canım evet epidüralli olan, bebeğine bayıldım 41 kere maaşallah
spinal omurilikteki spinal kanalın içine yapılıyor epiduralde ise spinal kanalın içine girmiyor daha dış tarafta bulunan epidura kısmına yapılıyor... farklı yani her ikisi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evet epidüralli olan, bebeğine bayıldım 41 kere maaşallah
Sen ayaklarımızı görmedin de ondan:jeyyar:tazemmm ya ne güzel bebek bu böyleee bence annesine benziyoo gözlere baksanıza aynı çekiklik
bu arada burkom demişsin ya doğuran ile doğurmayan arasındaki fark bence hiç fark yok taze duymasın göbik aynen duruyooo kaydirigubbakcemile3
ya kızlar doğurun artık sizde sıkıldım valla bekle bekle
burkom ben 40+6 da doğurdum beni ona göre eklersin tatlım
minişim benim yolumda ilerliyosun kuzum hayırlısı olsun stres olma rahat ol
ama sizi okudukça bana daral geliyo valla koca göbeklerle offf doğurun artıkınnn
benim sıpam manyak derecede kokuma alıstı yerinde yatmıo. gynduz uyuyo ama geceleri koynumda yatmak istio cozum bulamıoruz acil help please. gerci bende bırakmak istemiorum sabaha kadar koklasam doymam ama nereeye kadar
Sorunun güzelliğine bakar mısınız yaaaaopuyorumnanaktanAllah herkese böyle dertler versin:1rolleyes:benim sıpam manyak derecede kokuma alıstı yerinde yatmıo. gynduz uyuyo ama geceleri koynumda yatmak istio cozum bulamıoruz acil help please. gerci bende bırakmak istemiorum sabaha kadar koklasam doymam ama nereeye kadar
Dakka bir gol bir:1shok:Güne salya sümük başladım sayende. Hadi hayırlısı:bbo:kainattaki en güzel koku bebeğimin kokusu
en güzel ses onun nefes alıp verdiği o ses varya bitiryo beni
bide herkesin kucağında ağlarken bana gelince şıp diye susması varya anlatamam o manyak duyguyu
annelikten ötesi varmı merak ediyorum yaaa
bundan önce nasıl bi hayatım vardı hepsi geride kaldı unuttum ben nasl yaşamışım bebişm yokken bilmiyorum
kokluyorum kokluyorum doyamıyorum hiç büyümesin istiyorum
evlendirmek istemiyorum beni bırakmasın kokumdan ayrılmasın
askere yollamak istemiyorum
eledim eledim türksünü dinledğim zaman ağlyorum
mami dalga geçiyo 20 sene sonrası için ağlanırmı arızaya bağladın iyice diyor
saykoluğum son noktada...
kızlar bebişimin ilk çıktığı fotoğraf biraz flu çıkmış ama
kordona bakarmısınızzzz
Çoooooook güzel bir fotoğraf. Ba - yıl - dımalkisalkisalkisBen de istiyorum
ayy kıyamam yaaa,ne guzel bı duygudur emınım ama tabı hayatını zorlastırır.bence senın kokunun sindiği bırseyı ver öle uyusun.ama her gun degısık bıse verkı sadece bırtane örtüye alısmasın.kuzenımın beebegı öle uyuyo cok imrendım.oda arada degıstırıyo tek bıseye alısmasın dıe.şimdi alıstı bebegı bı örtü kuyuyo yüzünün yanına,yanagını ona süre süre uyuyo cok tatlıbenim sıpam manyak derecede kokuma alıstı yerinde yatmıo. gynduz uyuyo ama geceleri koynumda yatmak istio cozum bulamıoruz acil help please. gerci bende bırakmak istemiorum sabaha kadar koklasam doymam ama nereeye kadar
ayy Allah ım annelık bu olsa gerek.valla yok annelıgın üstüne bır duygu daha.kızım karnıma düştüğü andan itibaren basladı korkularım heycanlarım.dogduktan sonra ne olur bılmıyorum valla.öle düşüncelere kapğılmanı cok iyi anlıyorum kuzukainattaki en güzel koku bebeğimin kokusu
en güzel ses onun nefes alıp verdiği o ses varya bitiryo beni
bide herkesin kucağında ağlarken bana gelince şıp diye susması varya anlatamam o manyak duyguyu
annelikten ötesi varmı merak ediyorum yaaa
bundan önce nasıl bi hayatım vardı hepsi geride kaldı unuttum ben nasl yaşamışım bebişm yokken bilmiyorum
kokluyorum kokluyorum doyamıyorum hiç büyümesin istiyorum
evlendirmek istemiyorum beni bırakmasın kokumdan ayrılmasın
askere yollamak istemiyorum
eledim eledim türksünü dinledğim zaman ağlyorum
mami dalga geçiyo 20 sene sonrası için ağlanırmı arızaya bağladın iyice diyor
saykoluğum son noktada...
arkadaşlar anneler topiğine yazacaktım ama oraya bakmmıyrsunuz.dünden beri yani şu iki saatte bir uyandırp emzirme işine başlayalı kızım sapıttı..1 saate yakın emiyor ama aslında emmiyor doğru tutuyor fakat ağzının içinde memmemi geveliyrmeme başlarım perişan oldu acıdan ağlaya ağlaya bi hal oldum.üstüne üstelik bu velet tam emmediği için doymuyor ve sürekli ağlıyor.memede uyuyor yatağına koyuyoruz ağlıyor ellerini emmeye başlıyor tekrar meme veriyorum tekrar aynı şeyler.en son baktık olmayacak süt sağıp kaşıkla verdik.kesin doydu eminim ama bir sürü ağladı beşikte yine..o ağladı ben ağladım ama almadım kucağıma dayandım sonunda sızdı..1 saat emmek mi olur.sabahın köründen beri araştırıyorum 1 meme en fazla 20 dk emilebilirmiş.makale okudum bir sürü..süt var doğruda tutuyor ama ağzının içinde ne yapıyrsa emmiyor meme uçlarımın içine etti..
nasıl olsa her ağladığımda veriyor diye emzik niyetine kullanıyor beni galiba.Ama ne kadar içim acısa da müsaade etmeyeceğim buna.ikimizin iyiliği için. aynı sorunu yaşayan var mı?
Allahım o ne gıdık öyleopuyorumnanaktanMaşallah maşallah bayıldım kızına canım. Allah bağışlasınopuyorumnanaktan
teşekkürler teyzeleriMaşallah kızın çok sevimli yanaklar tombik tombik tam ısırmalık : )
esra çok ilginç gerçekten bende şimdi merak ettim bizimkinin nasıldı diyekızlar bebişimin ilk çıktığı fotoğraf biraz flu çıkmış ama
kordona bakarmısınızzzz
]