2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kkızlar günaydın sizlere bişey soracağım cinsiyeti belli olan arkadaşlar çin takvimine göre cinsiyetler tutuyormu

günaydın canım benim tuttu.fre bhcg de oda tuttu ama tesadüfmü bilemem herşey erkek gösteriyordu bebişimde erkek.
 
HUUHUUU KİMSE YOKMU
Zaten stresten ölmek üzereyim
Kızlar azcık sohbetinize ihtiyacım vaaaarrrrrrr
 
HUUHUUU KİMSE YOKMU
Zaten stresten ölmek üzereyim
Kızlar azcık sohbetinize ihtiyacım vaaaarrrrrrr

ne oldu canım nıye strese gırdın? bırde buarada bişi sorcam senın bı rahatsızlıgınmı var ,galıba ben yokken kacırdım,kızların msjları dikkatımı cektı dün.inşallah bişe yoktur ben yalnıs anlamısımdıra.s.
 
buarada günaydın kızlar,ayy dün aksam sinir etti benı bu site yada kendı internetım.size bi dünya msj yazmıstım,anacım sayfa bı dondu,tabı gerısı hakgetire.şimdi unuttum kımın nesı vardı gecmıs 10 sayfayı tekrar okumak pekde işime gelmıyor acıkcası.öpüldünüz çıtırlar bunu bılın yeter Şeniz
 
sagol kayracim..buarada sana ve diger birkac arkadasima arkadaslik teklif ettim..bilmiyorum gördünmü..benide arkadaslarinin arasina eklersen sevinirim..

Ben aldım kabul ettim canım..Teşekkür ederim a.s.


Çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına hihoyyythihoyyyt Ben de 16. haftayı 4 kilo alarak tamamladım ama ben de doktordan yedim zılgıtıı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile Neymiş efendim bu kadar kilo alınmazmış hamur işi yemeyecekmişim... Anacım yemiyorum zaten dedim yok çok kalorili besleniyormuşum sonra ne yapacakmışım bu kiloyla 5. ayı bitirmem lazımmış dedim pekmez ceviz yiyorum bebek için bunlar aldırdı herhalde... Zaten çalışıyorum, evde kendime hamurişi hazırlaycak ne vaktim kalıyor neeee takatim... Neyse bizde atlattık onu ölee. Bu arada ben de 2 gündür magnezyum kullanıyorum cnm. benim de midemde hafif yanmalar yapıyor...
 
günaydın kıslar,
sakaleyn hadi gir de sohbet edelim...noldu arkadaşım??
 
Bu arada herkese günaydınnnkaydirigubbakcemile3

Bebeğinizin hareketlerini duyuyor musunuz artık kısslar? Ben bugün 16 haftayı bitiyorum ve 17. haftaya başlıyorum inş. Çok erken dönemde bebeğimin kımıltısını göz seğirmesi gibi karnımda hissediyordum. Bu hafta 2 kere kuzuşum içeriden karnıma pıt pıt vuruyormuş gibi hissettim ama elimle dokunduğum zaman hiçbişey hissetmemiştimm. Ama dün akşam inanılmaz bir duygu yaşadım... Akşam yemeğimi yeni yemiştim yatağıma uzandım baktım içimde bir hareket var ama nasıl bir hareket. bebişim olduğu yerde dönüp duruyor sanki. Yemek çok hoşuna gitti bebişimin ddim elimi karnıma koydum döndüğünü hisettim ilk kezzz Elime değdi sanki...Çok güzel bir duyguydudelikafaduldendelikafadulden:dance: Ay çok hoşuma gitti yafff. Bu sabahta hissettim dönmelerimi ama ellerim buz gibi olduğu için göbüşümü dokunmak istemedim

Aranızda başka hissden var mı? Hissetmeyenler en kısa zamanda hisseder inşallah.. Ay süperdi yaaa:teytey::teytey:

Maaşallah bebişime
 
Günaydın herkese.

