2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


E sende güzel kız yapma anacımm, ne o ole sarısın renkli gözlü felann kaydirigubbakcemile3
 

a.s. aramıza hosgeldin canım

geldim minik kelebeğim geldim. KIZımı gördük, gayet iyiymiş, haftasına göre gelişimi iyiymiş. çok mutluyum.

gozun aydın canım cok sevindğm ozaman napıyoruz free hcg ye takılmıyoruz cin takviminden umudumuza devam :))

Aaaa ilk tebrik eden ben olayımmm.. KIZ ın hayırlı ugurlu olsunnn.. size mutluluk ve huzur getırsın.. saglıkla sıhhatle evinize neşe doldursun...

evrisim ozaman seninde kız olabilir gobusler aynı :)))
 
bitki caylarından ne icebiliriz canım kusburnu bogurtlen cayı istiyo mis kokulu .. ictim gercide ama sanırım zararları yok onların. bilginiz varmı...
 
Selam kızlar, haftasonu trafik yoğundu, giremedim. İkili test sonucum çok çok iyi çıktı. Beta değerim 27 ama, betanın geçerli olmadığını aftabrudan öğrenmiş bulunuyoruz :)

AFTABRU gönülden tebrik ederim, kız bebekler ayrı bir güzel oluyor bence. Senin adına çok sevindim. Hayırlı ve düzgün bir kız olmasını dilerim.

Babymom sana büyük geçmiş olsun arkadaşım, çok üzüldüm.
İkili sonuçları iyi gelen arkadaşlara da gteçmiş olsun diyorum.

Kızlar biz yavaştan evi toplamaya başladık. Şirket her şeyi topluyor gerçi ama, ben adamların gysilerime, havlu ve çarşaflarıma dokunmalarını istemiyorum. Ev biraz tuhaf görünmeye, ben de taşınma havasına girmeye başladım. Çarşamba taşınıyoruz bir pürüz çıkmazsa.

Bu arada benim karnımda çooook hafif, linea nigra denen çizgi belirmeye başladı. eşimle çok mutlu olduk hihoyyyt (Deli miyiz, neyiz )
Göbişim de bayağı çıkmaya başladı. Bugün okula gittim arkadaşlarla vedalaşmak için, herkes göbeğimi ( bebeğimi ) sevdi :)

Bir şey sorsam ayıp olur mu? Benim cinsel organım ağrıyor kızlar, ama içi falan değil, bildiğiniz, ağda yaptırdığımız kısmı. Ne alaka anlamadım. Ağda yaptırmıyorum, eşimle kutlamayı (!) sadece geçen hafta, 1 defa yapmıştık. Neyin nesidir bu ağrı, anlamadım. 2 gündür var. Dar şeyler zaten giymiyorum.. Var mı böyle bir şey yaşayan?

Bİr de, çiş olayım ayyuka çıktı, önceden bir şeyim yoktu ama, hatta gece bile kalkmıyordum. acaba idrar yolları enfeksiyonu falan mı oldum? Ama hiç yanma yok idrarımı yaparken? Anlamadım..


Canımcım, öncelikle hoş geldin, benim neredeyse 1 aydır göğüs uçları çok acıyor ve pul pul dökülüyordu. Bir eczacının ısrarıyla bir krem aldım, müthiş bir şey, çok iyi geldi. 2 defa sürdüm, acı geçti, şimdi de 3 günde bir falan sürüyorum. Adı "Earth mama & Angel baby" Çoğunlukla lansinoh adında bir krem kullanıyor gebeler. Bİr arkadaşım kendi yarımını verdi bana, onu da denedim, ama sürerken rahat edemedim. Çok yoğun bir krem, benim aldığım tereyağı gibi sıcak memişi görünce hoop eriyor :)

Çatlaklara önlem olarak da Lierac ve 1 şişe kakao yağı aldım. Kakao yağı biraz ağır kokuyor, ilk sürdüğümde hoşlanmıştım ama, başım ağrıyorken sürmeye cesaret edemedim.
 
Baybmmm,

Vallahi hayırlısı be yavrum.. sağlıklı olsun da.. annesinin kuzusu o her koşulda.Se iyisin değil mi? Keyfin yerine geldi mi?

Bitki çaylarından adaçayı,nane çayları hariç içebilirsin ama günde bir bardak çayı geçmeyecek şekilde iç kuzum.. böğürtlenden de uzak dur.. onlar zararlı. Ihlamuru için çok rahat içebilirsin.. bir de midende gaz, sancı hissedersen rezene çayını rahatlıkla kullanabılırsın.
 
Son düzenleme:

canım benım sağol ama benı uyardıgın için ama ne yapayım cok değişik ooldum pipisi yok kıza benzıyo değince ama yınede kendını erkeğe ayarla dedı dr. sanırım pisikolojım bırazda kaynanam ve kaynım yuzunden oluyo onlarda kız ıstyolarya hanı bende oyle cocugumu sevmezler dıyemıdır ne bende anlamadım ya senağlama
 
E sende güzel kız yapma anacımm, ne o ole sarısın renkli gözlü felann kaydirigubbakcemile3

canımın içi malum biz izmirin kızları güzel oluruz birde üstüne babamız arnavut olunca katmerli güzel oluyor işte benim babam sarışın mavi gözlü eşim sarışın yeşil gözlü büyük kızım mavi gözlü olunca küçük kızmda yeşil gözlü olursa şaşırmayacagım ama vay geldi babamız şimdiden mini etek yok diyip duruyo ama kızlarada yakışır degilmi
 
ben uyuyayım ecük cokoptum sızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııa.s.
 
evris saol bogurtlenin kokusuna dayanamadım goturdum bitane
ins bisi olmaz bidaha icmem
 
nora diye hitap etmisim az onceki mesajımda lalece imiskarıstırmısım :) ozur
 

Yok artık daha neler.. ne demek sevmemek.. kıymetlı olan senin ve babasının sevmesi.. gerisini boşver ya.. takma kafana böyle.Şartlama da kendini.. onlara ne..


Anamm bu neeee!! Anne sarı ,baba sarı.. e bu kız mini etek giymesin de ben mi giyeyimm.. giyecek tabili çatır çatır süprizzzzz Sen saçlarını da uzattır kızların böle beline kadar lüle lüle.... yerimseniben İzmir de ona bişi olmaz Allahın izniyle.
 
evrisim tazefasulyem biraz daha iim adapte olmaya calısıyorum hayata ve isime
bugun braz performans dusuklugu var ama yavas yavas toplarım
 
evrişcim kızımın saçına daha makas degmedi teyzesi poposundan aşagıda dün açık bıraktım biraz brnova forma götürdüm bütün gözler ondaydı yok birdaha açık bırakmam dedim babasına nazar olur oma ikinci kızım oluncada onunda saçları rapunzel olucak emin olabilirsin neyse ben kaçtım kızlar fındıgımın okul saati geliyor gidip alayım minnoşumu
 
Evriş ve taze fasulye teşekkür ederim. Kakao yağını hem göğüs ucuna hem de göbişe mi sürüyorsunuz pekii!
Taze fasulye aman dikkat!!! Taşınayım derken kendine ve bebişe zarar verme sakın. Kendini fazla yorma ve ağır şeyler kaldırma sakın ola...

Başak 35 resmine bakayım diye girmiştim ama göremedim malesef... Maşallah diyeyim merak ettim güzellikleri... :)
 


Yerim ben onu yerimmmmm... bende erkek te olsa kız da olsa bir süre ellemeyecegım saclarını uzasın ıstıyorum.. hadi görüsürüz.
 
minik kelebek; dualarımız seninle, hayırlı haberlerle dönersin inşallah...
 
kızlaarr, ben bebeğim için bişey yaptım ve mozart'ın baby cd sini aldım...artık arabada onu dinliyorum...umarım hoşlanıyordur...::)
 
birz uyuyp kalktım başım çok ağrıuordu ama geçmemiş hala çok ağrıyor.kaçak kedi hoş geldin.çatlak için lierac kakao yağı ve fındık yağı kullanıyorum.lierac daha bugün geldi elime doktor yazmıştı.gögüs ucuna henüz birşey kullanmıyorum ama benimde ihtiyacım var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…