Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmem ki...:kedi:yapsam mı sencelaelaelaelaelaeBurkoooo, Doruk bebek nasıl saçlı saçlı öyle..Bide kulak üstleri şekil verilmiş gibi, doğru söyleyin jöle mi sürdünüz:))))) Yeni doğmuş bebekler gibi değil bizim bebekler yaa cin gibi, tertemiz suratlı..
Bu arada kucağına çok yakışmış, e sen de yapsana bi tane bebek..
Hehe tazenin yelpazesi de gözümden kaçmadı hani..
yine bana monolog yaptırdınız :))
hoşgelmiş bebeğimiz gözünaydın mucize Maşallah kuzunamucize den haber varr..
dün akşam 3800 gr 50 cm boyunda bebişimiz olmuş...16 saat sancı çekmesine ragmen spinal sezeryan olmuş.dikişleri vs berbat acıyormuş. hiç iyi değilim diyor konuşamıyormuş bile.
bebek çok saglıklıymış.maşallah..
hastanede 3 gün kalacaklarmışherkese çok selamı var
Yahya'ya beye koca bi maşallah ne güzel beslemiş annesi kime çektiği belli : )halohaaa kızlar
dohtordan geldikkkk
oğluşum 65 gr almışşş çok sevndimmm çünkü dohtor teyzemiz dediki normalde kilo kaybı olur ilk hafta maşallah dedi hatta daha fazla almıştır ama k,lo kaybı olduğundan bu kadar gözükür dedi
e dicektim veleti memeden ayırabilene aşkolsunnnn
keyfim yerine geldi iyice dışarı çıkıp hava almak ne harika bişeymişşşş
kucağımda bebiş
ama topuk kanı alınırken ağlamaktan helak oldum kanı alan herifi öldürmek istedim
Melek penikten çıkmıştır tansiyonun takip et ama ihmal etmemoralim bozuk dr den geldim tansiyonum 15-8 çıktı...dr korkma dedi çok fazla diil dedi ama çok ödem oluşmuş sende dedi o ytüsden takipe alalım dedi..ama hep dr nin yanında yüksek çıkıyo ..istem dışı stres yapıyorum ya sezer olursa diye...çatı munaesi oldum tabi önceden bağırdım daha müdahale etmeden acımıcak korkma dedi acımadıda hafif e okadar olur..yaw dedim herkes acıyo ,çok kötü falan diyo bende önden bağırım dedim ..tabi gülüyo..2cm açılma var..sancılr geliyo zati..ara ara ama bakalım nolcak... polikiniğe gidip ölçtürcem yüksek çıkrsa hastaneye gitcem..pöfffff sağlıkla bi normal doğum yapsam bbeişimi sağlıkla kucağıma alsam...hepimizin duaya ihtiycı var..banada dua edin olurmu..allahım yardımcımız olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Gelelim bana...
Dün az daha bebeğimi alıyorlardı içimden.. Malum ben hala içimde tutmak isteyenlerdenim..
Dr.a gitmiştik akşam, ultrasonla baktı inceledi.. E vakti gelmiş,suyu da çok iyi değil...Sonra pat diye, bu akşam alalım istersen dedi. Noluyaaa ya dedim.. Hemen bi NST çektir ona göre karar verelim dedi..
Bizim bey çok heyecanlandı, yook yok dedim sakin ol sancım yok NST'de bişey çıkmayacak gönderecek bizi..Ama içten içe yusuf yusuf durumlarındaydım..
Beklediğim gibi sancı falan çıkmadı,bebek kalp atışları ve hareketi de iyi olunca, perşembeye çağırdı. Ya perşembe akşamı bi bakalım o akşam, olmazsa cuma sabahı alıcaz dedi..
Burko istersen 14 Ağustos yazabilirsin benim tarihe..Perşembe akşamı olsa bile geceden önce alacağını sanmam tarih 14 gibi görünüyo..
Dünkü heyecan bana fena yetti..
Maşallah size irem umarım gönlünce olur doğumun, kuzun su gibi gelsin normal normal doğsun inş.Kızlar bende doktordan geldim..
