2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar hamiş resmimi ekledim göbüş sayfasına. Bana da bakın :CüvCüv:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-agustos-anneleri-gobus-sovumuz-baslasin.html


Sorma Aftabru ben de hamura pek düşkünüm. Millet ekşi mi yiyosun tatlı mı diye soruyor, ben "hamur" diye cevap veriyorum.


Zaman nasıl akıp gidiyor değil mi, bir gün gelecek doğumdan gelenleri saymaya başlıcaz. "Aaa Helin doğurmuş, Evrişin sancıları başlamış, Aftabru gözün aydın doğurdun sonunda" diyeceğiz.:Saruboceq:
 
sağol tayzesi onu toparladıkta biz sürünüyoruz .bu saat oldu açlık falan hissetmiyorum ne yapacam ya .karnımdakinide düşünmem lazım sadece su meyve suyu falan istiyor canım bende onları içiyorum
 
ben çıkıyorum sanırım yatacağım hiç halim yok hepinize iyi akşamlar kızlar.Kendinize iyi bakın
 
Teşekkürler evriş bilgilendirmelerin için norraa sanada teşekkürler. Evriş unutmadan göbekinde pek güzelmiş maşşallah:)

Eylemim, asıl ben tesekkur ederim.. o senin güzelliğin, saolasın.


Karaborsa temızlıkcı haa.. burada elini çarpsan kadın var.. sende haklısın, kıyamam sana.


Bu konuda da sana ne kadar tesekkur etsek azdır Helinim.


Lalim, içimden erkek geçiyor.. Hayırlısı bakalım.. ayın 27 sınde öğreneceğiz bakalım.


kaydirigubbakcemile3 Yerim seni yaa... Defne çok güldürdün beni, sende çok yaşayasın inşallahhkaydirigubbakcemile3

 
merhaba kızlar cinsiyetler belli olmus epey hayırlı olsun.
geçmişi okumaya calıştım elimden geldiğince oda beni çok yordu.maşallah hızınıza diyecek yok.genel olarak sağlığınız iyi sanırım.çoğunluk güzel haberle dolu.
bende uzun zamandır bebeğimi görmeye gitmedm özledim sanırım.16 haftası dolunca gideceğim.şubat sonunda yanı dr bana 6 hafta sonra gel demişti ancak ben 7 hafta yapıp cinsiyetini kesin olarak öğrenmek istediğim için sabredebilirsem şubat sonuna gideceğim.bugun bulantılarımda azaldı sankı insallah tekrarlamaz.aftabrunun bulantısıda bitmiş ve kayra ve 16 haftalık olan diğer hamişlerinde.bu ay sonunda benimde tamamen geçecek ve bebeğim için sağlıklı bir şekilde besleneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
 
hadi bakalım gelgit bulantı bitsin bebiş beslensin.büyüsün kocaman olsun inşallah...
 
evrimcim bugüne kadar cinsiyet tahminlerimde göbişe bakarak hiç yanılmadım ama...sendede yanılmayacağım ve sen bana şeker alacaksın...
 

CANIM BENİMa.s.O SENİN YÜREĞİNİN BÜYÜKLÜĞÜ Kİ, HERKESİN İÇİNDE GÜZEL OLANLARI ÇEKİP ÇIKARIYORSUN. ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ARKADAŞIMa.s.

ben grip olmuşum kırgın dökkün öyle dolanıyorum canımkafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım. Yapabilirsen her sabah portakal greyfurt sık kendine. Çok iyi geliyor.


Ayy içim bir tuhaf oldu:asigim::1rolleyesiyeceğiz değil mi gerçekten? Allah hepimize göstersin o günleri sağ salim:Saruboceq:


Bu arada İzmirli kızlar size iki sorum olacak.

1-Kaçamak randevu için şöyle cam gibi ultrasonu olan bir yer arıyorum. Sizin doktorlarınızınkiler nasıl?

