2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ben de doktora gideceğim bugün. Umarım iyi haberler alırız hepimiz:Saruboceq:
 
ya doğuma 5 gün kaldı strestenmidir nedir vücudumun heryeri kaşınıp kızarıyor alerji olmuş gibi dengem iyice bozuldu artık hareket edemiyorum ağır vasıta gibi oldum resmen gece gündüz zaman geçmiyor hastane ev arası sıkıştım başka biyere gidemiyorum :teselli:
 
Burko, bakalım dr ne diyecek. ınşallah suyun azalmış falan deyipte alıvermez bebeğini... Bu kadar beklediğine değsin normal gelsin buse...
 
Ben de doktora gideceğim bugün. Umarım iyi haberler alırız hepimiz:Saruboceq:
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.müjdeli haberlerle..

hadi senin kızının beklediği tarih yakın yine ya benimkine ne demeli...ama yook canım okadrda değil artıık..:)

bende eger dogum belirtisi olmazsa yarın sabah 9,45 de randevum var.eger bi kaç santima.ılmam olursa suni sancı ile yatış yapacak bakalım hakkımızda hayırlısı...Allahım şu mubarek gunlerin hürmetine sagsalim kavuştursun inş. geriye kalanlarımızı...
 
Doğumumuz gerçekleşti
Canlar 24 agustosta saat 20:25 normal dogumla bebeğim canım kzım Durucugumu kucagıma aldım.
51 cm.boyu,3.5 kg.agırlıgı.
dun akşam evimize geldik uykusuz 2 ggecenin ardından yeni uuyudm.hemen sizlerle paylaşmak istedim.
fırsat buldukca girmeye calışıcam.

Darısı tarihini bekliyen tum annelerimizin başına.Allahım nasıl bir dogum istiyorsanız oyle nasip etsin sizlere.
 
cambazcım hayırlı olsun bebişini kucakladın sende demek nsl oldu doğumun biraz anlatırmısın
 

Ay çok duygulandım:gitme:Çok şükür birimiz daha terfi etti, ne güzelzemuszemusGözün aydın Ebrucuğum. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin kuzucuğuna. Darısı başımıza:Saruboceq:
 
Biz de doktordan geldik. Hem iyi hem kötü, kötü demeyeyim de, moral bozucu, haberlerim var:

İyi haber, kuzucuğumun sağlığı yerinde. 3570 gram olmuş ve vücudu kafasını yakalamış. Yani artık koca kafalı sayılmıyor kuzumzemuszemusSuyu, plasentası sağlam, benim şekerim iyi. Sağlığımız yerinde çok şükür.

Moral bozucu olan ise, KIZIMIN KEYFİ YERİNDEYMİŞ:1shok: Halinden memnunmuş ve büyük ihtimal çıkası yokmuşmafoldumbenBana suni sancı yolları görünüyor korkarım kimafoldumben
 

canım maşallah buseye kilosu yerinde burkocum hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun üzme sen tatlı canını :teselli:bebişler için katlanacağız artık herşeye:ecrin_bebek:

bende yarın gidicem doktora bakalım bana ne diyecek doktor:uhm::uhm:
 

Öyle tabii, hayırlısımirmirmirmir
 
ayy cambaz ebrudan haber yok kesn dgurdu demiştik ve dogum yapmış.ne guzel ebrucum hayırlı olsun gözun aydın.evladınla saglıklı huzurlu gunlerınız bol olsun inş. demek sende normal dogum yaptın.anlatsana bize nasıl oldu.
resim isteris
 
BURKOM yaa, inşallah Buse bekletmez çok fazla ama, sen suni sancı almak istediğinden emin misin? suni sancı ile çok rahat doğum yapan çok fazla örnek yok.

Allah kurtarsın kızlar! Ne diyim... Bu sözü çok saçma bulurdum ama, sanırım cuk diye uyuyor size =)
 
burkom burcummmm sende gelmişsin doktorda. valla uykudan uyandım ve aklıma sen geldin hemen forumu açtım bi bakayım ne var ne yok diye.

gözun aydın çok şükür saglıgı yerindeymiş sende saglıklısın..bakalım ne zaman gelcekler..bu arada kilosuna maşallah. valla bende bu hafta full uyudum.uyuyunca bebiş kilo alıyormuşya bakalım ne kadar oldu..
 
kız tazemburcum ben senin oglunun banyo yolculugunu yerim ya.öldüm bittim resimlere..ya maşallah valla çok seviyorum senin sıpayı çok tatlı maşallah
 

Yok, hiç emin değilim:uhmoktorun beni ikna etmesi için bayağı uğraşması gerekecek. Ama ciddi ciddi ikna ederse yaparız naapalım:gitme:

Hala bir ümit, kızım yıldönümümüzü bekliyor diyorum. Ne olur öyle olsun:Saruboceq:
 
cambaz gözünaydın, hadi bakalım birer ikişer azalıyorsunuz..

Burkooo, hayırlısı olsun canım. Benim annem suni sancıyla yarım saatte pırtlatmış kardeşimi. Herkesin bünyesi farklı, suni sancıya tepkisi farklı, sen korkutma kendini sakın...Hayırlısı hangisiyse o olsun...Dr.lara güvenmekten başka çaremiz de yok, ne derlerse onu yapıyoruz sonunda...

Pinky bakalım yarın senden ne haberler çıkacak..

Maviş maviş hadi amaaaa çıkarın şu veletleri artık...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…