2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ben burdayıııııım
Özlem nasılsın canım - hazırmısın büyük güne????? Allah sana kolaylık verdsin yarın al Özdeyi kucağına kokla bol bol Dualarım seninle
 
Bizim sokak asfaltlanıyo - yaşasın
Yaz geçti balkon sefası yapamadık toz topraktan
Bebişe yetişti en sonunda -yarın bi güzel balkonlarımı yıkayıp oturacam keyf yapacam daha 1 hafta:KK70:
En önemlisi haftalarca cam pencere açmıyordum evde şimdi rahat rhat açabilecem - oh be
 
Bizim sokak asfaltlanıyo - yaşasın
Yaz geçti balkon sefası yapamadık toz topraktan
Bebişe yetişti en sonunda -yarın bi güzel balkonlarımı yıkayıp oturacam keyf yapacam daha 1 hafta:KK70:
En önemlisi haftalarca cam pencere açmıyordum evde şimdi rahat rhat açabilecem - oh be

gözünaydın sonunda kurtuldun topraktan ben ameliyatta iken sen keyif yapıyor olacaksın yani kaydirigubbakcemile2
 
yaaa benim 2 gündür midem felaket yanıyorçok kötü birşeymiş allahtan geç başladı yarın bu sıkıntılarım kalmayacak esrakonun dediğine göre bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler a.s.
 
Canım kafanda kötü şeyler kurma. En hayırlı zamanda doğsun diye dua et. o kadar sancı var sen mi hissetmiyorsun yoksa hissedip dikkate mi almıyorsun anlamadım. Bende de sancı oluyor, önemli değildir, yalancı sancıdır diye geçiştiriyorum.:

yok canım sen dünki maceramı kacırmıssın.sancı falan ben hissetmıyorum nst ye gırınce sancım düzenlı cıktı,hastanedekı doktor bu bebek yarına beklemez bu sancıyla dogurursun dedı.pat dıe.o ankı duygularımı yada şaşakınlıgımı anlatmama gerek yok sanırım :1shok: hemen hastenemı aradık işin kötüsü benım doktor izinde pazartesı gelıcek.dıger doktora dedık gelıyoruz gıttık ebe acılma varmı dıe baktı canımda yandı ama kastım sanırım kendımı ondan.sancım varmıs ama faalıyete gecmemiş.gesgerı eve geldım.yoksa kötü bişe kurmuyom kafamda,heycanla nası dogurcam dıe beklıyom.yarında gunum doluyor ınsan ıyıce stres oluyo.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh hepimiz için:1hug:
 
4 ağustos salı günü saat 17:06 da kızım cereni göbeğimden zorla tahliye ettik ve de 17:16 gibi minik meleğimle dudak dudağa öpüştük. allahım bu nasıl bir duyguymuş.... tarifi mümkün değil. hıçkırıklara boğuldum. belki duymuşsunuzdur; sabah 7:30 dan akşam 16:30 a kadar suni sancı çektikten sonra pes ederek (bebeğimin kalp atışları düzensizleşice normal doğum sevdamdan anında vazgeçtim) epüdralli sezeryan oldum. yani BURKO cum lütfen listeye beni hem NORMAL hem de SEZERYAN olarak ekler misin? bir de beklenen doğum tarihi 31 temmuz , gerçekleşen doğum tarihi 4 ağustos olacak. ayrıca da kızım 49 cm kilosu 2960. tam bir çitlembik. bembeyaz tenli siyah saçlı. oysa bizde siyah saç yoktur. belki zamanla açılır. hastanenin sayfasındaki resme bakıp aldanmayın, o kadar çirkin değil kızım. çooook tatlı teyzeleri. ben de albümüme foto ekleyeceğim. bakarsınız. ]

Nazan kızın çok tatlı Maşallah size, kilosuda çok iyi
ana kız çok güzelsiniz Allah analı babalı büyütsün
 
yırtıcı kuşa döndüm anormal bi hormon durumları gözüm akbaba gibi üstünde mami eve geliyo direk banyoya diyorum sankın haa yaklaşma terlisin tozlusun felan
annem sigara içiyo balkonda en az yarım saat kucağına bie vermiyrum kokudan rahatsız olur diye yiğener geliyo yaklaşma sakın diyorum küçücük çocuk ne bilicek vcden çıkar elini bile yıkamaz icabında tam arıza durumlar yanee
ay çok zevkli millete gıcıklık yapmam eminim kıl oluyalrdır bana kaydirigubbakcemile3

:KK70::KK70::KK70: deliii :))

Hayırdır kuzum ya?:teselli:Heyecandan mı başka birşey mi var?

ay bilmiyorum adaşçım. Dokunacak bişi yemedim ama zor bir gece geçirdim, belki ondan...

