2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kıslarr...

sabaha kadar dinlenmekle geçmeyen sancılar çektim..şu an da devam ediyor aralıklarla..bugün yarın haberim gelir..dualarınıza ihtiyacım var...haberdar ederim sizleri..


Eğer nişansa 1-2 güne kadar doğuracan demektir. delikafadulden Canım Allah hayırlı sağlıklı bir doğum versin sana. Kaydıraktan kayar gibi çıksın bebişin içinden. (Topikte biri böyle dua ediyordu, kimdi hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitti). Bebeğini sağlıkla kucağına al.


Esracım üzülme, yoksa sütten kesicen kendi kendini. Herşeyin hayırlısı, annenin de aklı sende kalmıştır giderken. Gelen misafirlere hizmet edicem diye uğraşma. Sen bebeğine odaklan bitanem. Ne kadar bekledik bugünleri, bunu düşün. Öpüyorum seni.
 
Herkeze merhabalar..
burkocum seninle satlarımız aynıydı nasıl gidiyor hamişlik? Normal mi yapacaksın kısmetse
Normal düşünüyorum canım ama bebişimin koca kafasından çekinmiyor değilim:bbo:Salı günü çatı muayenem var. Bakalım doktor ne diyecek. Bu ara ağrılarım günlük hayattan alıkoyuyor beni. Sende durum nasıl?

Hadi hayırlısı olsun bakalım canım. İnşallah sorunsuz atlatırsın

alkisalkisalkisÖyledir öylediralkisalkisalkisBak ben yine heyecanlandım. Hakkında hayırlısı olsun canım. Çok az kaldıdelikafadulden
 
Pinkyim sancım felan yok şu an..belki gece gelir..malum bu sancılar geceleri hortluyo..

Aidaacım..ne güzel bi dilek o öyle..allah razı olsun senden..
 
Ay evetalkisalkisalkisBütün bebişler kaydıraktan kayar gibi çıksın:Saruboceq:alkisalkisalkis
 
 
Evrooos cok tatlı bebişin. Allah bağışlasın. Darısı bekleyenlerin başına (Burko, mercimekim, ben, var mı başka!.. :CüvCüv: )
 
saol burkocum buda benim oğluşum işte 7 ağustosta doğdu o günden sonra neler oldu bilmiyorum sancılarımda var ancak zaman buldum doğum yapacaklara allah yardımcı olsun öpüyorum
 
Evroooooooş......annesi sen bu çocuğa mı çirkin diyosun..haksızlık etme yavruna..çok tatlı bu doduk..maşallah maşallah..
 
Güliz oğlunun adı ne olacak belli mi canım? Listede eksik

of canım ya eşim cok istemişti erkek bebek sen koy adını dedim bende oğlan olduğunu öğrenince, tipik yengeç burcu kararsızlığı yaşıyor beyefendi. ama sanırım alperen koyacak, 4 gün sonra doğuracağım kısmetse hala düşünüyor bizimki. sen alperen yaz canım değişirse haber veririm.,


canım tebrikler, cok güzel anlatmışsın, geceleri wc ye kalktığımda hayal ediyorum gözlerim kapalı nasıl uyumadan duracağım diye sonra da korkuyorum ya mmedeyken uyuya kalırsam diye, inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi biz de bu hafta bende katılacağım kısmetse anneler kervanına yaşayıp göreceğiz.


Kızlar yarın doktora gidiyorum. cuma günü suyun azalmış p.tesi tekrar bakalım dedi. Suyum normal sınırın altına inmişse suni sancıyla doğurtabilirler yarın beni süprizzzzz[/QUOTE]

hayırlısı hakkında canım, hayırlısıyla kurtul inşallah.



cok az kaldı o zaman mercimek, başka bişey var mı hissettiğin nurdan gibi ishal ya da mide bulantısı
 
Arkadaslarım.. Kuzey ın bır kac fotosunu koyuyorum.. hepınızı cok cok ozluyorum.. bır an once tekrar yıne bır arada olacagımız zamanları ıple cekıyorum.



 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…