Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım şu fotolara bakdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3delikafaduldenDoruk'u topiğin en eğlenceli bebişi ilan ediyorum. Çoook tatlı yaaaaopuyorumnanaktan
Adaşçığım hoşgelmişsiniz evinize. İşlerin iyi olmasına sevindim. Devamını diliyoruz
Tazeeee tebrikler canım hakkaten Doruk çok ilginç bir bebek - yüz hatları nekadar belirgin bebek demeyeceksin 1 yaşında çocuk maşallah büyümüş te küçüklmüş sanki çok şeker ya - daha resim isteriiiiik
kaydirigubbakcemile3Semih de aynı yorumu yaptıkaydirigubbakcemile3Çok teşekkürler Canancım. ekleyeceğim zamanla, hakkaten çok ilginç bir tipi var =) Capon çizgi film karakteri sankim =)
Ah canıım:1shok:Geçmiş olsun:teselli:İnşallah bir an önce geçer ağrıların:Saruboceq:kizlar gecmisi okumaya dalmisim, arada da minnosu emzirdim..
iyi dilekte bulunan herkese cok tesekkur ederim...
dikislarim benime halen cok aciyor...
birde ameliyat sirasinda ufak bir sorun yasadik, kordon oynumuza dolanmis, ayaklarda aagi kaymis, kalca 10-12 cmlik kesiden cikamadi, boydan boya bir kesim var sanirim 17 cm falan vardir, once planladiklari yerden daha fala kestiler, o yuzden dikislerim dehset aciyor malesef(alllahtan 5 gunu hastanede gecirdim, hala tam yuruyemiyorum, umarim cabucak gecer..
BEN HASTANEYE GİDİYORUM AMA SANCIM YOKKK KASILMALAR DEVAM EDİO BANA ŞANS DİLEYİN KIZLAR... BUGÜN HASTANEYE GİDECEK AARKADAŞLARADA ALLAH KOLAYLIK VERSİN ... GELİYOOOLARR