Angeles gozun aydin, amsllah bebisine...

Taze benimde dunden beri midem bulaniyor...

Esram yerim ben o yahya yi, bende totosunu isiriyim bari:)))

Cambaz hayirlisi olsun, iyi kilosu boyu, masallah..cati muayenesi benimde acidi, adam 4 parmak girince, ciyak dedim...

hormonlardan olsa gerek...

bilmiyorum tatlim ya, dunden beri cidden bi tuhafim...sicak basiyor, midem bulaniyor, adet agrisi var bide burnuma tuhaf kokuyomusum gibi geliyor..Nasil anlatsam, ben normalde cok az terlerim ve hic kokmam, sabahtan beri sanki bi tuhaf koku var burnumda, anneme soyledim, yoo hic kokmuyosun dedi, ki tazi gibidir..Ki sabah dus yaptim, hava sicak degil...sipamda cok az oynuyor bugun..

evet, evet! O kokuyu biliyorum sanırım. Süt gibi değil mi ? Acaba dedim, göğsümden süt (ya da o sıvı neyse... ) geldi de, o mu kokuyor? ama kesinlikle değişik bir koku !

Taze benimde her sabah midem bulanıyor
9 ay boyunca hiç bulanmadı şimdi başladı çok ilginç

Hadi yaa? Alla alla, ne ki şimdi bu?

hani sen demistin ya gecen sut kokusu aynen oyle bi koku geliyo burnuma, sanki sut sut kokuyorum, yada ne bilim bebek teri gibi bole..:bbo:

a.s
 
az kaldı mercimekim bizde öyle olacaz - sonrada biz taze anne olacaz diğerleri bizi merka edecek zemuszemus- topikin toparlanması eylül sonunu bulur bence
 
Sabahki bulantı yüzünden yattım, 2-3 saat uyumuşum. Zor bir gece geçirdim. Umarım bu gece de öyle olmaz. Sabaha kadar her türlü anesteziyi aldım, Doruk'u doğurdum. Emzirdim... sürekli kafamda kurup durdum. Allahım çok heyecanlıyım. Arada sakinleşiyorum, gayet normal karşılıyorum. Ama çoğunlukla çok heyecanlıyım... Gce de bunları düşünüp düşünüp uyuyamadım. Sonra sabah da midem bulandı, ne alaka bilmiyorum.

Pazartesi saat 10:30 da sezaryene giriyorum. 9 civarı hastanede ol, dedi doktorum. Bir takım testler vs yapılacakmış, kan alınacakmış. Saat 24 'ten sonra su bile içme, dedi. Anestezi şeklini hastaneye gittiğimde anestezist ile görüşecekmişiz. Epidural istiyorum, inşallah düşündüğüm gibi olur. ıstanbul'dan bir yığın arkadaşım var epidural olup da çok rahat etmiş olan. Ağrısı - sızısı olmayan. ınşallah ben de ESRAKO gibi rahat bir süreç geçiririm.

Kayınvalidemler geldi bugün. ama Onur'un anneannede kalıyorlar. Yarın Banular (görümcem) geliyor, pazar Gözde (kardeşim), pazartesi de Doruk geliyorrr =))

Ay kızlar, bazen heyecandan kalbim duracak sanıyorum =)

bugün EVRıM ile konuştuk, yarın görmeye gidicez bir pürüz çıkmazsa! Ağrıları çok kötüymüş yazık, ama "siz bana bakmayın, beni baz almayın" diyor, daha geçen sene miyom ameliyatı olmuştu çünkü, şimdi aynı yer kesilip dikilince ağrıları da çok fazla oluyormuş. Hatta gece açık eczane bulup iğne yaptırmışlar. Topiğe girememe sebebim bu! diyor. Sizi unuttum sanmayın! diyor. Dedim "olur mu öyle şey, sen iyileşmeye bak, bu bir süre böyle olur, sonra yeniden toparlnırız, zaten topik de oldukça sessiz" dedim. Kıyamam yaaa...

Bugün annemi zorla ikna ettim, dışarı çıktık. Hiç pijama takımı almamıştık, pazardan kaprili, kolsuz, önden düğmeli bir takım aldık. Ama eve dönene kadar annem dokuz doğurdu =) Bana da bol bol malzeme çıktı tabii. Dedim "şimdi seni pazarın orta yerinde güzel bir keklemek vardı, sancım tutuyo diye ya, yüreğine iner diye korkuyorum". Sakın yapma valla heyecandan sapıtırım, diyor kaydirigubbakcemile3 Zaten telefon her çaldığında bir tuhaf oluyormuş. Dedim; annem korkma, öyle kasılmam falan yok, sakin ol, hem daha benim asıl tarihime 10 gün var vs..
 
X