Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didoooooooooooooo cok mu agriyo dikisler hala( dayanilmicak bi agrimi??
bende bugündr gittim benim biraz problemli geçiyodu şu son haftalarım bugün doğum tarihimiz netleşti perşembe günü saat 8 de bende inşallah kucagıma alıyorumm dualarınız benimle ve dualarım sizinle olsun eger yarın giremezsem durumlar böyle kızlar....
kiyamam sana, ne mutlu haftaya bu zamanlarada da bende de ayni telaz olucak insallah..
yarin bu saatlerde kuzeyin'e kavusacaksin sagsaglim:))
nazan suni sanci alip sezeryana giricekti ancak haber gelir sanirim, genel yaptilarsa.hayirlisi...
evrim sen epidural olucaksin dimi??eve cikip rahatlayinca sendende dide gibi hem duygusal hem teknik icerikli bi dogum hikayesi bekliyorum:))arkada kalanlara yol gostremen acisindan...:))
evrişim yarın için allah yardımcın olsun kuzum hayırlı haberlerini bekliyoz inşallah belki akşam giremem diye şimdiden yazıyorum canım.hakkını helal et çok yardımın oldu çok emeğin geçti bana ve topiğe
hayırlısı olsun.kolaylıla inşallah canım.artık çok aksiyon var topikte hergün.
neva hanımı emzirdim altını değiştirdim tekrar emzirdim uyuyor şimdi.bir de gülüyor uykuda harika bişe.opuyorumnanaktan
E canım seni de merak ettik biz. Sen ne alemdesin?Ne diyor doktor?
ben pek iyi değilim ama ufak sorunlar nedeniyle beklemede kaldm dr yeni geldi bana başka dr bakıyodu bugün ilk gördü daha perşembeye sabah 8 de alıcak bu arada benim ilki sezeryan oldugu için buda öyle olması gerkiyo ama benim sıpa kanala girmiş kasılmalar var o yüzden perşembeye alıcak yarın çok yoğun dr korkunç bir sıra var hastalarında benden daha acillere öncelik meselesi durumlare böyle beni merak eden herkese çok teşekkür ederim bu arada
ay yerim ben o nevayi:))
nazana uzuldum, bosuna o kadra sanci cekti, kiyamam ya, keske direk alsalardi, streside cabasi...neyse sagsaglim alsinda kucagina,gerisi unutulur...
kadriye ne guzel sansliymissin, bende epiduralden korkuyorum, insallah iyi gecer...