2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam arkadaşlar, ohhh be okumayı bitirdim nihayet. şimdi bi de göbeklere göz atayım. bir kaç kişi eklemiş galiba.
HELİNcim gözünaydın, ne güzel hep güzel haberlerle dönüyorsun. darısı hepimizin başına. senle ben aynı gidiyoruz. demek ki benimki de şimdi 11cm filan olmuştur. ayyy ne güzel yaaa
AİDA hoşgeldin. lütfen kırılma. yokluğun tabi ki belli oluyor ama, hergün girmiyordun ya, o yüzden olmalı.hergün sürekli girenlerin yokluğu daha kolay belli oluyor.
 
çok tavsiye eden oldu ama şuanda giden yoktu beni senin gitmen ikna etti petrik o yüzden çok sağol ya. 13+3 bugün eski doktoruma gidicem almam gereken testlerim var. cteside başlıcam özlem hanıma inşallah cinsiyeti belli olur mu?

selamlar güzel anneler bebişini hisseden var mı ben iki gündür çok net hissediyorum önce yanıldığımı sandım ama yanılmamışım bebeğimmiş annem teşhisi koydu.
 
kızlar ağustos annelerinin göbek şhowunun link varmı sizde gönderirmisiniz?
 
babymom o kadar emin olma yüzüm gözüm şiş sivilcelerden haritalar oluştu çok değişik bi sarı hakim yüzüme gören hastamısın diye soruyo vucudumun berbatlığından bahsetmek bile istemiyorum sanki bebişim sırtımda o kadar kalınlaştıkı sırtım çok çirkinimm çok. aynaya bakmak istemiyorum ay çok doluydum ben ya ama sadece ben böyle hissetmiyorum demek ki buda iyi bişey...
 
Helin gözün aydın arkadaşım.. Allah analı babalı buyutsun.. bakalım benımkındeki hcg degeri de 30.. bende de erkek cıkarsa sınır benim sanırım..

Gecen sene dogum yapan arkadasımın hcg degerı 43 idi.. kızı oldu..

Esimin arkadasının bebeğinin değeri 27 imiş onun da erkek olmuş.. ne kadar ince çizgilerde.. hakkımızda hayırlısı inşallah. :))

evriş bak şimdi şaşırdım yazdıklarına.ben hala bir umut kızım olacak diyorum ama yazdıklarını okuyunca omodum azaldı.çünkü benim hcg değerim 28 çıktı.belki hcg yanlıştır bende.
 
valla evet cok merak edıyorum hem bebısını hem cinsiyetıni.acaba nekadar buyudu gecen kollarını falan kıpır kıpır oynatıyodu incecıktı kolları ama şimdi daha bı büyümüştür inşalah.sen 11 küsür olcan galıba ben 11 küsürdeyken gıtmıstım sok olmustum 20 gunde nasıl bukadar büyüdü die.aynı şoku sende yasıycaksın ve cok şaşıracaksın.hee unutmadan söyliyim eger fotograf makınanda yada cep tlfnunda kameran ıyıyse mutlaka yanında getır.biz kameraya cektık usg den berı süperdi.hala izliyoruz.
inşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz doktordan inşallahhhhhhh
Canııım hemen hemen aynı, benimde son gidişimle bu gidişimin arası 20 gün fln olacak. 11+5 de gitmiş olacağız yani bu sefer. İnşallah bende öyle kıpır kıpır görebilirim bebeğimi. Tavsiyeni dikkate alıp, fotoğraf makinamı kesinlikle alıcam yanıma yerimseniben İnşallah canıım yaa, inşallah mutluluğumuzu paylaşırız :Saruboceq:
kızlar gebelikte cirkinlesme olayında ustume tanımam kendimi tanıyamıyorum
Babymom al benden de o kadar, ergenlik de sivilcem yoktu şimdi hafta da bir illaki bi yerimde çıkıyor sivilce. Aynalara bakasım gelmiyor walla çok çirkin hissediyorum kendimi.. Bundan önce bi kimyasal gebelik yaşamıştım, öğrenmemle kanamayla kaybedişim sadece 2 hafta sürdü ama o 2 hafta cildim fln o kadar güzelleşmişti ki.. Şimdi herhalde diyorum ki o erkekdi bu kız olacak.. Fakat bulantım hiç olmadı (bulantı olmazsa erkek derler ya) birde çin takvimine göre de erkek çıkıyor.. benim içime ise hiç bir şey doğmuyor :eek: Bakalım cidden merak ediyorum cinsiyetini :emir_bebek:
 
ben de çok çirkinleştim :KK43: erkek çıkarsa tüm tabular devrilcekkkkkkkkkk
Aynennn Lalece, benimde oğlum olursa bu tez ortadan kalkmış olacak sırnaşık şey
babymom o kadar emin olma yüzüm gözüm şiş sivilcelerden haritalar oluştu çok değişik bi sarı hakim yüzüme gören hastamısın diye soruyo vucudumun berbatlığından bahsetmek bile istemiyorum sanki bebişim sırtımda o kadar kalınlaştıkı sırtım çok çirkinimm çok. aynaya bakmak istemiyorum ay çok doluydum ben ya ama sadece ben böyle hissetmiyorum demek ki buda iyi bişey...
Yalnız değilsin Kubrali :1hug:
 
kayra hayır bir test yaptım nette o soyledi :)))

bende sivilce yok ama bi garip cildim donuk bazı yerler kızarık yani eskisi gibi deil. ben hamileligimi ilk ogrendigim zaman manyak guzellesmistim cildim ısıl ısıl yuzume nur gelmisti :)) oysaki simdi tam tersi
 
canım ilk hamileliğimde erkekti ama ben ilk 14 hafta çok çirkindim suratım sivilcelerle dolmuştu.o haftadan sonra çok güzelleştim.hiç belli olmaz kader kısmet bunlar.hcg kaç senin?
 
kızlr erkek çıkarsa güselleşiosunuz ama kız annenin güseliğii alırmış bana doktor erkek gibi görünüo dedi ondan öncede herkes cildin hiç değişmedi erkek sanırım dediler:)
 
irem34 yalnız olmamak güzel ama bebişler için çirkinleşiyoruz ne yapalım onlar sağlıklı ve güzel olsunda biz çirkinleşelim.
 
irem34 yalnız olmamak güzel ama bebişler için çirkinleşiyoruz ne yapalım onlar sağlıklı ve güzel olsunda biz çirkinleşelim.
Dimii canım yaa, bebeğime geçiyorsa güzellik hiç şikayet etmem walla :CüvCüv: Tabii bu arada, eşlerimizde şikayet etmesin de :bbo:
 
sabah bulantısı olup 7. ayında halen kusam arkadaşımın erkek bebeği olucak.dieri de 5 ay kadar bulantı çekti onunda erkek.yani bulantıyla alakası olduğunu sanmıorum cinsiyetin. cinsiyeti belli olan bebek annelerimiz sölesinler :)
 
kızlar 13.30 da randevum var doktorla ve ben çok korkuyorum.tüm gece saçma sapan rüyalar gördüm.bana dua edin olmazmı?sağlıklı olsunda vallahi gerisi boş...
 
X