ulen yine senin kimsen yok sonuçta olupta işe yaramayanlar var bide orasını düşün mafoldumben
olup işe yaramayan da çok esram.çeşit çeşit var ben de.bu da benim imtihanım.sen de çok hırpalıyorsun kendini.Anneyiz biz rabbim veriyor güç.
ben sırf bu sebepten dolayı canbebe almıstım hastanedede kendileri canbebe koydular ama cok fena pişik oldu kızım. o sebepten dolayı hemen pamperse gectim. primanın burdaki adı yani. simdi iilesti ama bebekten bebege fayda var
ben de huggiesten sonra primaya geçtim çok daha iyi.başta çiş sızdırma oldu ama artık olmuyor.
dr a gittik sarılıgımız 15,5 çcıktı 6. gun itibardi ile ust sinir 17 imis esra senle konusurken esim aradı kapattım ya iste bu sonucu aldık hemen kendi coucuk dr unu aradık hastane dr u yatırmaya falan kalraksa diye para kuzagı içinde yapıyorlarmıs çounku sinirda yatıralımf alan neyse o da gerek yok ama crasamba tekrar tahlil yapalım demis anne sutu en iyi care imis bakalım zaten habire emiyor bugun hastane koridorlarında emzirdim ortu mortu birsey yoktu kibarca guzelce kenardan çıkardım verdim kimsede zaten bakmıyor emziren kardına valla kızım ciyck ciyak aglıyordu hiç umrum degildi etraftakiler falan evde yasam ne kolaymıs bukadar bebekle hastane ortamı sokaklar falan çok daha zor
ama kızım temiz havayı gunesi sokakları anası gibi çok sevdi 3,5 saattir uyuyor
sizler nasıl yapıyorsunuz arkadasalr 3 saatten fazal uuyrsa uyandırın yedirin dedi bebek hemsiresi ama kıyamıyorum esimse uyandırıyor emsin falan diye neyapmak gerek acaba yaa
uykuda çok onemli çunuk
aynı problem bizde de mevcut.uyuyunca 3-4 saat uyuyor salifoda iki saatte bir uyandırıp emzirsek iyi olur dedi.2009 anneleri topi.ğine de yazdım orada etraflıca konuşalım bunu.
DOĞUM YAPMIŞ OLAN ARKADAŞLAR!!!!!!!!
herkesin meme ucu acıyor mu? benimki ağzına aldığı an aklım çıkacak gibi oluyor. resmen ayaklarımı yere vuravura başlıyorum emzirmeye, ama bir iki dak içinde uyuşuyor ve sonsuz keyif alıyorum. kokuyorum yara olacak diye.
benimki yara ldu geçti ama uçları yarık yarık.neva ağzını açınca çok tırsıyorum.acıdan kafam karıncalanıyr.lansinoh sürüyorum devamlı.her emzirmeden önce de ılık suyla yıkıyorum ama çok acıyor.başkası böyle bir acı verse bana gırtlaklarım inan..
arkadaşlar merhaba.şuanda geçmişi okuyamıyorum.bende cumartesi sabah 9.20 de normal doğumla 3kg ağırlığında 50 cm boyunda olan kızımı dünyaya getirdim ve eve yeni geldik. mutluluğumu paylaşmak istedim. inşallah daha sonra girebilirim. darısı tüm isteyenlerin başına işnşallah
seni çok merak ediyordum hayırlı olsun canım.foto da ekle bir ara
hıçkırıgı araştırırken çok güzel bi site buldum kızlar bi bakın
Çocuk Doktoru - İzmir - Dr. Veli Karabuğa
sedacım çok teşekürler..çok iyi oldu benim için.
Merhaba, ben Gözde, Burcu'nun kardeşi :) Ablam ve Doruk gayet sağlıklılar. Buraya bebişin anneannesinin kucağında bir fotoğrafını koyuyoruz. Doğumdan sonra da hemen Gülistan'ı arayıp haberdar ettik. Hatta ablam doğumdan çıkınca sorduğu ikinci şey "Gülistan'ı aradın mı?" oldu:) Daha sonra da annem bir şekilde yoğun bakıma ara ara girip bebekle ablamı kontrol etti. Herşey gayet güzel. Yoğun bakım olduğu için henüz çok fotoğraf çekemedik:) Taze, herkese selamlarını iletmemizi istedi. Hoşçakalın.
gözdecim çok teşekkür ederiz.tazemi ve Doruk'u öperim.foto bir harika..
