2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben bayılırım kokorece ama Allahtan canım cekmedi . evimiz istiklal caddesine 5dk idi sampiyona sık sık ugrar midye tava yerdik. ama Allahın bakusunde nerde bulalaım... ins cekmez canım kokorecin ve midye tavanın cakmasınıda yapamam :))) burdaki balıklar bile yaratık gibi kızıl bakır rengi kurutup bide tezgaha koyuyolar korku filmlerinden cıkmıs gibi. fasla sokmam agzıma. ama bize tırla buzların icinde rizeden gelio balık. doguma kadarda oyle gelecek haftada 2 kez yememiz sart.
 
aftabru aşk olsun tamam yaşım küçük ama toy demen çok kırıcı ben sordum sadece

Canlarım cicilerimm.. nolcak bizim bu havadan nem kapma hallerimiz.. toy lafının nesi kötü ki be yavrum.. artık herkes birbirini burada çok iyi tanıyor.. kim kimi diş büke büke üzmüş kırmış, düşünmeyin böyle şeyler gözünüzü seveyim.. haliyle insan tecrübeleri yaşla ilerledikce büyüyor.. bunu demek istedi aftabru.. inan zerre kötü bir anlam yok içinde.
 

babycim beni güldürdün allah da seni güldürsün...kaydirigubbakcemile3
 
kubralı merak etme bebek suyun içinde birsey olmamıstır ona
hatta bir ara reklem vardı ya yalıtım boru reklamı orda hamile kadına carpıyorlar dı sanırım iste en mukemmel yalıtım anne karnınad falan diyorlardı hatırlarmısın bilmem
çok korunaklı yerde o top gelmesi ile birsey olacagını sanmıyorum ama çok tedirgin oldu ise bir ultrasonla baktır geçmis olsun çok
 

Esracım olayı özetlemiş Kubralı.. hem de çok güzel bir örnekle.. sen şu sıpanın adresini bi ver bakiimm, çükünü bi bükelim sıpanın
 
Sana küsmedim ki, aftabru' ya küstüm, hatta sana teşekkür ederim, her soruma cevap vermişsindir nerdeyse :) ama aftabru'ya küstüm. :çok üzgünüm:
 
Son düzenleme:
kizlar ne soyleseniz haklisinz, bende biliyorum yenmiyecegini bilmedigimden degil ama kokusu geldi bi kere...
Esrako hafta sonu ilk canim cektiginde senin dedigin seyi yaptim, etleri minik minik dograyip kimyonla yaptim, ekmek arasi yedim,kesti biraz,cani cekenlere tavsiye ederim.. Cok sevdigim midye corbasini bile yemiyorum (burda cok meshurdur sebzeli) o bile zararli diye, neyse az kaldi dogum sonrasi trye gelince kokorecede burda midyeyede dadanicam..
Bizim ufaklik cok pisbogaz olucak , esim cok duskundur bogazina, ona cekicek sanirim:)))
Fasulyem kusme hepimizin gozu aydin....
 
arkadaslar cidden asırı alınganlık gercekten guzel birsey değil. herkes birbiri ile saygılı sevgili tatlı tatlı konusuyor kim kime höt diyebilirki zaten sanal ortamdayız. alınganlık yada naz vs yapcaksak hamile olmayanlara yapalım dısardan insanlara birbirimize değil :)) toy lafında ne varkiiii. toy demek acemi genc tecburesiz deneyimsiz demek. ya ne diyim bilemedim yani ama kimsenin kimseyi uzmeye hakkı yok sonuçta. unutmamaız gereken birsey varki alınganlık yapınca biri karsı tarafta kendini suclu hissediyor o da rahatsız oluyor ve o karsı tarafta hamile....
 
kubrali gecmis olsun canim ama bisey olmaz korkma, bugun dr ultrasonu karnima oyle bi bastirdi ki noluyoruz yavas dedim adam bisi olmaz hava yastigi var onun icerde dedi:))))
 
bende gelemiorum oyle nazlanma kusme olaylarına arkadaslar lutfen ...
burda sıkıntımızı atmaya calısıyoruz guzel paylasımlarımız var bide naz caz alınganlık olmasın kimse cekmek zorunda deil. surda eglenerek bisiler paylasarak gunlerimizi gecirelim.
evrisimin ustunede gitmesin kimse ayrıca... :))
 
Sana küsmedim ki, aftabru' ya küstüm, hatta sana teşekkür ederim, her soruma cevap vermişsindir nerdeyse :) ama aftabru'ya küstüm. :çok üzgünüm:

Olsun çıtırfasulyem.. yetişebildiğim kadar yetiseyım ben yine de hepinize.. aftabru atlarsa benden kaparsın.. hepimiz birimiz için.

Esracım.. tesekkur ederim arkadasım.. bu konuyu da oldukca guzel özetlemişsin.. hele ki son cümlen herseyın özeti. Ellerine sağlık.
 
Sana küsmedim ki, aftabru' ya küstüm

ahhh yavruuum, olur mu hiç atlamadım seni, ama bazen alıntı yapmadan sonuna kadar okuyayım sonra toplu kutlarım diyordum ama, senin yazdıklarına ilave bir notum olacaktı onu bulmak için gere geri gidip senin satırlarını bulmaya çalışıyordum. hemen de okumuşsun maaşallah.... dur bi buliim senin yazını cevap yazacağım. ama buarada senin de kutlu olsun canım ikilin.
 

Gelmeyinnnn üstümeeeeee, söylerimm babybimeeeeeee, ona göreeeee :sm_cool:

Şaka bir yana.. herkes burada birbirinin yanında.. ben buna can-ı gönülden inanıyorum..

Hepiniz de ayrı ayrı çok güzel renklersiniz.. hepinizin ayrı ayrı yeri çok güzel bu topikte.
 
Darkness canim bunda alinicak bisey yok, alinsam ben alinirim doktor oldugum halde bunun lafini bile etmeme gerek ama hamilelik iste; kotu niyetli bisey demediler ki; burda herkes herkesin iyiligini dusunuyor, ki ayrica hamileleik acisindan ilk hamileleigi olan herkes biraz "toy", ben bile burda bilmedigim seyleri ogreniyorum;, bunun yasla degil deneyimsizlikle alakasi var 20 yasindada 30 yasindada olsak ilk hamileleikte hepimiz deneyimsiziz...hadi atmosferi bozmayalim:)))
 

Tamam o zaman barıştım hemen sositososito a.s.hihoyyyt :1hug:
 
ben geldim sağlık ocağına gittim bi koşu sorun yoktur dediler ama ben ağlamaya başlayınca baktılar hiç bişey yok kıpır kıpırdı allahım sana çok şükür.
esrako doktorda senin söylediklerinden bahsetti ama ben yazdığını şimdi okudum.
evriş bidaha böyle bişey olursa sana havale edicem sen artık ilgilen sıpalarla
çok rahatladım çok
 
kizlar buarada bugun big boss'la konustum, kontrat olayini cozmeye calisicak, en kotu dogum sonrasi yenileriz, sende dogum iznini kullanmis olursun dedi, icime biraz su serpildi, dun bana mail atmis 2 gundur cok durgunsun neyin var diye, uzulme elimden geleni yapicam dedi...sevindirik oldum, en kotu 6 ay kaybedicem...
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…