Çatı kontrolü yapıldı, suyuna bakıldı.. şimdilik normal doğum için bi engel gözükmüyor.. herşey yolunda. Kilosu da 2.660.. beni fazla zorlamayacak yani yavru kuşum.. ama tabi heran herşey değişebilir.. hayırlısı nasılsa öle olsun hepimiz için.. Sabırla bekliyorum artık.. Sancım oluyo ama ara ara.. Ne biliim bazen hiç doğurcakmışım gibi gelmiyor. İnşallah bu hafta kucağıma alırım bebeğimiii :Saruboceq:
herkeze merhabaa kızlar.doktordan geldım.önce nst cekıldı tansıyona bakıldı tabı sancı nerdeyse yok denecek kadar az.sadece arada karnım kasılınca yükselme var onun dısında sancı falan yok.neyse doktorun yanına gırdım nbr falan konustuk.dedım artık sezeryan tarıhı verırsınız belkı oda "yoo oda nerden cıktı önce normalı denıycez.tabı ben bı andan yusuf yusufum buarada nstde den sonra tansıyounuma bakılmıustı 14-9 cıktı.ilk defa bukadar yükselmıs tansıyonum,doktor o yükseklıgı görünce tekrar bak dedı hemşireye.busefer 14-10 cıktı :1shok: doktor usg de baktı.kızının rahatı cok ıyı kanala hala gırmemıs dedı.ben zaten hep sölüyordum herkeze kızım hala yukarıda dıe. gunumde 4 gun gectıgı için doktor madem 2 gun daha bekleyelım olmazsa persembe son kontrolü yaparız hala kanala gırmemısse mecbur sezeryana alırız dedi.içerde tutmanın bı anlamı yok dedı.aslında öle demıycektı ama tansıyonumu öle görünce benıde panıkletmeden olayı böle anlattı ben anladım.bırazda iri bı bebek dedı.3900 cıktı kuzumun kılosu.yanı kısmetse eger bugece yada yarın suyum veya kanamam olmassa cıddı sancılarım baslamassa persembe gunu kuzum kollalrımda inşallah.hihoyyyt
Sırma saçlı Doruk paşa
TapTaze annemiz:
Doğum yapmış ve yapmamış anne farkınaniknanik:
Annelik provalarımkaydirigubbakcemile3:
Ve Doruk'la kapanış:
Allah bağışlasın bu kuzucuğu. Sağlıklı, uzuuun ömür versin. Şu ellerin güzelliğine bakar mısınız yaaaaaopuyorumnanaktan
Gelelim bizden haberlere:
Doktor önce ultrasonla baktı. Gelişimimiz, suyumuz gayet iyi. Kafamız büyük ama 2 hafta kadarsırnaşık şey Ben de dedim normal, annesi de babası da koca kafalı:roflol: Yaklaşık 400 gram almış kuzucuğum 2 haftada. 3 kilo olmuşDoğuma kadar bir 300-500 daha alır, en fazla 3500 doğar dedi doktor.
Sonra çatı muayenesi yaptı. Acı falan hissetmedim. Çok ittirdi içeri doğru sadece, biraz rahatsız oldum. Korkulacak bir tarafı yok. Ama kendinizi kasmayacaksınız.
Ağrın oluyor mu dedi, zaman zaman oluyor dedim. Çok dikkate değer bulmadı. İşte böyle
seerni sende hoşgeldin canım nasılsın anlatsana biraz. nasıl gidiyor annelik? minik kzıın nasıl resim eklesenize . ben b ayılıyorum bizim topiğin beebklerine bakmaya..şöyle kıvrım kıvrım uyuyorlar ya hele..
fotoğraf koymayı çok istiyorum ama eşim koyma diyo onuda kırmak istemedim bir tane özel albüme koydum ordan bakarsınız cep çekimi ekleyebildim fot. mak. kini kabul etmedi bi kaç tane daha eklerim ekleyebilirsem
pinky senide arkadaş listeme ekliyorum şimdi baktım listeye eklememişiz birbirimizi
Maşallah Buse'ye iyi olmanıza sevindim
iyi bari çatı muanesinden korkmama gerek yok rahat olmak lazım
yinede zeytinyağı sürücem sırnaşık şey
babysfirstsiteden yaptım canımdideeeee
tickerını nerden nasıl yaptın canım bende istiyorummm
burcucum harikasın sen ya.bitanesin.tüm fotolar şahane.ne güzel çekmişsin.sağol varol.güzel annenin böyle güzel oğlu olur işte maşallah.oğlan ilhan mansız gibi çıkmış.çok can yakacak kerataSırma saçlı Doruk paşa
TapTaze annemiz:
Doğum yapmış ve yapmamış anne farkınaniknanik:
Annelik provalarımkaydirigubbakcemile3:
Ve Doruk'la kapanış:
Allah bağışlasın bu kuzucuğu. Sağlıklı, uzuuun ömür versin. Şu ellerin güzelliğine bakar mısınız yaaaaaopuyorumnanaktan
Allahım o ne gıdık öyleopuyorumnanaktanMaşallah maşallah bayıldım kızına canım. Allah bağışlasınopuyorumnanaktan
evet öle gözüküyo bı aksılık olmazsa son gun persembe... hala kanala girmemısse ve acılma sancı yoksa sezeryan olcam galıbaminikim tugbam hayırlısı olsun artık demek en son perşembe şevvalimizde geliyor...hihoyyytperşembeye de epey dogum haberi alcas
lal çaçaça ayça sen ve belkide beeeeenn...
