2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


ayy canım ağzın bal yesin vallaa tabiii en önemlisi sağlıklı olması.oğluşum olursa 2 kere daha fazla sevinicem napim içimden öle geçiyoooo:1hug:
 
BHUK arkadaşım;
hoşgeldin aramıza...benim 2'lim temiz çıktı ama ben 3'lüyü de yaptırıcam..ayrıca dr.umda yapalımmı yapmayalımmı ne dersin..diye de sormadı..şu tarihte gel..3 lü yapıcaz dedi...sen bence dr.unla bi konuş derim...ama burda genele yakınımız yaptırıyoruz....bu konuda seni yönlendirmek haddime değil...
 

Çoğunluğun oğlan olması acaba benimkinin kız olma ihtimalini arttıran bir istatistiki veri olabilir mi?..
 


merhaba urla gozun aydın azkaldı melegine kavusmana
ama arkadasının sorusunu gormedik
zaten gorseydik bri cevap veirirdiki sende bizden tecrubelisin illaki cevap verebilirsin
bize hatırlatmana gerek yoktu sevgiler
 
Çoğunluğun oğlan olması acaba benimkinin kız olma ihtimalini arttıran bir istatistiki veri olabilir mi?..

canım sen öle istiyosan inşallah öle olur .allah gönlüne göre versin en önemlisi sağlıklı ve gönlünden geçen olsun tabiki de:teytey:
 
slm kızlar tkvimde de gördüğünüz gibi 5,5 aylık oğlum var... ve 3 aylık hamileyim... allah izin verirse 10 ağustosta sezeryanla doğumum olacak... bu gün öğrendim... hepinize hayırlı gebelikler diliyorum.. rabbm sağ salim kucağımıza almayı naasip eder inşallah...
 
inşllah senin cimcime tatlı cadı şker mi şeker bi kızın oluurr:Saruboceq:

Amin.. Ya gerçi erkeğe alıştırıyorum kendimi, hep kız isterdim, ama seçme şansımız yok ve aslında benim bebeğim olacak ne olursa olsun.. Her şeyden önce sağlıklı olsun tabii.. Özellikle babasının çocukluk fotoğrafları yardımcı oluyor.. Olursa erkek, işte böyle bir şey olacak diyip seviniyorum..
 

3 aylık derken.. Kaç haftalık?.. 12 falan mı?.. Ay çok ilgimi çekti.. Şimdiden belli mi doğacağı gün yani?.. Nasıl oldu?.. Ne güzel.. Haha.. Heyecan yaptım..
 

canım tabiki seçme sansımız yok bence iyiki de yok.ama bizim hem merak hemde her yiğidin gönlünde bir aslamn yatar biliyosun bizimkide o hesap işte napalım.bunlar tatlı heyecanlar.sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda ister kız ister erkek olsunlar ister anne ye ister babaya benzesinler di mi amma:dance:
 
bhuk; 2li ve 3lü test birbirinden biraz daha farklı değerlendiriliyor. 3lüde 2li testten farklı olarak nöral tüp defekti inceleniyor. nöral tüp defekti bebeğin sinir sistemini oluşturan omirilik ve beyin sapında anomali (yani herhangi bir yapısal bozukluk, yada kapanmama) varmı ona bakılıyor. bildiğim kadarıyla böyle ama doktorun asıl gerçek bilgiyi sana verecektir. bizden etkilenme sen genede...
 

Beyaz hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun, oğlununla ikiz gibi büyürler negüzel
bi sorum var yalnış anlamazsan merakımdan soruyorum doğumdan sonra adet düzensizlikiği oldugu içinmi daha yeni öğrendin ?
Doğacağı günü nasıl belli oldu daha şimdiden? doktorunmu söyledi ?
 

allah sağ salim doğum yapmanı nasip etsin.hakikaten şimdiden doğum şeklin ve gününü bilmeme şaşırdım.çok heyecan verici olmalı:uhm:
 

canım cok mutlu oldum.tebrik ederim seni hem cinsiyetini öğrendiğin,hemd sağlıklı gördüğün için.seni kocaman kucaklıyorum. :1hug:
kısmetse bizde yarın görücez minnoşumu.allah hayırlı haberler almayı nasip etsin herkese....
 
BİR SPARTA ANNESİ DAHA GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR :))))))))))))))
Ervişiiim gözün aydın canıııım hihoyyythihoyyyt Darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
İREM sen niye yazmıyon bize...?????
Mercimekim 1 haftadır yoktum canıım, grip oldum feci şekilde.. Bugün çok şükür iyiyim, işimin başına döndüm ama 1 haftadır birikmiş herşey.. Bir taraftan işlerimi halledip diğer taraftan geçmişi okuyayım dedim ama PES ettim walla..Yetişemiyorum hızınıza.. Umarım hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır
 

canım cok mutlu oldum.tebrik ederim seni hem cinsiyetini öğrendiğin,hemd sağlıklı gördüğün için.seni kocaman kucaklıyorum. :1hug:
kısmetse bizde yarın görücez minnoşumu.allah hayırlı haberler almayı nasip etsin herkese....
 
15 haftalıkmış canım... hiç adet olmadığım için bilememiştim ben.... sezeryan olmuştu birincisi... bununda sezeryan oılacağı kesin olunca ağustosun 10unda yaparız doğumunu dedi... Allah izin verirse...kesin değil tabi.. erken doğum olursa daha erken alırız... ama birincisi sezeryan olduğu için sezeryan olacağı kesin.... ve çok zor geçecekmiş hamileliğim.. dikişlerimin açılma ihtimali varmış...


bu arada ben de ıspartalıyım ama konyada oturuyorum......
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…