- 27 Nisan 2008
- 1.481
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar biraz daha kasın şu muhabbeti, nolur :) bebek ece mi değil mi tartışması büyüsün :) kasıla kasıla doğum başlar belki hehehe... ne çok isterdim :)
ahanada mucizenin kafayı sıyırdıgı an bu andır. :mymeka:-tatlicadiarzu-:roflol:
Daha kim doğum yapıp resim koymadı söyleyin hemen buluverim size resimleri - tartışırız mucizemi de yollarız hastaneye sositososito
bir kişi daha eminmisin derse vururm :1ninca:
ay kızlar biraz daha kasın şu muhabbeti, nolur :) bebek ece mi değil mi tartışması büyüsün :) kasıla kasıla doğum başlar belki hehehe... ne çok isterdim :)
bence hala şaibeli kaydirigubbakcemile3 bu resım sakın pervinin küçüklük fotosu falan olmasın kaydirigubbakcemile3
neden dıe bı sorun,neden bılıyomusunuz,çünkü facebook takı bu grup sankı türkiyekı arkadasları tarafından yapılmıs gıbı,ayrıca bebegın şapkası ve üstünedekı battanıye tam bır kışlık battanıye.yazın o sıcakta bence okadar sarmazlar cocugu şapkasıda kıslık havlu şapka resmen.anammm Pervinn gel kurtar bu durumdan bizi
yalnız konusacak pek konu kalmadı galıba,bı resme takıldık kaldık nezamndır :roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar Ece o =) Babymom' ın Ece'si :)
ay pasamiz gelmis dunyaya, keske yaninda olabilseydim evrimin, burcular cok sansli:))allah anali babali buyutsun, insallah foto gelir biran once..ee aglamasi normal diyorum anasi gibi tuttugunu koparan olucak bu velet, memeyi bulana kadar aglar o:)))
tazem burcum eger evet evet o dediğine göre. eee pervinde evrime mms göndercekdi. eee tazem burcum bugun evrimin yanındaydı tlfdan resmini görmüştüt.. sonuç budur. son nokta artık konu tartışmayakapanmıştır. başka bir geyik bulun kendinizeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaeHadi tartismaya bende katilayim, Ece degil oo, kesin eminim;
1. Eger Pervini taniyorsam asla bebege oyle kiyafetler giydirmez, kokos kokos cicli bicili seylr giyidriri, kurdelalar, bandanalar falan..
2. Bence o pervinin kucukluk resmi, previn terazi burcuydu sanirim, yani ekim dogumlu, battaniye giydirilmis ve baslik eski donemlerden kalma, yani 20-25 sene oncesinin, ee ekimdede batttaniye normal yani..
3. Hic yeni dogmus bebike benzemiyor..
Ya resmen polisiye olduk hee, sikintidan:)))