- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canancım ee yuhh yani bu zamana kadar aklına yenimi gelmiş. iyide sen zaten herşeyini almışsındır. ne düşüncesizlik dimi madem alcakdın senin alacaklarından bi kaç eksik alırıdnn bari madddi oarak katkı yapmış olurdu..
valla benm annem saolsun ablalarımda herşeyler aldıalr üstelik biz anlaşmalıydık ben onlardan önce alışverişe gittiğim için benm almadıklarımı aldılar onlar.
birde öyle osranlara uyuz olurum iyide ben nasıl şunları al derim ki dimi ama..sen begndiğini al..
nurdan sanada yazdım özelden
canan sanada yazdım canım
aynı durumdayım iyice yavaşladım hareketlerim kısıtlandı iyice iyiki annem kardeşim yanımda yemek bile yapamazdım, yürüyüşe zorla gidiyoruminsallah oyledir canim, sanki brda gittigim seminerde nisanin pembe olmasina gerek yok diye bisi hatirladim gibi geldi, yani dgumdan 1-2 hafta oncede gelebiliyormus, mukusumsu, sumuksu seffaf bisi..baya yogun yani jel gibi...ama baktim sabahtan beri hic sanci yok, kasilmada yok, sdece ayaga kalktikca agrim var okadar..
geldim cevapladım datlumayy petrikim ya sana mj atmıştım özelden
ecemle dun eve geldik hala ruyada gibiyim boyle bir ask yok saatlerce koklayasım opesim var allah herkesin bebisini saglıkla kucagına versin. sezeryan olacaklarada ayrıca yardım etsin gercekten cok zormus. cok agrılarım oldu pc basına oturmayı bırakın yuruyemiodum bile.. hhala daha ii oldugum soylenemez. dogum hikayemide yazıcam pekte romantik deil :)) cunku bisey anlamadım :)) sonrasıda acı verici yani agrılı..cok sukurki ikimizde iiz ve evdeyiz . hamilelk guzelmis ama annelik bambaska inanamıosun bumu karnından cıkan die. emrah hala daha bana bu senin karnına nası sıgmıs dio:))
sizler nasılsınız iimisiniz umarım hersey yolundadır aklım hep sizdeydi ya yok böle bisey
ecemle dun eve geldik hala ruyada gibiyim boyle bir ask yok saatlerce koklayasım opesim var allah herkesin bebisini saglıkla kucagına versin. sezeryan olacaklarada ayrıca yardım etsin gercekten cok zormus. cok agrılarım oldu pc basına oturmayı bırakın yuruyemiodum bile.. hhala daha ii oldugum soylenemez. dogum hikayemide yazıcam pekte romantik deil :)) cunku bisey anlamadım :)) sonrasıda acı verici yani agrılı..cok sukurki ikimizde iiz ve evdeyiz . hamilelk guzelmis ama annelik bambaska inanamıosun bumu karnından cıkan die. emrah hala daha bana bu senin karnına nası sıgmıs dio:))
sizler nasılsınız iimisiniz umarım hersey yolundadır aklım hep sizdeydi ya yok böle bisey