- 30 Aralık 2007
- 10.035
- 223
teşekkürler canım sanada az kalmışselam kızlar henüz geçmişe bakamadım ama bu sayfada gördüğüm kadarıyla yeni doğum haberleri var.MİLKSAKE KAÇAKKEDİ EMREM DERYA EYLEM GELGİT HELİNHİVDA KAYRA BAŞAK DEFNEDAMLA SERAPKARAKÖYLÜ EBRUSKA DİDE GPYRSESRA FASÜLYEKO VEEE BUGÜN DOĞAN ECE (ESRAKO) ECE(BAYBEBOM) HEPİNİZİ çok kutluyorum sağlıcakla büyütün bebeklerinizi allah hepsini nazarlardan korusun gözünüz aydın darısı biz sıradakilerin başına inşallah bizlerde bir avazda bitiricez bu işi .......
dualarımız sizlerle:Saruboceq:bende bugündr gittim benim biraz problemli geçiyodu şu son haftalarım bugün doğum tarihimiz netleşti perşembe günü saat 8 de bende inşallah kucagıma alıyorumm dualarınız benimle ve dualarım sizinle olsun eger yarın giremezsem durumlar böyle kızlar....
benim hala dikiş yerleirm acıyor daha doğrusu karnımın üst tarafı sağa sola dönüşüm rahatladı evet artık topiğimiz açılabiliryavrum ilk gün çok ağrıdı.şimdi ise daha çok miyom dikişim ağırıyor.ama hep değil kalkarken, eğilirken ,yatakta dönerken bir de benim ağrı eşiğim düşüktür bir de hastabezinin ki gereksizken taktılar onun pişikleri yakıyor canımı..karnım su yatağı gibi.sağa sola oynuyor..ayaklarım,bacaklarım şişti..ama değer mi milyonkere değer..5 kilo vermiş görünüyorum..şişlerim inince bakalım ne olacak.pervin iyileşse de tpik açsa bise
oy oy maşallah size canım alkisalkisalkishayırlısı olsun.kolaylıla inşallah canım.artık çok aksiyon var topikte hergün.
neva hanımı emzirdim altını değiştirdim tekrar emzirdim uyuyor şimdi.bir de gülüyor uykuda harika bişe.opuyorumnanaktan
selam kızlar didom benim hastanede kanamam yogun oldu yattıgım için hemşireler hep gelip hasta bezini ve pedimi degiştirdiler ben birşey görmedim sadece aldıktan sonra baktım yogun oldugunu gördüm benim kesi yerimde hiç acı ve agrı yok zaten hala bandajlı ve elimi o bölgeye sürdügüm zaman hissetmiyorum uyuşuk ama karnımın diger bölgeleri sanki sopayla ezmiş gibi fealaket acıyor ve agrıyordu bana dr igne verdi abah akşam antibiotikmiş biraz vurunamadıgım oldu ama vurulunca beni bayagı bir rahatlattı evde her işimi kendim görüyorum gerçi yardımcı varda kendimde dolaşmadan olmuyor annem kızımla ilgileniyor .
kanamam eve gelince çok az oldu sonra kesildi 2 gündür ped bile kullanmıyorum
evet kanama yok bende eve geldiğimden beri ped koyma gereği duymadım dışarı çıkarken önlem amaçlı koyuyorum
bende antibiyotik kulandım ondan sonra çok daha hızlı iyileştim resmen gözüm açıldı