2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ay evet, aftabru, Bakırköy tarafında Yağcıoğlu pastanesi var. Muhteşem yapıyorlar.. Parmaklarını yersin..
 
Kızlar canım çok tatlı istiyor deli gibi çikalata yiyorum napcam ben yardımmmmmmmmmmm
 
Kızlar canım çok tatlı istiyor deli gibi çikalata yiyorum napcam ben yardımmmmmmmmmmm

Sakin ol ve derin derin nefes al kayracım :)) Tatlı ve çikolata kan şekerini aniden yükselttiği gibi aniden düşürür. Gerçekten çok fazla ihtiyaç duymana sebep olur. Kendini azcık tutup meyve ya da kuru üzüm - kuru kayısı yemeni öneririm. Bunlar kan şekerini stabil tutar, böylece o gözü dönmüş insan olmaktan çıkarsın. a.s.
 
tatlı şeylerden hiç hoşlanmıyorum.ne bal ne reçel ne pekmez yeme alışkanlığım var.favorim tuzlu ve ekşi yiyecekler
 
kayra
bende 15.haftadayım 14+1 oldum ama bebek hareketlerini hissetmiyorum.2-3 güne bir hafif batma gibi şeyler hissediyorum ama oda her zaman değil

aftabru sen hissediyormusun bebek hareketlerini

kızlar mide bulantılarım bitti derken iki gündür sabahları yine başladı.göğüs ağrılarımda iki gündür yine başladı.çok sızlıyorlar

benim göbişimde çok büyümedi.hala kıyafetlerim oluyor.birazcık oturuyor o kadar

elevit bende de mide bulantısı yapıyor.zorla içiyorum.kokusu ve tadı çok kötü.10 gündür kullanıyorum.kullanmaya başladıktan sonra kilo aldığımı hissediyorum
 

ALLAH SENİ NE DİYEYİM SAKİN OL HA KOPTUM VALLAHİ:roflol:YA BEN İLK HAMİLELİĞİMDEDE ÇOK TATLI YERDİM AMA ŞİMDİ DURAMIYORUM.BAKKAL AMCA ÇOK MUTLU BU DURUMDAN AMA KOCAM BATACAM DİYOR.
 
minik kelebek beni yazmistin yine listeden cikartmissin..:çok üzgünüm:askolsun simdi bebesim ve ben sana küstük iste..neyse benimki 5 agustos unutma teyzesi...haftaya cinsiyetinide yazarsin belki..
 
helin canım senin ilk bebişin e malum ben deneyimliyim bu konuda.zaten seğirme yada kelebeğin kanat çırpması gibi oluyor gaz sancısı değil bu baya baya hareket.
 
helin canım senin ilk bebişin e malum ben deneyimliyim bu konuda.zaten seğirme yada kelebeğin kanat çırpması gibi oluyor gaz sancısı değil bu baya baya hareket.

Biliyorum benim için daha erken ama, hangi pozisyonda en iyi hissedilir? yatıp da elimi karnıma koysam mesela?
 
Biliyorum benim için daha erken ama, hangi pozisyonda en iyi hissedilir? yatıp da elimi karnıma koysam mesela?

canım bir çikolata ye ve sırt üstü uzan bebeğinin hangi tarafta yattığını düşünüyorsan elini koy seğirme gibi algılarsın
 
Arkadaşlar.. az once dr um aradı ikili testten de yırttık.. şükürler olsun yolumuza kaldığımız yerden devam edıyoruz.. darısı tüm annelerimizin başına, resmen omuzlarımdan yük kalktı..

Artı.. freebhcg değerimiz de 30.76 cıktı.. buradaki arkadaslarımızın izlenimine göre benim de bebeğimin erkek olması icap ediyor.. çin takviminde de oyle cıkmıstı.. bakalım 1 ay sonra tam anlamıyla gerceğini öğreneceğiz.
 

İkiliden mi, üçlüden mi? Haydi geçmiş olsun canım.. Darısı başımıza.

Bana da 6 şubata gün vermişti doktor, ama onun sonucu çıktığında İzmir'de olacağım. Kadını aradım, daha erken mi gelsem diye, o da yurt dışındaymış, açmadı telefonu. Ben kafama göre salı gününe (3 Şubat) randevu aldım, olmaz derse 6 'sında gene giderim. 3 Şubatta sata göre tam 12 haftalık oluyorum, bebeğin boyuna göre 12+3 oluyorm. Sonucumu da bir arkadaşım alıp bana postalar olmazsa. Doktordan da telefonda görüş alabilirim diye düşünüyorum.
 
İkili test gözüm.. üçlü için daha çok erken değil mi?

Ayrıca 14. haftaya kadar ıkılı ıcın suren var.. 11 ıle 14 hafta arasıydı bildiğim kadarıyla..
 
uff canimi cektirdiniz tahin pekmez, yarin turk marketinen gidip aliyim, hatta canimin cekebilecegi malum seyleri bi stock yapayim bari...
 
İkiliden yırttık deyince "yaptırmaya gerek kalmadı" gibi bir anlam çıkardım, ben de şimdiye kadar yaptırması gerekirdi, herhalde 3lüden bahsedior diye düşündüm. Sonradan anladım ki, test temiz çıktı, risk düşük anlamında kullanmışsın :)

Hastayım, idare et, beynim jöle kıvamında :)

İkili 12+3 ya da 12+4 te en sağlıklı sonucu verirmiş. Gittiğim 2 dr da aynı tarihi verdi, 6 şubat. İlla da 6 şubat da demezler sanırım, ne bileyim..
 
norraa sana bişi sorsam sana? Kan değerlerimden bazıları sınırların dışında. Nedir onlar anlamadım. Sen anlar mısın? Doktora gitmeme var daha ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…