- 17 Ekim 2008
- 10.273
- 381
cnm benima.s.çok mutlu oldum kalp atışını görmüşün inş sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olur bebişin ...
canım bişi sorcam ben keseyi 4 hafta5günlükken karından gördüm şimdi 10 gün sonrasına çağırdı dr kalp atışı için acaba erkenmi diye düşünüyom karından görünürmü acep
tuanacım ben 2kez girdim ultrasona 2side vajinaldi. biri gecen salı biri dun. gecen salı sadece kese gorundu bu salı bebiste kalbide duyuldu ama vajinal bakıo benim drum hic karından bakmadı teklif bile etmedi. ben yumis takibinide vajinal yaptırmıstım problem olmuyo bence vajinalden korkmayın.yinede karar sizin.o yuzden karından gorunurmu bilemiycem canım .
sağol canım cuma belli olacak bekliycezmi devammı edicez
geçen hafta pazartesi 4.8 mm di normaldi
dün yani salı 5.6 olmuş birkaç gündür belirtimde azalmıştı zaten muhtemelen o kdar olduktan sonra durdu devam etmedi gelişmeye ama yinede dikkat edicem biraz bakalım cuma ne kadar olacak
esracım nekadarlık peki simdi. 5,6 cok kucuk deil biraz beslenmene dikkat et bakalım oyle belirti hergun olcak diye bisey yok gunumuz gunumuze uymuyor ama bence hemen kurtaja gitme 1 hafta daha bekle derim .kolay elde etmedik kolay pes etmeyelim. elini karnına koy bol bol ya musavvir ya hali ya bari oku 21kez aklına geldiginde canım.