2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benim kuzenim de öğretmen kızlar. izmir de international schools da. 3 sene önce hamile kaldığında okula söylerken çok çekinmişti, kontratını yenilemeyeceklerini düşünmüştü. ama öyle olmadı, hala aynı okulda. şartları da çok iyi. çocuğu şimdi 2,5 yaşında ve okulun kreşine ücretsiz gidiyor. gerçi ordaki çocukların hepsi yabancı ama olsun, hem dil yatkınlığı açısından da süper olur. yani böyle okullar da var....
 
arkadaşlar iyi akşamlar herkese aktivia kullanan var mı gaz problemim var uyutmuyo da. acaba zararı var mıdır

hayır canım kullanabilirsin bana doktorum kendisi kullan dedi.rahatlatıyor.kenevir tohumu yada kayısılısından ye ama.
 
evet kıslaaarrr,...en güzeli tuvalet kağıdı...nasılsa zırt pırt wc ye gidiyoz...hem daha pratik oluyo...
 

ayy evet kesın öle oldu,benımde regl haftam ve gecelerı ates basıyo.hatta sabah koçişe dedımkı " ya ben gecelerı nıoye kollarımı dısayı cıkarıyorumkı her uyandıgımda dısarda ve buz gıbı" demekkı bundan hıc aklıma gelmemıstı.aayyy menepoza gırınce öle olcak valla zormus hee insan regl olmayınca gercekten ates basıyo.

buarada arkadaslara katılıyorum pedler daha fazla mıkop üretıyorlarmıs.valla ben camasırımada koymuyorum araya sıkıştırıyorum her wc olayında otomatıkman degısıyor zaten :roflol: pamuklada deneyebılırsınız oda rahat
 
bebişime kavuşmama kaldı....üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüçççççççççççç......çok heyecanlıyım...
 

:roflol:Bir zamanlar hamile bir kiz vardi ya lafi superdi, bak uygulayabilirimsırnaşık şey.yok guzelim sozde burasi universite ama sozlesmeli olunca islerine geldigi gibi yapiyorlar, normalde 2 ay sonra hamile kalsam hic sorun yoktu, simdi islerine gelmiyor bide yabanci olunca, bakalim allahtan umit kesilmez, belki bi mucize olur, en kotu bende annemin yanina izmir'e gelirim:)))
 
kızlar, EVRİŞ e de bahsetmiştim, hani linkini de verdi EVRİŞ, NAT GEO nun "yaşama yolculuk" belgeselini izlemeyeniniz varsa mutlaka izleyin. ben iki kere izledim. hala arasıra takıp "bu hafta neler oluyordu bebişe" diye bakıyorum. çok zevkli animasyonlar simulasyonlar var. netten indirmedim ben, dvd si 12 ytl mi ne, uğraşmak istemeyen alsın mutlaka. herkes izlesin.
 
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar nasıl olsa evdeyim tuvalet kağıdı daha sağlıklı diyosanız öyle yaparım sağolun
 
aftabru o belgeselde ikizleri üçüzleri anlatıyor
senin bahsettiğin yunus eğitimcisi olan kadının hamileliğimi ?
 
tuvalet kağıdı parçalanıyor havlu kağıt kullanmıyorum
günlük pedler hem bakreri üretiyor hemde hava geçirmiyor onun için sağlıksız
 
evet petrik, ben yunus eğitmenini diyorum. ama çoğul gebelikleri de izledim. o da çok güzel. ama bizi aşar.
 
aftabru o belgeselde ikizleri üçüzleri anlatıyor
senin bahsettiğin yunus eğitimcisi olan kadının hamileliğimi ?

Onu hamıle kalmadan once bende ızlemıstım.. az once AFTABRU göndermişti, yine izledim.. bende tazefasulye gibi.. " bir zamanlar hamıle kalamayan bir kadın vardı, bakın o şimdi koca göbişli izliyor" diye diye isledim.. tadı daha güzeldi, begendim bu sefer.. :))))
 
yunus eğitmenini hamile kalmadan öncede izlemiştim eşimle birliktede izledik gerçekten çok güzel
çoğul gebeliğide bugün baktım biraz o da çok ilginç Allahın mucizesi 2 ,3 ,4 bebek aynı zamnda , çok etkilendim
 
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)


Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
 
gelgit çok güldüm süpermiş : ))

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…