2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


Pinkym temmuz annelerinde huri vardı hani, bir ara bizde de muhabbeti geçmişti. Onun son mesajlarını teker teker okudum bugün. Ya suni sancı ya sezeryan diye doktora gittiği gün doktoru açılmasının da yumuşamasının da çok güzel olduğunu, çok kolay bir normal doğum yapabileceğini söylemiş. "sezeryan benim için çok kolay ama ben bu durumda seni sezeryan yapmaya kıyamam" demiş, eve göndermiş. 1-2 gün sonra da çok rahat ve hızlı bir şekilde doğum yapmış kız. Sanırım 40+5 ya da 6dakaydirigubbakcemile2Sen de öyle haberlerle gelirsin iinşallah. Dua edeceğim:Saruboceq:
 
burko canım nbr ?? gördüğüm kadarıyla beklemedesin sende benim gibi :))) allah hakkımızda hayırlısını versin dua edelim birbirimize mübarek ramazan da bizde bir an önce yavrularımıza kavuşssak :))
 
burko canım nbr ?? gördüğüm kadarıyla beklemedesin sende benim gibi :))) allah hakkımızda hayırlısını versin dua edelim birbirimize mübarek ramazan da bizde bir an önce yavrularımıza kavuşssak :))

Öyleyim canım. Son 3 gün bakalım, hala umutluyum 40ı geçirmemek konusundakaydirigubbakcemile3Hepimiz birbirimize dua ediyoruz zaten sürekli. Gel sen de katıl aramıza. Ağustos annelerinden son 3 kişi kaldık. Ben eminim birimiz doğursak diğerleri sapır sapır dökülecek ama...kaydirigubbakcemile3Nazlı bizim kuzular Nazlıııopuyorumnanaktan
 
Kızlar sonunda kavuştum yavru kuşuma.. Pazartesi günü sezeryanla doğum yaptım. Doktorum daha fazla riske atmak istemedi.. Çok şükür ki 2860gr 48 cm lik minik oğlum kucağımda artık... Günler çok hızlı geçiyor, en kısa sürede fırsatını bulup resimlerini eklerim. Darısı başınıza inşallah:Saruboceq: ..
 

canım gözun aydın tahmin etmiştik zaten sen foruma gelmeyince...allah analı babalı buyutsun..
 
Gözün aydın İrem. Biz zaten ne zamandır 3 kişi kaldık diye hesap yapıyordukdelikafaduldenAllah analı babalı büyütsün
 
Biraz önce yürüyüş yaparken arkamda iki kadın konuşuyorlardı. Biri diğerine "bak gözlerinden belli, bu ağustosta doğuracak" dedidelikafaduldenAllah mı söyletti kihihoyyyt
 
Monoloğuma burada son verirken sizlere bol sancılı, sulu geceler diliyorum kader arkadaşlarımŞeniz
 
--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar kızımda troid bezlerının yavas calıstıgını söylemıstım hap verdıler hergun suyla ezıp verıcekmısım bu gun basladım ılaca cok kötüyüm dua edın yavruma cabuk ıyılessın gıttım endokrın bolumunde bır suru özürlü cocuklar vardı cok kötü oldum sonra sonuc götürdüğüm yerde bır suru kısı bebeklerı ıcın aynı seyden oradaydı yaklasık 3 sene tedavı görenler vardı bebeklerınde bır sey yoktu ama ben cok korkuyorum
 

allah tez zamanda şifa versin canım:Saruboceq:
 
günaydınlar herkese
rapor veriyorum bugün itibariyle 40 haftayı doldurmuş bulunmaktayım ama ben hala doğurmadım rabbim bana ve geride kalanlara sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eyle tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
 
bende guatr tedavisi görüyorum hamileliğin başında çıkmıştı endokrin uzmanına git demişti dr çevremdekiler gitsende ilaç kullanamazsın boşunagitme dedi bende saf gibi gitmedim 7.5 aylık olunca dr kızdı niye gitedin diyeve korkuttu biraz bende gittim ve başladım tedaviye 2 keretahlilyaptırdım ve 2 doz kullanıyorum şimdi ve doğumdan sonra bebeğimede tahlil yapılacak olma ihtimali varmış inşallah olmaz..
 

allah sanada şifa versin canım:Saruboceq:
 
Günaydın kızlar. Comely ve greeneyes Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebekleriniz herhangi bir sorun olmadan atlatırlar. Dualarımız sizinle:Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…