Sefanın eleri ne kadar güzel.söylemeden edemeyeceğim.öperim ellerinden mucize den haber varr..
dün akşam 3800 gr 50 cm boyunda bebişimiz olmuş...16 saat sancı çekmesine ragmen spinal sezeryan olmuş.dikişleri vs berbat acıyormuş. hiç iyi değilim diyor konuşamıyormuş bile.
bebek çok saglıklıymış.maşallah..
hastanede 3 gün kalacaklarmışherkese çok selamı var
kıyamam ben ona canım benim..allah yardımcısı olsun.bol bol sütü olsun taşsın dökülmesin inşallah
bu arada bebeişin ismi aklıma gelmeişti ama ismi Salifo salih:)
Salih imizde sagsalim geldi darsıı biz bekleyenlerin başına...
geyik hatun seni..:)
güllümmm okudum yazdığını beterin beteri var değilmi kuzum yok bunlar Allahtan hazıra konmuyo öyle bişi olsa sonuç fena olur ben sessiz sakin kalmam ipleride koparırım gerekirse heledee bu psikoloji ileeee
lmaz:
dün göbüşümüzzz düştüüüüüüü
bugün ablam gelicek bebişi yıkıcaz yukardakilerde iner kesin ama ben tutucam bebişimi kimselere vermicem sadece su döksünler onlar bide tuz koymaya kalkışırlarsa burunlarına sokacam o tuzlarııı
esram ya sen iyice sayko bişe oldun çıktın ha.korkuyorum senden..bi sakin ol sütün mütün kesilecek böyle giderse Allah korusun..güzel güzel konuş Yahyanla şarkılar söyle..bu güzel günleri zehir etme kendine.Hekeskendine yakışanı yapar sittiret kaynanaları.benle de kimse ilgilenmiyor.Önemli günlerimde hep başkalarının bir şeyi çıkar.alıştım artık..doğuracağım zaman görümcem hastalandı herkes seferber oldu.biz unutulduk tabi.bugün safra kesesinden ameliyat oldu.kaynanamın ağlamaktan sesi düşmüş valla.anesteziden uyanmamışta.ulen ben de 1 saatte anc uyandım.2 gün yürüyemedim oturamadım tekerlekli sandalyeyle çıktım hastaneden.sana gelince geçer geçer olur onlara gelince dünyann en büyük olayı..herkesin başında var yavrum sıkma canını.insan yalnızdır hayatta hep
kızlar... perşembe günü sabah 8 de bebişimle buluşuoruz. anestezistle görüşmem vardı sabahtan kan verdim. şimdi geçmişi okucam.
hayırlısı lalcim.Allah kurtarsın kolayca
biraz nefes almak ne demek bana birisi anlatsa bebeği uyuttum şimdide kızım hadi evcilik oynayalım diyor ve ben,m çok uykum var yorgunluktan bittim buray hep şikayet yazar gibi hissediyorum kendimi ama günlük yaşadıklarımı yazıyorum sizlerele konuşunca rahatlayacağımı düşünüyorum ama yusuf bey burayı açmamı bekliyor sanki basıyor yaygarayı sizdenmi kıskanıyor ne bu sıpa
rezene uyku yaparmı ya ayakata uyuyorum gecem yine pek iyideğildi yat kalakla geçti ha birde gece kalkınca diyorum şimdi kimler ayakta kimler emişiyor onu düşününce kendimi yanlız hissetmiyorum
senin de işin iki kere zor deryam.Allah yardımcın olsun.Herşey çok iyi olur inşallah
Gelelim bana...
Dün az daha bebeğimi alıyorlardı içimden.. Malum ben hala içimde tutmak isteyenlerdenim..
Dr.a gitmiştik akşam, ultrasonla baktı inceledi.. E vakti gelmiş,suyu da çok iyi değil...Sonra pat diye, bu akşam alalım istersen dedi. Noluyaaa ya dedim.. Hemen bi NST çektir ona göre karar verelim dedi..
Bizim bey çok heyecanlandı, yook yok dedim sakin ol sancım yok NST'de bişey çıkmayacak gönderecek bizi..Ama içten içe yusuf yusuf durumlarındaydım..
Beklediğim gibi sancı falan çıkmadı,bebek kalp atışları ve hareketi de iyi olunca, perşembeye çağırdı. Ya perşembe akşamı bi bakalım o akşam, olmazsa cuma sabahı alıcaz dedi..
Burko istersen 14 Ağustos yazabilirsin benim tarihe..Perşembe akşamı olsa bile geceden önce alacağını sanmam tarih 14 gibi görünüyo..
Dünkü heyecan bana fena yetti..
hadi bakam ça ça ça ayça bekliyoruz
neva uyurken evi süpüreyim ben..takipçinizim ama