GİZZE senin adına çok sevindim. Darısı başımıza. Bende bi şeyler hissediyorum arasıra ama emin olamıyorum maalesef. İnşallah en kısa zamanda anne al işte benim diye okkalı bi tekme savurur bana :)

Bide bir şey sorucam unutmadan bi arkadaşımız vardı hani anne-baba kursu gibi bi kursa katılıyodu ilk toplantılarından edindiği bilgileri bizle paylaşmıştı. 2. defa toplanmadılar mı yoksa toplandılar , arkadaş buraya aktardı da benmi geçmişin içinde kaybedip göremedim??
 
kızlar ben de 13. haftayı 4 kiloyla bitiriorum halaim 16. haftaya kadar böle kalmak ama zor galiba. herzamanki gibi yiorum yani abartılı deil sadece bebek için.ama şişiorum.

ben bebişimi daha hissetmedim. 16. haftayı bekliorum dediğim gibi :)
 
şaka maka 16. haftadakiler yarıladınız hemen hemen gebelik haftalarını.çok heycanlııııı
 
Gizze çok sevindim..Allah'ım ne mutlu sana..ben ara ara seyirme gibi bişeyler hissediyorum...ama çok nadir..
Lalece darısı senin başına..sen de gelcen 16.haftalara hiç merak etme..
 
Günaydin arkadaslar...bu gün herkes iyidir insallah..:CüvCüv: Gizzecigim ben bebisin hareketlerini 2 hafta önce baya baya hissetmistim ama son bir haftadir hic hareket yok..aslinda bundan dolayida biraz üzülyorum..senağlama fazla tatli yada cikolata yemiyorum..yesemmi acaba..kilo konusuna gelince ben ilkinde ilk aylar kilo almadim aksine verdim..ama son 3-4 ayda 25 kilo alip rekora imza attim..bence cok dert etmeyin..daha öncede söyledigim gibi bunlarin cogu su ve siskinlik..cabuk veriliyor..
 
burkocum
eylül annelerinde kendini helin gibi hissetmek nasıl bi duygu canım.
İhi ihi!İnsanın bildiklerini daha tecrübesizlerle paylaşması tatmin edici tabii. Ne mutlu sanadelikafadulden
Ben onu bir yakalasam çıtır çıtır yiyeceğim.. de dur bakalım ne zaman??? Hala oralarda mı o ??klava:
Ya üff yaa!Sürekli izleniyorum görüyor musun, yok mudur bu evrişten kaçış:jeyyar:


Ee aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler-tatlicadiarzu-Sen onun dışını değil içini görmüşsün anlaşılan:asigim:



İlahi adaş yine güldürdün beni:roflol:Ama benden duymuş olmayın, doğurduğumuz bebek Benjamin Button olsa bize Brad Pitt görünür valla:dance:



Ay ne heyecanlı:dance:Gözün aydın canım. MAŞALLAH MİNİŞEBen de çoook sabırsızlanıyorum bebişimden minik tekmeler yemek için. Benimki pek uslu kıız, ultrasonda bile yumuşak yumuşak hareket ediyor kuzum:asigim:
 
Son düzenleme:

canım bence de -tatlicadiarzu- aldığımız kilonun 2 si gaz su şişkinlik dimi.ödem de vardır. canım bişi sorcam. ben de selilüit artışında bir patlama yaşandı.deri altım yağ doldu. diz üstüme kadar vücudum yağlandı.normal mi bu yağ stoğu
 
HİÇ SORMA ANLATMAKTAN SİZLEİRDE SIKTIĞIMI SANIYORUM YARIN AMNİYOSENTEZ YAPILACAK ONDAN STRESLİYİM.
günaydın kızlarrrr
sakalaymaster test tekrarı yakınlarda mı. ne zaman.
TEST YOK CANIMYA DİREK AMNİYO YAPILACAK ODA YARIN BANA DUA EDİN KOLAY GEÇSİN Bİ SORUN ÇIKMASIN.
günaydın kıslar,
sakaleyn hadi gir de sohbet edelim...noldu arkadaşım??

Geldim baktım kimsecikler yok bende evimi süpüreyim dedim .işe verdim kendimi.canım nsılsın iyimisin.
 

İnşallah canım darısı tüm ağustos annelerinin başına.. Toplantılara katılan ark Aidaa idi yanlış hatırlamıyorsam. Ve evet bir kez yazdı canım. Birkaç gündür de yok. Ben de merak ettim şimdi.. Aidaa iyisin değil mi tatlım? Nerdesin? 2. kez toplandınız mı?


Sarmaşık'ın dediği gibi sanırım çoğu su ve ödem oluyor canım.. Ama yine de bol bol su içmeni öneririm. Sen de inş bebeğini hissedersin canım 16. haftanda... Mucize gibi birşey gerçekten...a.sa.s
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…