Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldım 3 de anne oldum kızımı kucagıma aldım yanlız kızım b rh+ bense 0 + oldugumdan sarılık olma ıhtımalı yuksekmıs az once eve geldım cok kalamıcam ablama resyım eklemesını demıstım ne yaptı bılmıyorum kızım 2890 gr 3100 dogdu düştü sonra adımız elvına 15 15 de sezaryana gırdık boynumuzada kordon dolanmıs zaten sımdılık kızım ii göğüslerım cok acıyo ama mecbur emzırıyorum ben cıkmak zorundayım hepinizi cok opüyorum by musaıt olunca hemen gırerım doğum hıkayemı yazıcam daha
Allah ım esra bu nası bu güzellık böyleee. maşşalah kuzunaa,o yanaklar o dudaklarr tam ısırmalık.ama bız napıyoruz sadece kokluyoruz opuyorumnanaktan yerım ben sizin emişmeinizi.valla oglun sen ve kızın harıka cıkmıssınız
aaa nası yanıı,nıye haber vermedın doguma gıderkenn,benmı kacırdımm kı.neyse sende kuzunda iyiymişsiniz hadı gözün aydın canım.ilk fırsatta girip neler oldugunu anlat.hadı bakalım sende aldın hayırlısıyla kucagına.maşşalah kuzuna maşşalahkızlar ben geldım 3 de anne oldum kızımı kucagıma aldım yanlız kızım b rh+ bense 0 + oldugumdan sarılık olma ıhtımalı yuksekmıs az once eve geldım cok kalamıcam ablama resyım eklemesını demıstım ne yaptı bılmıyorum kızım 2890 gr 3100 dogdu düştü sonra adımız elvına 15 15 de sezaryana gırdık boynumuzada kordon dolanmıs zaten sımdılık kızım ii göğüslerım cok acıyo ama mecbur emzırıyorum ben cıkmak zorundayım hepinizi cok opüyorum by musaıt olunca hemen gırerım doğum hıkayemı yazıcam daha
İşte Kuzey Bey'in ennnn tazesinden fotoları =)
İlk karşılaşma =)
bencde Kuzey evrime benziyor..Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kuzeye bakıııın ay maşallah nekadar güzel bir bebek - nekadar da evrime benziyo ya - Allah sağlıkla büğütsün evrişim maşallah maşallah
Yok yaf benim kalbim dayanamicak daha fazla - zaten bizde doktorlka bugün tüm detayları konuştuk benim doğumum için - heycan dorukta - bu resimlerden sonra bir fena oluyorumm:gitme::gitme::gitme:
korkarım yarın dr.a gidince alın artık şu çocuğu içimden artık kavuşmak istiyorum bebeğime diycem...bu kadar bebek gördükten sonra dayanmak çok zor geliyo..
aayyy evrim şahane bir mj göndermiş okurke tüylerim diken diken oldu.bu hatun duygu yüklü bi anne yav...
maşh esracım..çok tatlı bebeğin. sende çok iyi gözüküyorsun.. maşh size.. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. sende artık ikinci ke zane oldun bak.. zaman su gibi valla:)güle güle sağlıkla büyüt tontiş kızını canım..