- 3 Aralık 2008
- 5.501
- 0
- 43
herkeze merhabaa kızlar.doktordan geldım.önce nst cekıldı tansıyona bakıldı tabı sancı nerdeyse yok denecek kadar az.sadece arada karnım kasılınca yükselme var onun dısında sancı falan yok.neyse doktorun yanına gırdım nbr falan konustuk.dedım artık sezeryan tarıhı verırsınız belkı oda "yoo oda nerden cıktı önce normalı denıycez.tabı ben bı andan yusuf yusufum buarada nstde den sonra tansıyounuma bakılmıustı 14-9 cıktı.ilk defa bukadar yükselmıs tansıyonum,doktor o yükseklıgı görünce tekrar bak dedı hemşireye.busefer 14-10 cıktı :1shok: doktor usg de baktı.kızının rahatı cok ıyı kanala hala gırmemıs dedı.ben zaten hep sölüyordum herkeze kızım hala yukarıda dıe. gunumde 4 gun gectıgı için doktor madem 2 gun daha bekleyelım olmazsa persembe son kontrolü yaparız hala kanala gırmemısse mecbur sezeryana alırız dedi.içerde tutmanın bı anlamı yok dedı.aslında öle demıycektı ama tansıyonumu öle görünce benıde panıkletmeden olayı böle anlattı ben anladım.bırazda iri bı bebek dedı.3900 cıktı kuzumun kılosu.yanı kısmetse eger bugece yada yarın suyum veya kanamam olmassa cıddı sancılarım baslamassa persembe gunu kuzum kollalrımda inşallah.hihoyyyt
rekora koşuyorsun yani.sevvali terruk ederim yavrum..Hayırlısı artık