- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esrakocum planlı değildi ama bi yandanda seviniyorum.hazır annemler yanımda ve yardımcıyken bizde ikinci ikinciyi zaten erken düşünüyorken...hayırlısı artık.rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı hamilelikler ve bebişler versin inş.
kızlar solda döllenme erkek ...sağda kızmı ...öyle bişi varmı...
O uyku denen şey bi bende yok galiba :) ne enteresan tepkiler oluyor herkeste..
selamler ağustos hamişleri.bende nasip olursa ağustos annesi olacam.muhtemel doğum tarihi 29 ağustos.listeye eklerseniz sevinirim.benide aranıza alırsınızmı:CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden
Cok tesekkur ederim evris, konustugum doktorlarda rahatlatti baya, yani ilk tirmestri atlatirsak ve bebek normal gelisirse bi problem yokmus onlara gore gerci suan icin bi hafta geride sat'a gore oda yumurtlamamin gecikmesinden kaynaklanmis kontrol hapi aldigim icin.. bakalim bekleyip gorucez.Ilk bebisimi gectigimiz cuma gordum, nokta gibi:))cok farkli bir duyguymus, o ana kadar hic biseyin farkinda degildim, allah tamamina erdiriri insallah:))
nasipse nezaman,BÜYÜK GÜN:ecrin_bebek:Hayirli olsunnn, bende bugun katildim..iyi bir hamilelik gecirmen dilegiyle...:ecrin_bebek:
evrisim uyku bendede yok ama aksmları canım sıkılıo icim daralıo dun aksam resmen agladım canım sıkılıo die cocuk gibiyim ya
nasipse nezaman,BÜYÜK GÜN:ecrin_bebek:
arkadaşlar bi sorum olacak,.benim son adet tarihim 22 kasım.gebelik testi aldım eczaneden,çift çizgi çıktı.,şimdi acaba doktora gitsem ultrasonda gözükürmü.nezaman gitmeliyim:bbo: