2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


Aldın basına belayı Lal.. şimdi onlar yumurta yapcak, bebekler cıkcıak.. onlara ayrı bakılacak... offf of fofof..

Bizimkisi de istiyorlar ama ben görmemezlikten geliyorum kendilerini.. o da başka yollardan kendini mutlu etmesini öğretti.. yapcak bişi yok, bende onun bu goruntusune katlanıyorum:1shok:
 

Bende de ne kulak varmis oma bi sakirdatmayla, kokusunu mu aldim nee:))) ama cidden bugun baska seyler cekiyor canim, birazdan eve gideyim, uyku seansimi yaptiktan sonra yada yapmadan once hazirliycam kocis gelene kadar....:jeyyar:
 

Tekrar tekrar gecmıs olsun babyyy.. iyi dinlenmeler sana arkadasım...
 
baby nedir kuzum senin bu halin ya, ne yapsan iyi gelir acaba, soda limon, nane limon falan...gecmis olsun, dinlen bari....
 
Hayirlisi olsuunnn, ben babanne olma sansimi kedimi kisirlastirdigimizda kaybettim(((simdi yazik yavrum ne hormonmus ne mart ayiymiss hic bisey farketmiyor ona:))))

erkekse çok birşey deişmior ama dişi hayvanlar bir kez doğursun içgüdüsel ebbek istiolar. şimdi benim kuşum karşımda erkeğin etrafında dönüp başını sallıor ne nazlar ne cilveler. ama oğlan daha çevreye alışmadı bu gece hiç bişi olmas. benim canım hep tatlı çekior. dün nutella aldırdım ve incirli kurabiyelerrrrr.. sütle yiorum. kokoreç yien mi var burda.ya kızlar ayda 1 günü pis gün ilan edip pizza hamburger kokoreçler yesek. 1 günden birşey olmas
 
kızlar hepinizi cok optum ben kaçıyorum hadi bysss aksam gırmeye calısırım tabıkı kaynanam banada bu gün balık yapıcakmıs sağolsun :S ıyyyyyyyyyyyy nasıl yıcem bılmem valla neyse ben kaçar bys
[COLOR="Green"]canııım hoşçakal, bu arada listeye eklemişsin, eline sağlık a.s.[/COLOR]
 

aç ya da tok olmak önemli değil. ama free beta hcg diye bir değer olması gerek sonuçlarda, iyi bak GAMZE cim, mutlaka vardır. usg de ense kalınlığını filan ölçtüyse zaten buna ikili test deniyor. yani hem usg sonuçları hem de kan sonuçları....
 
sana katılıyorum LALECE, bence de süper olur ayda bir "PİS BOĞAZ GÜNÜ" yapmak. çok iyi fikir çok tuttum, ama EVRİŞ duymasın tamam mı?
 
Tekrar merhaba kızlar,
Bu saat oldu, daha yeni bitirdim yazdıklarınızı beynim döndü vallakafamçokkarıştı

Bebişlerini görüp cinsiyetini öğrenip sevinen arkadaşların gözü aydın. İnşallah hep böyle güzel haberler alırız hepimiz.

Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Mide bulantısına karşı bana en çok yarayan şey şu ana kadar ayva oldu. Ama hiç de öyle çıkaracak derecede bulantım olmadığı için tecrübesiz sayılabilirim.

Dün televizyonda evde sosis yapımını anlattılar. Ben hayatta marketten almam, ama ileride bebişim benden isterse bu tarife göre yapabilirim diyorum:
ozgursef.com | EVDE SOSİS YAPIMI

Bu arada salı günü 10+1'ken doktora gittim. Ondan 15 gün önce gittiğimde 1,76 cm'di, bu gidişimde 3,6 cm olmuştu:1shok:Gözlerime inanamadım. Maşallah bebişime 2 haftada 2ye katlamış neredeyse. Bir de hıçkırır gibi yerinde zıpladı, çok güldürdü bizikaydirigubbakcemile3

kayra canım sen mi yazmışsın kalp atışları 140 üzerindeyse kız diye? Benimki ilk ölçümde 180, ikinci ölçümde 173 çıktı. Güvenilir midir ki bu kalp atışı olayıCADIARZU

Benim ticker yine gitmiş ama bugün 10+4'üz biz. Geçen hafta bulantıdan kafamı kaldıramamaıştım, bu hafta (doktora gitmenin sevinci de etkilemiş olsa gerek:) bulantım pek yok, bol bol gazım var.

EVEEEETTT İZMİR'DEKİ HERKESLE GÖRÜŞELİİİM. BİZ FASULYEMLE GÖBÜŞ TOKUŞTURUCAZ:içelim:
 
sana katılıyorum LALECE, bence de süper olur ayda bir "PİS BOĞAZ GÜNÜ" yapmak. çok iyi fikir çok tuttum, ama EVRİŞ duymasın tamam mı?

Bende size katiliyorum ayda 1 kerecik fastfood gunu, pis bogaz gunu yapalim:)))
Evris e karsi isyankaydirigubbakcemile3en azindan bi gidim hamburger yanina da bi gidimcik patates kizartmasi hmm yada soleee guzel bi pizzaa.....:lepi: yasasin PIS BOGAZ GUN'leri? PIS BOGAZ'lara OZGURLUUUKKKK:dance:
 
sana katılıyorum LALECE, bence de süper olur ayda bir "PİS BOĞAZ GÜNÜ" yapmak. çok iyi fikir çok tuttum, ama EVRİŞ duymasın tamam mı?

Duymam duymam ben... aylardır pizzaya camekan dışından bakıyorum.. biraz daha böyle yaparsam acıyıp elime verecekler pizza dükkanındakiler.. :bbo: Ne kadar dayanırımm bende söz veremıyorum acıkcası.. Norrayı günlerdir fırcala.. şimdi de ettiğim lafa bak..
 

Allah'im bu sozleri de duydum ya Evris'ten , artik olsemde gam yemem....:)))
Yasasin PIS BOGAZ'larrrrrrr...:lepi:
 

ama NORRAA cım, bu pis boğaz gününe KOKOREÇ dahil değil, sakın ona sevineyim deme. o pis boğaz değil de İĞRENÇ BOĞAZ günü yaparsak yenebilir ancak.
bi de pizzada salam sosis olmayacak.... vejeteryan pizza olacak, ok?
 
BURKO hoşgeldin. beni de bebeğimin en çok 10+4 ken gördüğüm görüntüsü etkilemişti. ilk defa hareketlerini o zaman net görmüştüm. bayılmıştım adeta. gülüp durmuştum aklıma geldikçe. bundan sonra daha neler neler göreceğiz bakalım.
 

aslında pizza yiyebilirsin EVRİŞ çok canın çekiyorsa, sadece peynir ve otlu bişeyler ne biliiim zeytin filan fişman koydurtursun. gerçi yanında kola olmayınca da pizza bişeye benzemez ki
 

Hmmm kokorece ok zaten burda bulamiyorum.....
hamburger peki?????noooluurrrr o olsun, soz pizzami peynirli sebzeli yicem ama hamburger varsa patates kizartmasi da var ok?, yasasinnnncokacimcoook
 

:roflol: Hiç güleceğim yoktu.. olur da yörüngeden ben çıkar gibi olsam da Aftabru devrede :))) Yani hiç kaçar yolu yok Norracım... zaten sen kokoreçle öpüp vedalaş, helalini al ki aklın kalmasın.. uzun sure ayrısınız arkadasımm..:1no2:


Aftabrum.. sanırım ben bu pizza işini evde yapacağım..dediğin gibi zeytinli, mısırlı felan ( neyse ayrıntıya girmeyeyim :)) )
 
Hmmm kokorece ok zaten burda bulamiyorum.....
hamburger peki?????noooluurrrr o olsun, soz pizzami peynirli sebzeli yicem ama hamburger varsa patates kizartmasi da var ok?, yasasinnnncokacimcoook

tabi tabi.... hamburger ve patates kızartması yiycez. eti iyi pişmiş olsun diycez,az ketçap ve mayonez koycaz... ayyyy keşke cola da içebilsek. hadi birisi de kolaya izin versin ayda bir ne olur?
 

giri gir, ayrıntıya gir
 
COMELY, buarad HELİN in cinsiyeti erkek. yani bebişinin cinsiyeti. boş bırakmışsın ya ondan yazdım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…