2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eylem gunde iki kuçuk bardak falan içebilirsin yada evrisin dedigi gibi bir kupa falan. bir arkadas liste vermis o iceceklerden tuketmiyorsan sayet.
hersey bir yana canın istedi diyelim gunde 4 bardakda içsen bir guntabi hergun değil birsey olmaz aslolan canın ceken seyi yemen içmen bence. tabi canın rakı çekmeyecek yani:))

Nerden düşürdün aklıma şimdi rakıyı yahu delikafadulden şaka tabi canım :CüvCüv:
 
kızlar bu arada 28 subatta kendi dr umla randevum var ama bu ctesi arkadasımın dr una gideceğim çunku 4 boyutlu ile bakıyor acıbademde ve çok net goruntu almıslardı bened o sekil gormeyi umut ediyorum. ese dosta ctesi dra gitceğimi soylemiycem herkes merakle cinsiyet bekliyor net ogrenmessem hiç birsey demiycem sayet net olarak pipi gorursem erkek derim.:) sizede gelir gelmez yazarım. 14+6 olmus olacagım ctesi aslında erken ama napayım catlıycammm.

hangi doktora gideceksin esrako? hangi acıbademe? acıbademdekine mi kozyatağındakine mi?
 
Günaydın kızlar
minik kelebekim kimse senin kötü bir niyetin olduğunu düşünmemiştir tatlım, sıkma canını. kayracığım çok üzüldü yalnız, yarası deşildi kızcağızın, ben de ona üzüldüm:1no2:Ama hepimiz biliyoruz ki her bebek bir diğerinden farklı özellikler taşıyor. Yani kayram, BU BEBEĞİN SAPASAĞLAM, TOPAÇ GİBİ DOĞACAK. SAKIN ÖNCEKİYLE KARŞILAŞTIRMA:eek:klava:

SEN YÜREĞİ KOCAMAN BİR KADINSIN.TEŞEKKÜR EDERİM.EVET YAŞADIĞIM OLAYDAN DOLAYI ÇOK EKİLENDİM SANIRIM.BUGÜNDE DEVAM ETTİ VE HALA ÇOK FENA BAŞIM AĞRIYOR.AMA YÜCE RABBİM SIKINTININ YANINDA MÜKAFATIMIDA ÇOK BEKLETMEDEN GÖNDERDİ.TEŞEKKÜR EDERİM.
RABBİM BEBİŞLERİMİZİ MERHAMETİYLE KORUSUN...
 
Canım,minik kelebek kıyamam sana.niyetinin kırmak yada incitmek olmadığının farkındayım.asla aklıma öyle birşey gelmedi.yaşadıklarımla özdeşleştirdim biraz ondan çok etkilendim.seninle ilgisi yok.diğer topiklere çok sık girerim ki has keza temmuz annelerine kesin girerdim.bitanem rahat ol senden kaynaklanmadı..her zamanki gibi takıldım sana.
 
Cinsiyet öğrenen hatunlar gözünüz aydın.lal ben sana erkek demiştim tutturdum.evriminde erkek görün bakın.test sonuçları güzel çıkanlarada hayırlı olsun.
Hepimizi allah tamamına erdirsin...
 
ayol tam ben rahat rahat girebilecek oldum, herkes tüymüş. iyi o zaman ben de çıkıyorum.
 
Merhaba arkadaşlaaar,
Geçen gün oturup 2009 ekim annelerini okudum çok hoşuma gitti, siz de ara sıra bakın isterseniz. O kadar uykuları var ki, ellerini kıpırdatacak halleri yok, listelerini daha yeni yeni yapıyorlar. Cinsiyetten bahseden yok, SATlar Muhtemel doğum tarihleri vs. baş mevzular arasında :) Çok hoşuma gitti, gerçi biz o zamanları geçeli çok olmadı ama inanın bana çok zaman geçmiş gibi geldi. Bizim artık o ilk aylardaki gibi uykuya düşkünlüğümüz azaldı, göbüşler biraz çıktı, iştah açıldı vs. vs. birçok değişiklik oldu... Neyse, işte böyle...
 
kayracım cinsiyetler baya baya belli olmaya başladı listemizle senmi ilgileniyordun.bakalım kaç kız kaç erkek olmuş.
 
Sağol canım hiç birşey istemiyor iştahımda yok bebiş için zorla azcıkda olsa yedim ama.dünkü üzüntüde tuzu biberi oldu aç yattım akşam sadece 1 bardak sütü zorla içtim.
 
macidecim, geçmiş olsun, Allah sabır versin. Ve evet ne desek boş ama her işte bizim bilemediğimiz göremediğimiz bir hayır vardır. Allah yeniden nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı kucağına alıp büyüteceğin evliliğini göreceğin torunlarını seveceğin bir bebek.
 
sakaleynmaster, iyi bak kendine, süt iç, meyve ye bol bol. Ben de iyiyim canım sağolasın. Biraz tembelim bu ara, derdim bu. Oysa enerjik olurum 3. ay geçince diye tahmin ediyordum. Henüz başlamadı o enerji :1shok:
 
Ya evet mucize iyiki hatırlattın...
Macide canım geçmiş olsun.inan bana bundada bir hayır vardır.kabul etmek zor gelir bilirim ama ...sabırlı ol,dua et.rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah...dualarım seninle.
 
sakaleynmaster, iyi bak kendine, süt iç, meyve ye bol bol. Ben de iyiyim canım sağolasın. Biraz tembelim bu ara, derdim bu. Oysa enerjik olurum 3. ay geçince diye tahmin ediyordum. Henüz başlamadı o enerji :1shok:

sağol canım .hala fazla enerjik olamdıkki bende aynıyım.birde grip oldum kızım okuldan getirdi oda hasta yavruşum.
 
X