- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
selam arkadaşlar,
nihayet hayata dönebildim ve nete girebildim.
bir tek sayfa bile geriye bakmadan hemen iki satır yazayım dedim. zira benim zilli heran yaygarayı basabilir. evde trafik hiç dinmiyor zaten. leyla gibiyim.
.
4 ağustos salı günü saat 17:06 da kızım cereni göbeğimden zorla tahliye ettik ve de 17:16 gibi minik meleğimle dudak dudağa öpüştük. allahım bu nasıl bir duyguymuş.... tarifi mümkün değil. hıçkırıklara boğuldum. belki duymuşsunuzdur; sabah 7:30 dan akşam 16:30 a kadar suni sancı çektikten sonra pes ederek (bebeğimin kalp atışları düzensizleşice normal doğum sevdamdan anında vazgeçtim) epüdralli sezeryan oldum. yani BURKO cum lütfen listeye beni hem NORMAL hem de SEZERYAN olarak ekler misin? bir de beklenen doğum tarihi 31 temmuz , gerçekleşen doğum tarihi 4 ağustos olacak. ayrıca da kızım 49 cm kilosu 2960. tam bir çitlembik. bembeyaz tenli siyah saçlı. oysa bizde siyah saç yoktur. belki zamanla açılır. hastanenin sayfasındaki resme bakıp aldanmayın, o kadar çirkin değil kızım. çooook tatlı teyzeleri. ben de albümüme foto ekleyeceğim. bakarsınız.
.
şimdi çıkmak zorundayım arkadaşlar. tebrik edemediğim tüm arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. ESRAKO GYPSY ile konuştum. BABY, FASULYEKO, ANGELEYES, COMELY, EVRıŞ ve SEERNı, canlarım, sizinkilerin fotolarına bakmak için de ilk fırsatta gireceğim. hepinizi canı gönülden tebrik ediyor bebeklerinizle çooook güzel bir ömür diliyorum. allah hepimizin bebişlerine uzun sağlıklı ömür versin.
ayyy canım cok cekmıssın yaa,neysekı sonu güzel bıtmıs ve kuzunu almıssın kucagına.cerenimiz cok tatlı bıkerem,onun tam bır çitlenbık olacagını hepimiz bılıyorduk zaten.kocaman bı maşşalah diyorum ceren hanıma.enkısa zamanda fotolarınıda beklıyoruz.ve senın gırıp ayrıntılı olarak şu cok maceralı gecen dogum hikayenıde eklemenı beklıyoz.cok öptük senın çitlenbıgı,o kopardıgı yaygarayı yirimm ben