2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

seçilcim sıkma canını o ruh hali hepimizde mevcut. sagsalim kavuşcas inş. bebişlerimize. Allahın izniyle sonrada boy boy resimlerimizi koycas:)

bakalım doktorun ne dicek yarın habersiz bırakma bizi. bu hafta yogunuz cuma gunu 3 dogum var belki sende kavuşursun minikine..:)
 
özlemcim sennde tekarr gözun aydın. kızın maşallah ne tatlı ya kırmızılarla pek bi güzel olmuş. tosun maşallah senin kızda..:)
cananla en sonunda dogumda görüşebildiniz ya. çok güldüm ya..:)neyhseki tanıdınız birbirinizi.kaydirigubbakcemile3

evdeki atmosfeden mumkun oldugunca kendini soyutla aman nolur strese girme. sen kıznı al çekil odanda otur...
 
AslındA sezeryan olmakdan korkmuyorum benim normal dogum istememdeki amacım hem kendimi kolay toparlayabilmek hemde 2.ci bebek için çok fazla beklememekdi. hakkımızda hayırlısı sag salim kavuşalımda .bende oglumda saglıkla evimize dönelim niş. inan gerisi boş.
 
monologmu yapıyorum banamı öyle geliyor..yok yok resmne kendi kendime konuşuyorum yahu...
 
deryam pervin gelse de açsa topiği de mi:)) ben bol bol sebze meyve yiyorum.iştahımda muazzam bir düşüş var zaten.süt içiyorum bir de.sende durum nedir?

didom ben topik acıcamda benim agrılarım gecmediki acayım gulum. kendimi ii hissetmiorum ancak hisedince acabilirim. onume ne koyarlarsa yiyorum suan o moddayım :) ins haftaya.

bide benim dr 6 ay spor yasak dedi dumur oldum neyseki gobek asagı indi iice. emzirirken muthis bi ates basması oluyo su icinde kalıom kızımında kafası aynı oluyo
 

Yine yanlış alarm desene:çok üzgünüm:Hayırlısı canım ya
 
cananla nihayet kavuştuk çabuk kaçtı yanımdan ama :) şansına kalabalık bir ana denk geldi benneyaptımki
sağol cnm tüm annelerde olduğu gibi bende kızımı seyretmeye doyamıyorum bugün topuk kanı alındı içim nasıl gitti herşeye ağlıyorum zaten meme almaz ağlarım sarılık olacak diye ödüm kopuyordu ağlama krizine girmiştim dün akşam bugün hemşireler başlangıcı var dedi ee bebeğim için zaten kaygılanırken evdeki sorunlarda var soyutlamaya çalışsamda olmuyor işte !!!

sende inş. sağ salim kavuşacaksın bebişine :Saruboceq:
 
Ya kızlar benim şu adet sancısı gibi ağrılar gittikçe şiddetleniyor:bbo:Biraz uyuyayım dedim uyuyamadım. Düzenli değil ama, bazen kısa, bazen uzun aralıkları. Ne oluyor ki böyle:uhm:
 
Ya kızlar benim şu adet sancısı gibi ağrılar gittikçe şiddetleniyor:bbo:Biraz uyuyayım dedim uyuyamadım. Düzenli değil ama, bazen kısa, bazen uzun aralıkları. Ne oluyor ki böyle:uhm:

ne güsel işte..hadi bakalım bide düsene girsin inşallah..buse acep çıkmakmı istiyo..rahim açılıyo galiba..zati sıklaşırsa sende anlarsın doğum sancısı olduğunu 45-60 sn süren arylaa ve düzenli aralıklarola gelkiyosa ha işte ben geliyorum diyodur..sanki çok doğurdumda bilmiş gibi yasıyom..nette okuyom bakalım..sağlıkla gelsinler inşallah:Saruboceq:
 
Selamlar

sabah doktordaydık gelince uyudm ugrayamadım

Çağan bey 3600 gr olmuş halen 10 gün önde ..herşey normal nts de sancı 40 - 50 civarı çıktı hafif sancılarmış onlar çatı muanesini haftaya erteledi, koca kafa ama normal doğurursun bence dedi doktorumuz
mide bulantım kasılmalardan oluyormuş yürümeye devam dedi

Endokrinede uğradım şeker ölçümlerini çok iyi buldu sancılar sıklaşınca insülin kullanmayı bırakıcam doğuma girdiğim gün insülin kullanmam iyi olmazmış hipoglisemi olurmuş

geçmişe sonra bakayım...
 
