2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayh kimse sölemiyor canım bişi de çekmio ne yicez biz yaa açız şakkıdı açız dedim de kilo takipte kilo alımında liderim.allah herkese böle iştah kaybı ve açlık versin

evrişçim o kanal tedavisi için dişçinle konuşta kendi doktoruna da sr bence. baya uyuşturuolardı hatırlıorum 3-4 iğne vurdular ... allah yardımcın olsun diorum inşallah deildir. geçici dolgu olan dişin havayla temas edip ağrı yapıordur inşallah. iyice oturtmadıysa hava sıcak soğuk mafeder dişini.
 
evriş geçmiş olsun

Lal olmaz öyle yaw ben yazmıyayım sebze pişircemde, canıın çekerse üzülürüm

Gizze rica ederim canım kolay gelsin sana yerimseniben mail gönderdim
 
Son düzenleme:
geçmişler olsun EVRİŞ...bak üzüldüm şimdi...yumuşak yumuşak acı vermeden, bebişe zarar vermeden yapcaklar artık...onlar da dr.sonuçta...

Saol canım,inşallah dedıgın gıbı olur.


Ya kuzum, ıkı haftadır var bu dolgu bende.. olsa basından ıtıbaren yapması gerekmez mıydı, bir hafta sonra normal dolgu yapılacaktı agrımasaydı.. sanırım içten içe agrıyor, oyle kenardan acıkta kalmıs gııbı değil acıkcası. Kabullensem ıyı olacak bu durumu (

Saolun desteğiniz için..
 
erviş inşallah kanamala gerek kalmaz ama olacaksa bu zamanlarda olmasıda daha iyi tabi.ben hala gitmedim dişçiye ertelemekten nefret ederim dişçiden.
 
herkese iyi akşamlar,
kocam geliyo,yemeğe başlamam lazım...
yarın görüşürüz...
 
canım geçmiş olsun şimdiden....

herkese ii akşamlarrr afiyetler olsunnn özellikle sebze yiyenlereeeee.... sebze yienler sölemesin o zaman izmire gidicem az kaldı. siparişlerim hazır. mölücemmmmm izmir tatilimde.

kendinize ii bakın. saat 19:30 burda geç bile kaldım yemek yapmaya. yarın görüşürüükkkk...delikafadulden
 
massallah naz a. hala naz yani dimi aftabru :) baska bir goruntu çıkmadı yani dimi ? artık kesinlesti oz aman senin cinsiyet .

yok canım bi değişiklik. erkekse bile göstermiyor. ama doktor da biz de kız olduğu fikrine iyice alıştık. ben değişeceğini sanmam.

Benim bittiğim an bu an dır arkadaslar... diş ağrımaya başladı, sanırım bana kanal tedavısı yolları gorundu (((( çok keyifsizimmmm

hadi ya? dayanılmaz bir ağrı mı evriş? ağrı kesicilerle filan idare etsen? gerçi 6 ay var daha önünde. 6 ay ertelenebilir mi ki?


çok tatlısın ya lalece. bence de hep hamurişi yiyelim. hem iranda hamurişi yapmak sorun olmuyordur. un yumurta yağ tuz vardır. bol bol kıymalı makarna yap, sarmısaklı yoğurtla yiyin. ben bayılırım.
 
kıymalı makarna yiyebilirmiyim acaba.aftabru makarna yoğurt ve kıyma üçlüsünü severim normalde ama et kesinlikle yiyemiyorum acaba yiyebilirmiyimki kurbandan kalan kıymamda var ama koyun eti yiyememki.
cık boşver yapmayım bari güvenemiyorum kendime belki ilerleyen günlerde.
 
erviş inşallah kanamala gerek kalmaz ama olacaksa bu zamanlarda olmasıda daha iyi tabi.ben hala gitmedim dişçiye ertelemekten nefret ederim dişçiden.

Saol canım.. sabah arayacagım dr u bakalım neler olacak??

hadi ya? dayanılmaz bir ağrı mı evriş? ağrı kesicilerle filan idare etsen? gerçi 6 ay var daha önünde. 6 ay ertelenebilir mi ki?.


Ya canım aldım bı mınoset.. oyle cok berbat bı agrı degıl ama.. cıddı cıddı kendini hissettirdi, 6 ay zor dayanılır boyle acıkcası.. sardık basımıza bır bela.. bazen dıyorum hıc kurcalatmasaydım.. neyse artık olan oldu.
 
ayh kimse sölemiyor canım bişi de çekmio ne yicez biz yaa açız şakkıdı açız dedim de kilo takipte kilo alımında liderim.allah herkese böle iştah kaybı ve açlık versin


kim demiş sen birincisin diye? ben de 4 kilo aldım arkadaşım..... şişşştttt paylaşımcı olalım lütfen... birinciliği ikimiz paylaşıyoruz gibi görünüyor.
 
evrişcim geçmiş olsun.bende gittim dişçiye vee benimde 20lik dişin alınması gerekiyomuş yarısı kırıkmış tırsıyorum acıkcası.20lik diş zordur çünkü cok köklü.allah yardım etsin bize tatlım :)
 

hayırlısı olsun baby. herkesin işiyle ilgili stresi var. benim tuzum kuru ama eşim yabancı bir firmada çalışıyor. adamlar tr ofisimizi kapatalım deseler eşim işsiz. şimdilik böyle bir duyum yok ama biz yine de kendimizi herşeye hazırlıyoruz. harcamalarımıza ona göre dikkat edelim diyorum. eşim biraz rahattır da ben dizginliyorum. eeee yuvayı dişi kuş kurarmış. siz tr ye gelirseniz belki herşey daha güzel olur. dedim ya hayırlısı olsun.
 

20 yaş dişinin alınması çok zaruri bir operasyon değil figencim. bu yeni moda oldu. benim zamanımda moda değildi. ben katlandım, çıktı dişim şimdi de paşalar gibi kullanıyorum. çok memnunum kendisinden. ama ilk çıktığı yıllarda ki 19 yaşımda çıkmaya başladı ve 1 sene sürdü çıkması, korkunç ağrıyordu. eğer aldırayım dersen çok zahmetli olabiliyor, herkesin aynı olmaz tabi ama bir arkadaşım boks maçından çıkmış gibi olmuştu.
 

Eger ben 20 lık dişimi aldırmasaydım öndeki dişlerimi bozmaya baslamıstı.. yer bulamayınca diş cıkmak ıcın yanındakı dise baskı yapıyor.. gecen sene aldırmıstım amelıyatla.. bır hafta sıkıntıısnı cektım, sonra duzelmıstım.. hele ki yer bulamayıp cıkmaya kalkanlardan sa hiç uzatmamak gerek.

Figenim agrımıyorsa elleme, dogumdan sonra halledersın, hıc kurcalama şimdi.
 
evrim canım çok geçmiş olsun.bebişini düşünde geçsin diş ağrın.inşallah azalır..
 
slm kıslar..dr dan geldim sonucum çıktı çok şükür herşey güsel..dr söledim bi şipşak bebişime bakim diye olmas dedi kulakları zarar görür bu kadr sıklıkta merak ediyodum acaba rahatladımı su içmeye başladım diye ..vitaminlerini iç dinlen kendini yorma dedi siterste yapma dedi. 1 ay sonra gel dedi.. ha bu arada 41çııktı hcg .
 
cinsiyeti için bişi dmedi çok ısrar etsemde..erkek derim dedi..kıslar bu ayda erkeğe benzer dedi..belli olmas yani dedi...bebişim sağlıklı olsunda...kıslar bişi sorcam ..çizelge 4. aya 14. haftadamı atlıyodu?????
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…