- 23 Aralık 2008
- 8.166
- 187
yaaa ben de emişmek istiyorum..
az kaldi azzzzzzzzzzzzzz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa ben de emişmek istiyorum..
Allaaaaaaaam jenny haklı çıkıyo galiba.. Facebookta Ece bebeğin bir sürü resmi var, bir tanesi de "azerbaycan battanıyelerıne sarılmıs kızımın dunyaya ılk bakıslar" adlı diğerine benzer bi fotoğraf...
tazem burcum o senin güzelliğin. :) siz ordayken her dakikanızı hayal ettim. şimdi şunları yapıyolardır gibi gibi.. içim gitti resmne siz çok şanslısınız ya.. Allah muhabbetinizi bozmasın
az kaldi azzzzzzzzzzzzzz....
Dii mi :) Bana 4 gün, sana 1 hafta delikafadulden
Yaa kızlar, ben işin şu kesip biçmeli kısmından korkuyorum. Ben eskiden iğne - aşı gibi enjeksiyon işlemlerinden de çok tırsardım. Doruk geldiğinden beri onları atlattım, artık korkmuyorum. Ama bağlanıp da kesilme - biçilme - dikilme kısmı kasıyo azcık. Genel anestezi de istemiyorum kesinlikle. İnşallah panik olmam... Olmam di mi?
Yaa kızlar, ben işin şu kesip biçmeli kısmından korkuyorum. Ben eskiden iğne - aşı gibi enjeksiyon işlemlerinden de çok tırsardım. Doruk geldiğinden beri onları atlattım, artık korkmuyorum. Ama bağlanıp da kesilme - biçilme - dikilme kısmı kasıyo azcık. Genel anestezi de istemiyorum kesinlikle. İnşallah panik olmam... Olmam di mi?
sakinleştirici veriyorlar bildiğim kadarıyla..
sakinleştirici veriyorlar bildiğim kadarıyla..
canım düşünme öyle - bebeğini göreceksin işin sonunda öyle düşün - güzel tarafından bak
Kendini nasıl şartlarsan öyle olur - sen sakin ol sakın panik olma hemi
Inan yalniz degilsin, bian hissedicekmisim gibi geliyor herseyi, sanki anestezi yetmicek, ben hissedicem((Evrimin agrisi cok muydu cikinca, nasil hissediyordu??
evet ilk doğum olunca sakinleştirici vuruyolarmış az buçuk sersemleştiriyolarmış
sabah benim de çanak muayenem var..dananın kuyruğu kopacak..bakalım nasıl olcak
inanmadınız bana alacağınız olsun lmaz:
hani ödülüm hani???? :umursamaz::umursamaz:
tamam ne istiyorsun...
bilmem gönlünden ne kopuyo sositososito
sana patik örem gönderem mi??? eceye tabi
heheeh ay ne güzel oluuuuur zemuszemus senin el işlerine bayılıyorum zaten opuyorumnanaktan
oki doki..anlaştık..