- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
Kıııslaaaarrr, nabersiniz bakalım? Ben nöbetçiydim bugün. Çok yormadım kendimi. Derslerde de, oturdum valla arada. Akşam da tiyatroya gidicez öğrencilerle. Yarın kalp atışına gidicem. Çok heyecanlanmamaya çalışıyorum ama, olmuyor :) Öğleden sonra gelip yazarım size.
Bu arada sanırım benim de midem sabahları değil,öğleden sonra bulanıyor. Canım hiç yemek yapmak istemiyor. Çubuk kraker,elma ve peynir ekmekle muytluyum :) Çayı 2 ye indirdim. 2 bardak değil ama, fincan valla.. Kola 10-15 günde bir, yarım bardak. (balıkla, pizzayla başka bişi gitmiyo)
norracım öncelikle hamileliğin için tebrik ederim, sonra hapla hamile kalabilen bir insan olduğun için kaydirigubbakcemile3 Nasıl becerdin? Ben 4 yıl hap kullandım, gayet de sevişgen insanlarızdır, iyi korudu yani. Ben daha sonra gene hap kullanmayı düşünüyorum da, sen ne kullanmıştın, söylesene ben onu kullanmayayım. :)
Canım tebrik ederim. 4 buçuk haftalık olmuşsun, muhtemelen görünür. :) Hayırlı olsun
Bu arada sanırım benim de midem sabahları değil,öğleden sonra bulanıyor. Canım hiç yemek yapmak istemiyor. Çubuk kraker,elma ve peynir ekmekle muytluyum :) Çayı 2 ye indirdim. 2 bardak değil ama, fincan valla.. Kola 10-15 günde bir, yarım bardak. (balıkla, pizzayla başka bişi gitmiyo)
Arkadaslar bide bisey daha sorucam, gerci hamile kaldigimi ogrendigimden beri sormadigim doktor kalmadi ama belki icinizde ayni durumda olan biri vardir.
Ben normalde hapla korunurken hamile kaldim, planlanmis bi gebelik degildi sanirim haplari aksattim farkina varmadan.Ama ayni anda Cipralex diye bir anti-depresan da aliyordum. Gebeligi ogrenir ogrenmez (4.hafta) kestim doktora gittim, tanidik bikac doktora daha sordum, etkilemez dediler.Zaten cok kucuk oldugu icin 'ya hep ya hic' kuralina gore bebek etkilenmisse duser yoksa gebelik devamù eder dediler. Buna benze sorun yasamis biri varmi aranizda yada bi tanidigi olan???
Hem cok mutluyum hem cok stresliyim, 2 hafta sonraki randevumda kalp sesini duyunca daha rahatlarim heralde....
norracım öncelikle hamileliğin için tebrik ederim, sonra hapla hamile kalabilen bir insan olduğun için kaydirigubbakcemile3 Nasıl becerdin? Ben 4 yıl hap kullandım, gayet de sevişgen insanlarızdır, iyi korudu yani. Ben daha sonra gene hap kullanmayı düşünüyorum da, sen ne kullanmıştın, söylesene ben onu kullanmayayım. :)
arkadaşlar bi sorum olacak,.benim son adet tarihim 22 kasım.gebelik testi aldım eczaneden,çift çizgi çıktı.,şimdi acaba doktora gitsem ultrasonda gözükürmü.nezaman gitmeliyim:bbo:
Canım tebrik ederim. 4 buçuk haftalık olmuşsun, muhtemelen görünür. :) Hayırlı olsun