana... bu arada benim oğlum 19. haftasında 600 gr dı... 4,140 gr doğdu.. o 630 diyen arkadaşın da doğrudur.. olabilir...
 
Ayy fena oldum. Bir süredir doğru dürüst giremedim neler oldu kızlar? Aftabru ve Heline ne oldu, riskli bir durumları mı vardı? 6-7 sayfa geçmişe bakabildim ama bir bilgiye rastlamadım.

Norracım 10 basamak kala kim nerden düşecek, bişey mi yaptılar sana da? Sakaleynmaster ne durumda bilen var mı, amniyo aldılar mı, sonuç çıktı mı?

Okulumda intihar vakalarıyla uğraşıyorum, bir haftadır adrenalin had safhada. Hiç inmek bilmiyor.
 

Yafrum.. orası beni aşar.. ben sadece dudaktakı durumun dr kontrolunde oldugunu bılıyorum, hatta vajınadaki durumu da yeni öğrendim acıkcası.. muhakkak dr una danıs derım.. acilinden.
 

cidden öyle ya.ben doktorumdan çok memnunum. o direkt ultrasondan sonra kan aldırdığı için başka yerde yaptıramayacağım. mecburen 3lü için 200 lira bayılıcam.bende bugün 2li için bu kadar farklı fiyat olduğunu duyunca çok şaşırdım. sen şimdi doktorunumu değiştirdin, yoksa testler içinmi başka hastaneyi tercih edeceksin.
 

esra şimdi hangi hastaneye gidiyorsun ?


sernii doktoruna sor canım belki uçuk değildir, öyle olsa doktor söylerdi sana boşuna üzme kendini , ben çok üzüldüm karnım kasılıyor halen ağrıyor
 

maşşallah kuzunu senin ya ne tombiş doğmuş öyle

bu arada aidaa verdiğin bilgiler için çok sağol ben sana bi şey sorcam bebeğin doğum günü sat a göre hesaplanıyo demişsin ben ultrason ölçümlerine göre değişiyo diye düşünüyodum ultrason ne çıkarsa çıksın doğum sata göre öyle mi??
 
 
arkadaşlar bu gün 4 lü taramma var çok heycanlıyım birde bebeğimin cinsiyetini öğrencem akşama ya zaman geçmiyo sanki
 
esra şimdi hangi hastaneye gidiyorsun ?


sernii doktoruna sor canım belki uçuk değildir, öyle olsa doktor söylerdi sana boşuna üzme kendini , ben çok üzüldüm karnım kasılıyor halen ağrıyor


Sen benim yüzümden üzüldün di mi ??? Biliorumm ben:çok üzgünüm: Atesım cıkıyor diyince telaştann ben estimm sana, bir daha dikkat edicem bu duruma, kusuruma bakma, bende yazdıklarından telaşlandımm,kendimi kaybettimmm,yanlış yaptım, affına sığınıyorum Petrikim.
 
esrako
ay inanmıyorum ya benimde doktorum can bey yerimseniben ...
memnunmusun sen can beyden ?
 

evet canım öyle oluyo... bizimki ultrasonda 3 hafta önden gidiyodu... sata göre 41. haftada ultrasona göre 44. haftada yaptım ilk doğumumu...
 
Arkadaşlarım,

İletişim bilgilerimizi mesaj haznenizde saklamayın, o hazne dolunca silinmeye başlanıyor, pc nızde ayrı bir dosyada tutmanız sizin faydanıza, hatırlatmak istedim sizlere.
 
benim akşamları özellikle de karnımda net anlaşılır seyirmeler oluyo ya çok tuhaf hissediyorum resmen
 
doktoru ardım kontrol için randevumu biraz daha erken çektim ama çok önemli olsa heme gel derdi sanırım
 

hayır tatlım neden senin yüzünden olsun bende biliyorum tehlikeli oldugunu ama eksik biliyordum, hatta gazetede bir haber okumuştum kimse üzülmesin diye yazmadım, onun için kastım kendimi, dün akşamda gereksiz insanlar üzmüştü beni onun etkiside var halen üzerimde , aksine sen mutlu ediyorsun beni tatlım evriş anne edasıyla ilgileniyorsun buradaki herkesle, aynen devam canım öpüyorum kocaman :1hug:
 
banu brs ismin banu mu bu arada :) yazmak zor oluyorda :)

medikal park da uçlu test fiyatını sordunmu ?

diger soran arkadaslar çin ikili testi ben 200 ytl ye yaptırdım
 
milkshake benim agrim hep sol tarafta oluyor, erkek dedi, ama bebisi daha hissetmiyorum((
 
esrako evet benım adım banu :)
benden ikili test için medical parkta 164 lira aldılar. 3lünün fiyatınıda sormuştum onada 200 lira dediler.
 
Minik kelebekk ben nie yokum listede :tomato: muhtemel doğumum 1 ağustos oğluşum olcakk benidee ekleee :CüvCüv: bu arada umarım senin bebişinde kilosu boyu yerinde olur camera olayı gerçekten çok güzel :))

Gizze sende doğum takip çizelgesini güncellemiyon artık sanırım çok yorduk seni ben ordada yokum zatiii senağlama

Burcubegüm hoşgeldin aramıza bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

ay ne çok oğluş olcak artık kızlar evde kalmaz heralde hihoyyyt

Aidaa verdğin bilgiler için tşkler işimize yarayacak copy pass yaptım pcye

Norra geçmiş olsun her memlekette iki ayaklı hayvanlar var maalesef çok ama çok dikkat etmen gerek rabbim seni ve bebeği korumuşta düşmemişsin.bende geçen gün araç kullanırken bi taksici sıkıştırdı bende ısrarla yol vermedim yol benim çünkü, adam camını açtı bi küfür etti ama berbat o kadar sinirlerim bozuldiki kenara çektim aracımı ağlamaya başladım insanın sinirleri çok bozuk oluyor :çok üzgünüm:

Behiye bence doktor kız dedyse büyük ihtimal kızdır çok nadir değişebiliyor cinsiyetler sağlıklı olsunda bebişlerimiz gerisi önemli değil..

Milkshake benimki 13 cm ama baş popo ayakları ölçemedi çünkü ne yerinde duruyo nede dursa bile uzun uzadıya yatıyo hep ayakları göbişine çekili olduğundan seninki sanırım tam boy ölçümü olmuş :ecrin_bebek:

Petrik sen medicanada hangi doktora gidiyosun ? ben özlem hma gidiyordum şimdi avicennaya gidiyorum çok ama çok memnunum

Bnu_brs ben hastanemi değiştridm tamamen doktorda dahil iyikide değiştrimişimm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…