2- Şöyle atom karınca gibi, leb demeden leblebiyi anlayacak bir temizlikçi kadınınız var mı? Varsa özelden numara vs. verir misiniz bana?
 
iyi aksamlar kizlar...nasilsiniz??:CüvCüv:cinsiyeti belli olan annelerimizi tebrik ediyor rahatsiz olanlarada gecmis olsun diyorum...yazdiklarinizi okumaya calistim ama cevap yazamadim...ne yapayim teyzeleri oglum cok hasta..senağlama burada salgin var cocuklarda ve sabahtan beri atesini düsürmeye ugrasiyorum..simdi biraz daha iyi ama bende ölmüs durumdayim..bu arada haftasonu nöbetci doktora gittim kramflarim icin(bacakta ve popoda olan) ve doktor bana belki bel fitigi felen olabilir bir ortopedi uzmanina görün dedi..bakalim artik su aralar hic vaktim yok..ayrica cinsiyetinide sordum ve 16.haftadayim..ama adam cok erken dedi ve bakmadi bile sinir oldumm.klava:..artik kendi doktoruma kaldi..
 
aidaa
doğum yaptığımız günleride görüp heyecanla haber bekleyeceğimi günlerde gelecek değilmi?inşallah canım doğum yapanları kutladığımız günleride hep beraber görürüz

gelgit
benim haftada bi kaç kere sabahh midem bulanıyor.ama artık ahaftada bi kaç güne indi.oda eskisi gibi değil.ama iştahım açık.aftabru gibi hamur işlerini çok seviyorum ama hergün de yememek için kendimi tutuyorum.
 
evrimcim bugüne kadar cinsiyet tahminlerimde göbişe bakarak hiç yanılmadım ama...sendede yanılmayacağım ve sen bana şeker alacaksın...

Kayram,kuzumm.. şeker kurban olsun sanaaaaaaaa.. lafı mı olur şekerinnn, ne demek :)))


Sen şehrin hangi tarafındasın Burkom... ona göre yardımcı olmaya çalısayım temizlikçi konusunda..

Dr için ise cam gibi ultrason dersen çok iyi görüntü veren dr um var benim.. ama bildiğim kadarıyla (tam emin değilim ama) 4lü ultrason değil, yalnız makınelerı son model, orası kesın, ben bebişimi karşı lcd ekranından ızleyebılıyorum.. ve de çok çok şeker bir adamdır.
 
bu arada evris senin gögegi yeni gördüm ve benimkini andiriyor..ama benim gözüm senin gögüslere takildi..:1shok: Maasallah tas gibi olmuslar..kiskandim valla..klava:
 

ben de bel fıtığı var.belim bacaklarım popom çok ağrıyor.geceleri ağrıdan uyuyaamıyorum.bazen tutuluyor yürüyüp doğrulamıyorum bile.bel ağrısı bacağa vuruyor bende.sağ bacağımı çekemem bazen.yürüyüş şeklim bozulur bacağımı çekip atmaktan zorlandığım için.oturduğum yerden sandalyeden doğrulamam iki büklüm kalırım bir kaç saniye sonra doğrulurum.ortopedi değil beyin cerrahları bakıyor bu işe.yada fizik tedavi.birde şimdi sana tomografi çekmeden tam tanı koyamazlar.bende tomografi sonucu koymuştu tanıyı.hamileykende çekilemezsen.fizik tedavicilerde jimnastik hareketleri öneriyorlar.bununla ilgili kılavuzlar veriyorlar.çok geçmiş olsun canım
 
kayra
kendini daha iyi hissediyorsun inşallah canım.üçlü için ne zaman gideceksin.ben kan verdim yarın sonucumu alacağım ama çok heyecanlıyım kızlar
 

tesekkürler canim aydinlattigin icin..ben eger cok calisirsam yerimden dogrulamiyor ve her yerim tutuluyor..diger hamileligimde bu sorun yoktu bunda ortaya cikti..bu arada sende bel fitigi oldugu icin normal dogumda yapamazsin herhelde..biraz zor oluyor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…