- 27 Nisan 2008
- 1.481
- 0
- 45
olabilerr..
:sinifsinif:ben lohusa serbetimi ancak mevlutte vericm, burda yok ondan:gitme:
üzülme kuzum be hiç veremicem - burda öyle bir adet yokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilerr..
olabilerr..
Bugun sarjım bıtene kadar Nazan ıle.. sonra Esrakom ile.. daha sonra Gypsesram ıle.. sonra da Dıdom ıle konustum.. aradılar sagolsunlar.. Nazan ın heyecanı ayrı bı guzeldı.. Esrakomun sesı bıcır bıcır gelıyordu.. Esramın agrıları vardı.. ama sesı nası anne anne gelıyordu,kıyamam ona :)) hele hele Dıdomm.. tam anne olmuşş.. tam anne.. nası anlatıyor Neva yı.. dıyor kı; hamılelık hıc bır seymış, hersey bundan sonra basladı..
Kısacası Ayçammmmmmmmm.. goruyorsun degıl mı?? nereden nereyeeee...
Dün gece hıc dogru dürüst uyuyamadım.. resmen perısanım su an.. yarın da yogun bır gun.. kuafor.. olaylarını halledecegım.. bu gece uykumu almam sart.. yoksa yıgılıp kalacagım.. yarın gorusuz ınsallah..
Nurdancım... Canım o en çok 1 ay, hem de o kadar sık giremeyeceğimiz süre 1 ay ! Sonra gene sık sık girer, yazışırız.
Kızlar ben bugün pelte gibiydim. Bütün gün yattım. Soğuk soğuk terledim. Biraz uyumuşum da kendime geldim. Artık çok zor geliyor açıkçası.. Yani Doruk'un gücüne gitmesin ama, artık karnımda değil, kollarımda taşımak istiyorum. İnşallah doktor tarihimizi çok ilerilere atmaz. Yarın 3'te randevumuz var, kesin tarihimiz belli olacak.
Evrim, müsait olursan yarın sana uğramak isterim bir ara. Muhtemelen akşam olur. Bir 5 dk görsem yeter ?
sevgili arkadaslarım
hehe duygusal bir konusma diye baslalayım dedim ama içimden muzurca komikce abuk sabuk seyler yazmak geçti biranda çok duyşgusallık patlatmayayım simdi B))
nasıl duygular içinde oldugumu tahmin edersiniz az çok karma karısık hala inanamıyorum yarın bir bebegim olacagına deneyimli anne olsanda her bir çocuk ayrı hisler demekmis bunu anladım
hele araya yıllar girince tekrar yeniden sil bastan sanki ilkekez anne olacagım gibi hissediyorum
sizleri çok ama çok sevdimm benim doguumdan sonra biryere gitmeye niyetim hiç yok insallah bebeklerimizi daha sonra çocuklarımızıda birlikte buyuteceğiz
ben sevdigim insanlardankolay kolay kopamam emin olun yolum dustugunde balıkesir duzce izmir alanya antalya hangi arkadaslarım varsa onları ziyaret dahi ederim, yuz yuze tanısıp gorusmeyi isterim her sehirnden belkide arkadasım olur
buraya girip listeye adımı yazarmısınız beni diyen tiplemelerden asla olmadım paylasım olacaksa tam olamalı simdiye kadar hep oyle olud insallah bunaldn sonrada boyle devam edeceğim kızım musade etikce ama dogumdan sonrada emin olun aklım sizlerde olacak
bugun bir ara dusundum nazan ne yaptı yok esra nasıl evrime ne dedi dr yani nek adar çok kafamı mesgul ediyorum dedim yepyeni arkadaslarım için ne kadar çok onlarla ksevinip onlarla uzulmusum dedim yeriniz çok buyuk inanın buhamilelik benim içihn çok farklı çok daha guzel geçti mutluluk paylastıkca artarmıs derler ya aynen bunu derinden hissettim aranızda, insallah çocuklarımızın 5-10 . yasgunlerindede bu gunleri anacagız . tum paylasımlarınız için guzel dilekleriniziçin sonsuz tesekkurler
hakkınızı helal edin. didenin dedigi gibi daha buyuk mutlu gunler yıllar baslayacak ama yinede bitisler nurdan gibi benide fazlasıyla huzunlendiriyor
çok duygusal biri degilimdir ama su anda bunları yazarken bile gozyaslarıma hakim olamiyorum neyse nerden çıktı bu huzun :))
daha buralardayım yatmaya niyetim yok uyuyamayaacagımı iyi biliyorum su yazıyı yazayım sonra muhabete devam
Bugun sarjım bıtene kadar Nazan ıle.. sonra Esrakom ile.. daha sonra Gypsesram ıle.. sonra da Dıdom ıle konustum.. aradılar sagolsunlar.. Nazan ın heyecanı ayrı bı guzeldı.. Esrakomun sesı bıcır bıcır gelıyordu.. Esramın agrıları vardı.. ama sesı nası anne anne gelıyordu,kıyamam ona :)) hele hele Dıdomm.. tam anne olmuşş.. tam anne.. nası anlatıyor Neva yı.. dıyor kı; hamılelık hıc bır seymış, hersey bundan sonra basladı..
Kısacası Ayçammmmmmmmm.. goruyorsun degıl mı?? nereden nereyeeee...