2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

irem geçmiş olsun, dediğin gibi ssayfalar çabuk ilerliyor bazen gözden kaçıyor alınmak yok yasak : )
 
herkese günaydın canlarım bayadır giremiyordum nasılsınız güsel anneler ne var ne yok görüşmeyeli arkadaşlar:teytey::dance:
Günaydııın canıııııııııııım, ben kendi adıma iyiyim.. 9 şubatı bekliyorum sabırsızlıkla. Hem 2li test için hem de uzun bi aradan sonra bebeğimi görmek için. sen nasılsın canım, bebiş nasıl? yemen içmen düzene girdi mi biraz daha?
 
gunaydın en guzeeel anne adayları. nasılsınız?
ben 1 haftadır sabahları çıkarmaya başladım... gunun geri kalan kısmında rahatım çok şükür..
bu arada bişey sorcam ya hani bol su içmek düşüğü engeller gibi bişeyler yazmışsınız ayhhh ben 6haftalıkken leke gelmiştide ben tüm gun suya hasret kalmıstım su içicem wc ye gidicem ve kan görücem korkusuyla...yani eminmisiniz doktor mu söyledi..?

bu arada dün bi arkdas erkeke bebek annesine sivilce hormonu salgılarmış diye yazmıştı ne kadar dogru acaba çünkü bende felaket sivilceler çıktı yuzumde...bu arada bebeginn cinsiyetini ruyasında gören varmı merak ediyorum.. ben geçenlerde gördümde..

ayyh bu merak fena bişey ya denemdiğimz yöntem klmadı.en son yuzuk denedik.çin takvimi kaynanamın yuzuk metodu ve eşimin ve benim rüyalarıma göre vee etrafdaki yaşlı teyzelerin düşüncelerine göre oglumus olcakmıs ama bakalım hayırlı saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün.yüzü güzel huyu guzel evltalar versin Rabbim inş.
 
ajdaa; hoşgeldin tekrar aramıza...
irem; canım geçmiş olsun...evet canım kaldı ikiiiiiiiiiii.................
eftelya; biz iyiyiz çok şükür bebişimle, siz nasılsınız bakalım??
 
Günaydııın Petrik a.s.
Teşekkür ederim canım iyileştim çok şükür :Saruboceq: Bende tam onu diyordum, alınganlık yok yerimseniben
Senin de bebeğini görmene az kalmış, Norraa çarşamba günü, mercimekim de perşembe gidecek..
Siz gidin, güzel haberlerle dönün, sıra bana gelsin hihoyyythihoyyyt
 
Son düzenleme:
ajdaa; hoşgeldin tekrar aramıza...
irem; canım geçmiş olsun...evet canım kaldı ikiiiiiiiiiii.................
eftelya; biz iyiyiz çok şükür bebişimle, siz nasılsınız bakalım??
bizde çok şkür allahıma süperiz gribimiz fln geçti gayet iiz cnm yaa kızlar bu allatki cizelgede 13 haftalık yazıo ama benimki 14 haftalıkmış doktor dedi 1 hafta geriden gidio bu çizelge:)):CüvCüv:
 
helincimm herseyın yolunda olmasına cok sevındımmm vee bır erkekimizzzz daha gelıyor.valla busene erkek patlaması olcak galıba.cevremdede kımı duyduysam erkek.anacım kızı olacak olanlar yandı burda bı dengesızlık sözkonusu :jeyyar:

aidaa cım gercekten cok kalabalıgız ve konular su gıbı akıp gıdınce gözden cıkabılıyor cok gecmıs olsun buarada.annecıgınde güzel bakmıstır sana neyse ınsallah bırdaha hasta olmayızda hamisliğin tadını cıkarırır.benımde arada bır öksürüğüm tutuyor.eger hala devam ederse doktora söyliycem yoksa ciğerlerime iner die korkuyorum :çok üzgünüm:
iremcim sanada gecmıs olsun canım valla dedıgın gıbı sayfalar cok hızlı gecıyor gözden kacabılıyor busıralar bıraz göbiş topiğinlede haşır neşir oldugumdan öle gözden kacmıs olabılır.ve gercekten maşşallahımız var kalabalıgız baya.aslında daha bıııdünyada hıc gırmeyen var 1 aydır falan ama isimlerını bıle unuttum ınsallah herkezın devam edıyordur hamileliği.bazen listemıze bakıyorum ama daha hıc yazısmadıgım arkadaslar bıle var kı ben uzun zamandır burdayım.
 
