merhaba kızlarbugün malum bizim son günümüzdü hafif sancılarımda vardı gece ama hastaneye gittiğimizde sancı mancı çıkmadı muayeneye girmeden önce drum ptesi ye kadar normal doğumu bekleyebileceğimizi söyledi.muayene sonucunda plasentanın yaşlandığı,rahmin incelmnediği ve oğlumun suyunun 30ml kaldığını söyledi.suni sancı verip normal doğum denenebilir dedi ama plasenta yaşlandığı için doğum anında gerekli oksijen yetersiz gelip kalğ atışları düşebilir ve acilen sezeryana alınabilirdim ki olasılık yüzde 70lerdeydi.bu yüzden yarın sezeryana giriyorum sabah gitcem aama ancak öğlene doğru girebileceğim genel anestesi ile olacak eve geldiğimde size sonucu yazarım.pinky numeronu gönderirsen msj attırırım sonucu sana ben özelden msj nasıl gönderiliyo bilmiyorum.şu an ruh halim çok garip kendimi buna hiç hazırlamamıştım başımda çok ağrıyo.tedirginim ve sürekli sancılarım var bilmiyorum yani bugün neler oldu bilmiyorum geçmişe bakabilirmiyim onuda bilmi,yorum kendinize iyi bakın hepinize dua etcem sizde dualarınızı esirgemeyin ii geceler