tabı benım söledıklerımı yınede bı ölçü baz alma.ben bıldıklerımı söledım genelde tecrübelı anneler ve doktorda aynını sölüyo.gercek dogum sancısı olabılmesı için hersaat mutlaka sancı olmalıymıs.yanı sadece gece gelen yada gündüz olan sancılar yalancı dogum sancısıymıs.ve gercek olabılmesı iç.in şiddetinin artması gerekırmısAydınlattığın için teşekkür ederim.Öyleyse benim o kasıklarda hissettiğim yalancı sancılardı ve gerçek sancılar daha şiddetlisi yani anladığım kadarıyla öyle mi? Cumartesi doktordaydım NST istemedi zaten pazar gecesi yaşadım o ağrıları bir daha da olmadı. Seninde Allah yardımcın olsun inşallah..:Saruboceq:
süper yaa,neguzel kasmamıssın kendını yanmamıs canın.ben zaten bılıyorum benım canım kendımı kastıgım için yandı :mymeka: ohh normal doguma engelkın yok hadı bakalım inşalah cok bekletmeden gelır kuzunGelelim bizden haberlere:
Doktor önce ultrasonla baktı. Gelişimimiz, suyumuz gayet iyi. Kafamız büyük ama 2 hafta kadarsırnaşık şey Ben de dedim normal, annesi de babası da koca kafalı:roflol: Yaklaşık 400 gram almış kuzucuğum 2 haftada. 3 kilo olmuşDoğuma kadar bir 300-500 daha alır, en fazla 3500 doğar dedi doktor.
Sonra çatı muayenesi yaptı. Acı falan hissetmedim. Çok ittirdi içeri doğru sadece, biraz rahatsız oldum. Korkulacak bir tarafı yok. Ama kendinizi kasmayacaksınız.
Ağrın oluyor mu dedi, zaman zaman oluyor dedim. Çok dikkate değer bulmadı. ışte böyle
artık persembe son gun bızım için.doktorum hala acılma sancı yoksa sezeryana alıcak.bebegımde iriymiş biraz.bakalım 4kılo dogacakmı dedııgı gıbıminisimm az daha sabır bakalım gunun doldu artık sende alıcan kucagına hayırlısıyla
Kelebeğim sezercikmi olacaksın hakkında hayırlısı sağlıkla gelsin yavrun
niye bu kuzular bu kadar bekliyorlar anlamıyorum normal norma doğun işte
ben çok korkuyorum sezeryandan :sinifsinif:
tabı benım söledıklerımı yınede bı ölçü baz alma.ben bıldıklerımı söledım genelde tecrübelı anneler ve doktorda aynını sölüyo.gercek dogum sancısı olabılmesı için hersaat mutlaka sancı olmalıymıs.yanı sadece gece gelen yada gündüz olan sancılar yalancı dogum sancısıymıs.ve gercek olabılmesı iç.in şiddetinin artması gerekırmıs
saol canım Rabbım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
herkeze merhabaa kızlar.doktordan geldım.önce nst cekıldı tansıyona bakıldı tabı sancı nerdeyse yok denecek kadar az.sadece arada karnım kasılınca yükselme var onun dısında sancı falan yok.neyse doktorun yanına gırdım nbr tutmanın bı anlamı yok dedı.aslında öle demıycektı ama tansıyonumu öle görünce benıde panıkletmeden olayı böle anlattı ben anladım.bırazda iri bı bebek dedı.3900 cıktı kuzumun kılosu.yanı kısmetse eger bugece yada yarın suyum veya kanamam olmassa cıddı sancılarım baslamassa persembe gunu kuzum kollalrımda inşallah.hihoyyyt
Gelelim bizden haberlere:
Ağrın oluyor mu dedi, zaman zaman oluyor dedim. Çok dikkate değer bulmadı. İşte böyle
DORUK un saçlara maşallah... bence babasına felaket benziycek. kaşlar saçlar kara kara .....
TAZE de benim gibi doğurmuş mu doğurmamış belli değil. benim de göbek hiç inmemişti. iki gündür birazcık inik. tartıldım da SADECE 6 KİLO VERMİŞİM BİR HAFTADA.