Son düzenleme:
ajdaa; hoşgeldin tekrar aramıza...
irem; canım geçmiş olsun...evet canım kaldı ikiiiiiiiiiii.................
eftelya; biz iyiyiz çok şükür bebişimle, siz nasılsınız bakalım??
Sağol canııım iyiyim artık çok şüküüür :Saruboceq:
Geri sayım başladı walla, heyecan doruk da hihoyyythihoyyyt
 
alla iilk versin canımm bana doktor 2li test yapmak istemedi gelecek ay gel 3 test yapalım dedi
 
bız ıyıyız eftalyacım sen nasılsın,

pinkcim valla eskıler öyle der.ama ben senın dedıgının tersını bılıyorum kız annenın güzelliğini alırmıs derler hatta ablamda falan yüzünde leke cıktı 2 kızındada,erkekde anneyı güzelleştirirmiş.haryerde degısık bılınıyor demekkı.ama arkadasımda oğluna hamıleyken ne sıvılce ne leke cıktı cokda güzellestı.
artık bıemıycem bana göre senın kızın olcak ozaman. :))


ayy irem bende 9 subatı beklıyorum valla sabırsızlıkla.kossskoca 6 gun var daha.bebısım inşallah 9 subatta 13 küsür oluyo insallah yanıı kosskocaman.ınsallah bende öğrenırım cınsıyetını cok merak edıyorum.ama saglıklı ve hayırlı olsun tek istegım o.nasılsa ilk bebegım olcak kızda istiyorum erkekte farketmez yanı
 
bizde çok şkür allahıma süperiz gribimiz fln geçti gayet iiz cnm yaa kızlar bu allatki cizelgede 13 haftalık yazıo ama benimki 14 haftalıkmış doktor dedi 1 hafta geriden gidio bu çizelge:)):CüvCüv:
Maşallah canıım
Evet canım gerçekten çok hızlı ilerliyor sayfalar. İş yerinde ara ara baktığım halde gün içerisinde ben bile takip edemiyorum yazılanları. Neyse dediğin gibi inşallah herkes iyidir :Saruboceq: Göbiş topiğini de dün gördüm, harika walla İnşallah nasip olur da 12. haftama girdiğim gün bende koyarım bir fotoğraf
 
günaydın kızlar bakıyorum herkes iyi bebişlerde keyifli oh saglık olsun bu gece rüyamda ultrasona giriyorum 2 sefer ikisindede bebegimin kız olucagını görüyorum çok açık ve net gösterdi sıpa biraz kırgınlık yaşıyorum bir uyandım hemen eşimi kaldırdım bak bebek kız olucak dedim bana çok kafanı takıyorsun ondan rüyalarına giriyor bak tersi olursa karışmam dedi yok yok 2 sefer gördüm kızdı diye tuturdum ne gece ama degilmi yarın sabah erkenden gidicem dr bakalım neler olacak.
buarada 2 li test yaptıran arkadaşlar acaba kaç gün sonra sonuçlarınız belli oldu ?
 
