Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar eminsek bu fıstığın ece olduğuna ekleyeceğim.
benim bandajı ertesi gün çıkarmam söylediler.çıkardım hergün batikon sürüyoruz.kabarılık yok.iz zaten görülmeyecek kadar az.
Arkadaslarım,
Seerni (Seda) arkadasımız,dün sezeryanla dogum yapmış. 3200 kg 51 cm dogmus Nehır bebek..cok cok selamları var size.. hayırlı ugurlu olsun Nehır bebegımız.
neva hanımı emzirdim altını değiştirdim tekrar emzirdim uyuyor şimdi.bir de gülüyor uykuda harika bişe.opuyorumnanaktan
Tazeeeeeeeeeee gelmisss, ne zaman ne zaman tarihhh???
Arkadaslarım,
Seerni (Seda) arkadasımız,dün sezeryanla dogum yapmış. 3200 kg 51 cm dogmus Nehır bebek..cok cok selamları var size.. hayırlı ugurlu olsun Nehır bebegımız.
Hoşgeldin nehir bebekArkadaslarım,
Ne güzel anlatıyorsun... Çok hoşuma gitti :) opuyorumnanaktan
10 AĞUSTOS PTESİ =) 5 günümüz kalmış oluyor. Çok tuhafmış tarihi bilmek. 3100 gr olmuş Doruk Saati cuma günü belli olacak. "İyice sıkışmış artık yeri" diyor doktor :)))) "5 gün boyunca çok dikkatli ol, mümkünse sürekli yat, kasılma falan olmasın" dedi.
Çok yoruldum kızlar, atıyorum kendimi.. İlerleyen saatlerde girerim.
Bir de....
Hastanede 2 gece kalacakmışım. İlk gece yoğun bakımda tutuyorlarmış, ertesi gün odaya çıkacakmışım. Yoğun bakımda kalma fikri hiç hoşuma gitmedi ama, seçeneğim yok. Üni hastanesi old. için sanırım, biraz sıkı tutuyorlar.
Güzel haber; devlet hastanesinde doğum yapacağım için kameraya çektiremem, diye düşünüyordum. Doktorum "buluruz birini, veririz çeker, sorun olmaz" dedi. Çok sevindim =)))
Geri sayım başladı ha Burcum.. Ne güzel.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:10 AĞUSTOS PTESİ =) 5 günümüz kalmış oluyor. Çok tuhafmış tarihi bilmek. 3100 gr olmuş Doruk Saati cuma günü belli olacak. "İyice sıkışmış artık yeri" diyor doktor :)))) "5 gün boyunca çok dikkatli ol, mümkünse sürekli yat, kasılma falan olmasın" dedi.
Çok yoruldum kızlar, atıyorum kendimi.. İlerleyen saatlerde girerim.
Kelebeğim sıra sana geldii ona göreeeeee delikafaduldensenınde tarıh kesınlestı kuzu.hadı hayırlısı bakalım.doruk beyede maşşalah kocaman olmus.doktorunu dınlede bol bol dinlen.ne kalmıs surda 5 güncük.sonra dinlenemezsın arasın bugunlerı kaydirigubbakcemile (hep öle diyolar ya ondan dedımkaydirigubbakcemile3)