- 19 Kasım 2006
- 1.750
- 16
canım bence biz hamıle oldugumuzu ögrenene kadar Allah tarafından bebeklerımızın korundugunu düşünüyorum.şimdi bişe anlatıcam ve şok olucaksın.burda bı öğretmen bayan var 12 yıllık falan evlıler kadın seker hastası ve baya cıddı sekılde insülin iğnesi kullanıyor sabah aksam + başka ılaclar.kesınlıkle cocugun olmaz dıyor doktorlar kı zaten 12 yılldır korunmuyorlar ve zaten kadın yılllardır ılac kullanmaktan dolayı bayada kılolu.belkı bı kac sene sonra hastalıgım hafıfler ve zayıflarsam die tüp bebek yapmayı düşünüyor.buarada 4 5 ayda bır falan adet oluyor.he yıne gecıyo adetı 5 _5,5 ay falan.dio söktürücü alıyım yıne cok gecıktı ama sonra" ya dıo zaten tahlıl zamanım geldı belkı ılaclarımı degıstırmem gerek"doktora gıdıyo doktar herzxamankı gıbı ne olur ne olmaz bthcg ye bakıyo ve kadın hamıle :1shok: herkez şook ve bebek 6.aya gırmek üzere.inanmıyo kımse ne doktor ne aile ama bebekte hıcbir sorun yok.suan kızı 2.5 yasında ve acayıp akıllı.yanı ben tekrar yınelıyorum bız hamıle oldugumuzu öğrenene kadar Allah tarafından korundugunu düşünüyorum bebeklerımızın.oyüzden için rahat olsun bosuna stres yapma bence
bbenım annemde bana hamıleyken 6.ayında ögrenmiş.... 12 yıl olmamıs cocugu.. hanı okuyunca yazayım dedım..
allahım sızlerınde gönlune göre verır ınsallah..