- 12 Mart 2008
- 2.726
- 2
Selam cici annelerim
Geçmişe az sonra bakacam - hemen sizinle paylaşmak istiyorum - 15.08 de idi tarihim ancak 1 gün erkene alındı yani 14,08 de saat 16.00 kuzuma kavuşacam
Nasıl bir heycan bastı anlatamam - ya alt tarafı bir gün ama bu bir gün yarından sonraki gün - başıma ağırılar girdi heycandan - yarın akşam kendimi hayal bile etmek istemiyorum - of beklemek zor ama günün gelmesi dahada zormuş
Çok mutluyum çok :teytey::teytey:
Bu arada neden erkene alındı - doktorum haftasonu tatile kaçacakmış 2 gün o yüzden cuma öğleden sonra olsun dedi - sonra cumartesi sabah beni görmek istiyomuş mutlaka ve öyle anca içi rahat gidebilirmiş tatile - çok düşünceli yerimseniben
cnm hastaneye gelip destek olduğun için çok teşekkür ederim a.s. tarihin öne alınmış inş. çok güzel bir ameliyet geçireceksin benim gibi sohbet ederek güzeldi ameliyattan korkmuyordum zaten belkii ondan rahat geçti.. sonrasında da ağrı kesici iğneler bayağı rahatlatıyor zaten ağrı hissedersen söyle hemen yaparlar o ilk gece yürüdüm koridorda rahatlaman açısından sende yürüyüş yap gaz çıkarman lazım ... şimdi ağrım az var zaten ama psikolojik açıdan pek iyi değilim kavgalar falan oldu aileler arasında çok yıprattı beni bebeğim memeyi almadı ilk günler süt gelmedi pompa denedim hastanede 1 saatte 4 yada 5 damla geldi pompayla cadı kızım doymayınca mama verdik sonra alıştı sanki şimdiveriorum mamanın bolluğuna alışınca memeyi almdaı daha yeniyeni süt gelmeye başladı ama dün gece yine kıyameti koparttı mama vermek zorunda kaldım mafoldumben bugün tekrar memeyi aldı ama sağlık ocağına götürdük sarılık başlangıcı dedi moralim çok bozuk :sinifsinif: bir alışsa memeye kilosu hala 3750 doğduğundada aynıydı... iyi kilo kaybı olmamış... ayyy çok zormuş her kafadan bir ses onuyap bunuyapma meme yetmiyor mama ver yok verme alıştırma yok sarılık oldu her akşam ağlama krizindeyim ee birde torunu paylaşamama olayı annem görümcem kayınvalidem birbirlerine girdi kayınvalidem ve görümcem bizde kalıyor.. düzenimizi bir oturtsak çok mutlu olucam valla :1no2: