günaydın kıslarr...
sabaha kadar dinlenmekle geçmeyen sancılar çektim..şu an da devam ediyor aralıklarla..bugün yarın haberim gelir..dualarınıza ihtiyacım var...haberdar ederim sizleri..
kızlar Nurdan'ın olduğu gibi jel şeklinde, şeffaf 1 top akıntı geldi az önce....daha önce hiç olmamıştı böle..Nurdan'ınkine nişan dedikleri için ben de nişan olarak adlediyorum..bakalım nolcak..
Eğer nişansa 1-2 güne kadar doğuracan demektir. delikafadulden Canım Allah hayırlı sağlıklı bir doğum versin sana. Kaydıraktan kayar gibi çıksın bebişin içinden. (Topikte biri böyle dua ediyordu, kimdi hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitti). Bebeğini sağlıkla kucağına al.
kızlar selam herkes iyidir umarım
biraz geçmişi okuyayım dedim ama toparlayamıyorum kafamı bi türlü
moralim sıfır
dün abimler geldi yurtdışndan annemde eve gitmek zorunda kaldı bi başıma kaldım sürekli ağladım sinirden bırakıp gitti beni
oda haklı kendince 2 hafta kalıp gidicekler ve ikide torunu geldi onlarada hasret zaten kaç senede bi geliyolar
Allahım bu nasıl aksiliktir gelen giden oluyor ben bi yandan bebişe bakıyorum bi yandan gelene
bugün mami evde yarn ve diğer günler ne yapıcam offf offf ağlamaktan helak oldum sinirlerim iyice boşaldı
girip yazmak istemiyorum ağzımdan hiç hayırlı bşi çıkmıyoki geride bekleyenleride herhangi bi şekilde etkilemek istemiyorum ((
Esracım üzülme, yoksa sütten kesicen kendi kendini. Herşeyin hayırlısı, annenin de aklı sende kalmıştır giderken. Gelen misafirlere hizmet edicem diye uğraşma. Sen bebeğine odaklan bitanem. Ne kadar bekledik bugünleri, bunu düşün. Öpüyorum seni.