çok heyecanlıyım irem zamn geçmiyor bebişimi özledim çok büyümüştür görüp şaşırmak istiyorum
bu arada göbiş resmimi ekledim en büyük halini hemde : ))
 
Canıııım aynı gün gidicez demek, ay ikimizde çok mutlu bir şekilde döneriz inşallah :Saruboceq: Beklemek çok zor dimii Elbette sağlıklı olması herşeyden önemli ama insan merak etmeden de duramıyor.. İnşallah bebişimiz izin verir de öğrenirsin cinsiyetini canıım
 
günaydın kızlarrr.... helincim hayırlı olsun erkekimiz geliormuşşş. ne kadar çabuk büyüorlar ya cinsiyetleri bile belli artık. kızlar o kadar çabuk geçior ki sayfalar geçmiş okumaktan zaman kalmıor. 1 günde 20 sayfa bazen daha fazla oluor. benim sayacım bozuk yapamadım. çok ağrım var kasık rahim ve sırtta. niye anlamadım 2 günden beri var zaten. 11. hafta ağrılı mı geçior arkadaşlar. ben rüyalar görüorum. bugüne kadar hep kız bebek gördüm ve teyzem de beni görmüş bebeğim kızmış.ancak dün gece rüyamda bebek kıyafetleri alıordum hepsi bebek mavisiydi.bebeği görmedim ama mavi aldığıma göre oğlandı :) yani ben her 2 sini de görüorum galiba
 
bu hafta sonu 3 ay bitecek benim kısmetse. bugün 11+2 haftalık olduk. Günler geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum. Sen kaç haftalık oldun şimdi. Bu arada isim neydi canım ya.
 
alla iilk versin canımm bana doktor 2li test yapmak istemedi gelecek ay gel 3 test yapalım dedi
Evet bazı dr.lar direk 3lü test yapıyorlar.. Aslında 2 kez stres yaşıyacağına 1 kez yaşıyorsun. Bazen de 2 li test sonuçları iyi çıkarsa 3 lü yaptırmıyor dr.lar.. Yani dr.dan dr.a değişiyor..
Günaydın Başakcıım, bende 2 gecedir hep rüyalarımda bebeğimi görüyorum.. Bir kız oluyor bir erkek sırnaşık şey Eşininde dediği gibi sanırım kafaya çok takıyoruz biz Hadi bakalım yrn hayırlı haberlerini bekliyoruz sengözlerimebaksanab
çok heyecanlıyım irem zamn geçmiyor bebişimi özledim çok büyümüştür görüp şaşırmak istiyorum bu arada göbiş resmimi ekledim en büyük halini hemde : ))
Seni o kadar ii anlıyoruuuuum kiiiii delikafadulden Neyse az kaldı az hihoyyyt biraz daha sabııır hihoyyyt Hemen resmine bakıyorum canıım, bende 12. haftama girer girmez eklicem nasip olursa yerimseniben
 
herkese günaydın kıslaarr....aramıza tekrar dönen arkadaslara hoşgeldiniz ve geçmiş olsun diyorum.
arkadaşlar herhalde bu lekelenme ve güzelleşme olayı hamileliğin başı için gecerli değil herhalde biraz daha ilerleyen zamanlarda.doktor bizede erkek gibi görünüyo dedi ama benimde güzelleştiğim falan yok.benim içimde hala kesin olmadığına dair bir his var sanki kızda olabilirmiş gibi geliyo:) doktor bi dahaki ay kesin belli olur dedi.
 

valla evet cok merak edıyorum hem bebısını hem cinsiyetıni.acaba nekadar buyudu gecen kollarını falan kıpır kıpır oynatıyodu incecıktı kolları ama şimdi daha bı büyümüştür inşalah.sen 11 küsür olcan galıba ben 11 küsürdeyken gıtmıstım sok olmustum 20 gunde nasıl bukadar büyüdü die.aynı şoku sende yasıycaksın ve cok şaşıracaksın.hee unutmadan söyliyim eger fotograf makınanda yada cep tlfnunda kameran ıyıyse mutlaka yanında getır.biz kameraya cektık usg den berı süperdi.hala izliyoruz.

inşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz doktordan inşallahhhhhhh
 
gelgit süper bu ya devamı varsa bekleriz.
petrik bende bahçelievler medıcanaya başlıyorum özlem hanıma çok teşekkür ederim. ctesi gidicem inşallah.

rica ederim canım umarım memnun kalısın , bebeğin kaç haftalık kubrali ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…