2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kıslarr...

sabaha kadar dinlenmekle geçmeyen sancılar çektim..şu an da devam ediyor aralıklarla..bugün yarın haberim gelir..dualarınıza ihtiyacım var...haberdar ederim sizleri..

kızlar Nurdan'ın olduğu gibi jel şeklinde, şeffaf 1 top akıntı geldi az önce....daha önce hiç olmamıştı böle..Nurdan'ınkine nişan dedikleri için ben de nişan olarak adlediyorum..bakalım nolcak..

Eğer nişansa 1-2 güne kadar doğuracan demektir. delikafadulden Canım Allah hayırlı sağlıklı bir doğum versin sana. Kaydıraktan kayar gibi çıksın bebişin içinden. (Topikte biri böyle dua ediyordu, kimdi hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitti). Bebeğini sağlıkla kucağına al.

kızlar selam herkes iyidir umarım
biraz geçmişi okuyayım dedim ama toparlayamıyorum kafamı bi türlü
moralim sıfır
dün abimler geldi yurtdışndan annemde eve gitmek zorunda kaldı bi başıma kaldım sürekli ağladım sinirden bırakıp gitti beni
oda haklı kendince 2 hafta kalıp gidicekler ve ikide torunu geldi onlarada hasret zaten kaç senede bi geliyolar
Allahım bu nasıl aksiliktir gelen giden oluyor ben bi yandan bebişe bakıyorum bi yandan gelene
bugün mami evde yarn ve diğer günler ne yapıcam offf offf ağlamaktan helak oldum sinirlerim iyice boşaldı

girip yazmak istemiyorum ağzımdan hiç hayırlı bşi çıkmıyoki geride bekleyenleride herhangi bi şekilde etkilemek istemiyorum :KK43:((

Esracım üzülme, yoksa sütten kesicen kendi kendini. Herşeyin hayırlısı, annenin de aklı sende kalmıştır giderken. Gelen misafirlere hizmet edicem diye uğraşma. Sen bebeğine odaklan bitanem. Ne kadar bekledik bugünleri, bunu düşün. Öpüyorum seni.
 
Herkeze merhabalar..
burkocum seninle satlarımız aynıydı nasıl gidiyor hamişlik? Normal mi yapacaksın kısmetse
Normal düşünüyorum canım ama bebişimin koca kafasından çekinmiyor değilim:bbo:Salı günü çatı muayenem var. Bakalım doktor ne diyecek. Bu ara ağrılarım günlük hayattan alıkoyuyor beni. Sende durum nasıl?

Ayyy anne olmak istiyorum artıııkk.alkisalkisalkis Ne güzel yazmışsın Ebruska.

Kızlar yarın doktora gidiyorum. cuma günü suyun azalmış p.tesi tekrar bakalım dedi. Suyum normal sınırın altına inmişse suni sancıyla doğurtabilirler yarın beni süprizzzzz
Hadi hayırlısı olsun bakalım canım. İnşallah sorunsuz atlatırsın

kızlar Nurdan'ın olduğu gibi jel şeklinde, şeffaf 1 top akıntı geldi az önce....daha önce hiç olmamıştı böle..Nurdan'ınkine nişan dedikleri için ben de nişan olarak adlediyorum..bakalım nolcak..
alkisalkisalkisÖyledir öylediralkisalkisalkisBak ben yine heyecanlandım. Hakkında hayırlısı olsun canım. Çok az kaldıdelikafadulden
 
Pinkyim sancım felan yok şu an..belki gece gelir..malum bu sancılar geceleri hortluyo..

Aidaacım..ne güzel bi dilek o öyle..allah razı olsun senden..
 
Ay evetalkisalkisalkisBütün bebişler kaydıraktan kayar gibi çıksın:Saruboceq:alkisalkisalkis
 
olu1.jpg
 
Normal düşünüyorum canım ama bebişimin koca kafasından çekinmiyor değilim:bbo:Salı günü çatı muayenem var. Bakalım doktor ne diyecek. Bu ara ağrılarım günlük hayattan alıkoyuyor beni. Sende durum nasıl?