Ya kızlar benim şu adet sancısı gibi ağrılar gittikçe şiddetleniyor:bbo:Biraz uyuyayım dedim uyuyamadım. Düzenli değil ama, bazen kısa, bazen uzun aralıkları. Ne oluyor ki böyle:uhm:

yaaaaa deme kızz acep senin yavru kuşta geliyormu nedelikafadulden ama beni yalnız bırakıcaksın buralarda en son doğumu ben yapmak istemiyorummmmmmafoldumben allahım biran önce hayırlısıyla kurtulalım:Saruboceq:
 

tamam güzelim haber veririm tabiki..muhakkak..zaten nolmaz nolmaz eşyaları arabaya koyup ta gidicez..bakalım artık..artık kavuşmak istiyorum..
 
Burko'cum o adet sancıları bende de oluyo..bazen sürekli bazen aralıklarla..ama bi nane olmadı şimdiye kadar..sende nolur bilemem ama hazırlık sancıları diyolar bu duruma..
 
ben bebeğimin bu kadar bekleyeceğine ihtimal vermemiştim..herkes te benle aynı fikirdeydi..bu hafta olacağını düşünmüştü herkes bende dahil..ama minik sıpacık ''hööööööyt patron benim, size noluyo'' dedi..keyfi gelir de gelmek istermi bugün bilmiyorum..ama yarın muhtemel doğum tarihi..
 
selam kızlar yeni annelerimizi tebrik ediyorum fazla giremiyorum burçin hanımdan sadece bakıp çıkıyorum daha sonra sorunlarımız geçince artık eskisi gibi sohpete devam ederiz inşallah
 
ben doğurdum doğurcam nerdeyse ama Nst ile tanışmadım hala...
aman ya sende hiç heveslenme valla sıkıcı bir oda yatıyosun öylece bekliyorsun..kalpatışlarını duymak haz veriyor sadece:asigim: bu benim minik kuşumun kkalbi disoun .:CüvCüv:..
sende gypsy esram gibi sancım var çok fenayım diye git bak hemen nasıl alıyolar nst ye...delikafadulden
 

:roflol: süpersin Burcu çok güldüm damper ine
bende milli olamadım haftaya kaldı :)))



Esraa çok güzel resimler albümüne hepsini eklede bakalım, kordonu nasılmış çok ilginç

kıskanç anne şimdiden 20 yıl sonrasını düşünüp ağlama şimdiden :) daha tatmadım annelik duygusunu belki bende böyle düşünecem kim bilir

Allah kolaylık versin didom kim, tecrübem yok ama daha minicik kuzun öğrenecektir zamanla
gögüs kalkanı kullanıyormusun ? sütyennin gögsüne temaz etmez daha az canın yanar


çok şaşırdım Gülistan bak sen Mehmet Akif beyin yaptıgına
hakkında hayırlısı olsun canım demek kısmet böyleymiş, bende kendimi sezeryan fikrine alıştırıyorum kilosu 4 ü geçerse kafasıda daha da büyüyecek o ihtimali unutma dedi dr.


hayırlıolsun eftelya ne güzel kavuşacaksın kuzuna, sağlıkla gelsin
darısı başımıza : )


Canan bugün bitti 1,5 gün kaldı kuzuna kavuşmana oy oy bende heyecanlandım
bizim kuzularda gelse artık
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…