Bende normal doğum yapmak istiyorum şimdilik buna engel bişi yok inşallahta olmaz ama herşeyin hayırlısı hakkımızda.. dün doktordaydım kızım 3 kilo olmuş maşallah herşeyi iyi çıktı ama sanki fazlamı kilo almış nihayetinde muhtemel doğum tarihine 3 hafta var sezaryana almalarından korkuyorum.Ben işlerimi bitirp akşama kadar uzanıyorum acayip bir uyku hali var bende. kasılmalarım oluyor ara sıra poposunu dayadığını hissediorum:)çok tatlı oluyor ama canımı acıtıyor:gitme:
 
Evrooos cok tatlı bebişin. Allah bağışlasın. Darısı bekleyenlerin başına (Burko, mercimekim, ben, var mı başka!.. :CüvCüv: )
 
saol burkocum buda benim oğluşum :nazar::nazar::nazar: işte 7 ağustosta doğdu o günden sonra neler oldu bilmiyorum sancılarımda var ancak zaman buldum doğum yapacaklara allah yardımcı olsun öpüyorum
 
Evroooooooş......annesi sen bu çocuğa mı çirkin diyosun..haksızlık etme yavruna..çok tatlı bu doduk..maşallah maşallah..
 
Güliz oğlunun adı ne olacak belli mi canım? Listede eksik

of canım ya eşim cok istemişti erkek bebek sen koy adını dedim bende oğlan olduğunu öğrenince, tipik yengeç burcu kararsızlığı yaşıyor beyefendi. ama sanırım alperen koyacak, 4 gün sonra doğuracağım kısmetse hala düşünüyor bizimki. sen alperen yaz canım değişirse haber veririm.,

Yaşamaz olur muyum? Gece uykuları çileydi hakikaten.. Hele de üstüne sıcaklar.. Bak şimdi sen söyleyince hatırladım.. Annelik biraz da unutkanlık yaparmış, demedi deme :) Bende yaptı vallahi.. Aslında herkes yaşaması gerekeni yaşıyor.. Böyle tavsiyelerin pek de kimseye yararı olmuyor.. Ama adettendir ya, ben şimdi uykuya hasret olunca sanki sen her istediğin zaman kaliteli uyku çekebilirmişsin gibi düşündüm.. Doğum sonrasında hamilelik kadar sıkıntılı olmuyor uyku işi.. tabii bebiş izin verirse.. 2 saatte bir acıkan, meme isteyen yavrular bunlar..emzirirken de nasıl tatlı tatlı uyku bastırıyor anlatamam.. Diyorum ki keşke kızım hemen doysa da ben de uyusam.. ama o kadar küçükler ki öyle hemen doymuyorlar..iki emiyor sonra yoruluyor uyuya kalıyor.. bu sefer onu dürte dürte emdirmeye çalışıyorum.. bende durumlar böyle.. tahminimce diğer annelerde de durum aynıdır..
Ben şimdi kaçıyorum canım. Bizim cadı gene mıkırdanmaya başladı.. Bu mıkırdanmaları kaçırırsam cadı basıyor feryadı.. Gene gelmeye çalışacağım.. ama muhabbet hep yarım kalacak anlaşılan.. kendine çook dikkat et Burko'cum..

canım tebrikler, cok güzel anlatmışsın, geceleri wc ye kalktığımda hayal ediyorum gözlerim kapalı nasıl uyumadan duracağım diye sonra da korkuyorum ya mmedeyken uyuya kalırsam diye, inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi biz de bu hafta bende katılacağım kısmetse anneler kervanına yaşayıp göreceğiz.


Kızlar yarın doktora gidiyorum. cuma günü suyun azalmış p.tesi tekrar bakalım dedi. Suyum normal sınırın altına inmişse suni sancıyla doğurtabilirler yarın beni süprizzzzz[/QUOTE]

hayırlısı hakkında canım, hayırlısıyla kurtul inşallah.


kızlar Nurdan'ın olduğu gibi jel şeklinde, şeffaf 1 top akıntı geldi az önce....daha önce hiç olmamıştı böle..Nurdan'ınkine nişan dedikleri için ben de nişan olarak adlediyorum..bakalım nolcak..

cok az kaldı o zaman mercimek, başka bişey var mı hissettiğin nurdan gibi ishal ya da mide bulantısı
 
Arkadaslarım.. Kuzey ın bır kac fotosunu koyuyorum.. hepınızı cok cok ozluyorum.. bır an once tekrar yıne bır arada olacagımız zamanları ıple cekıyorum.

s7301558.jpg


s7301578.jpg
 
X