Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her bitiş yeni bir başlangıçtır Nurdancım..ne heyecanli yaa haftaya bugunlerde bu hafta dogum yapanlar siteye girip haberler vericek, benimle ayni tarihte olanlar doguma giricez, sonra bizde diger hafta haberler vericez, bekleyenler doguma giricek, sonra ay biticek...hic agustos hamilesi kalmicak(ikayemize agustos annneleri olarak devam edicez:)))huzunlu son, mutlu baslangic...dagilmayiz dimi kizlar, ayni heyecanla devam eder dimi bu sohbetler???bak huzunlendim simdi...
Her bitiş yeni bir başlangıçtır Nurdancım..
Sohbetlerimiz daha bi heyecanlı olacaktır hiç merak etme yerimseniben
bu hafta seçilden de umutluyum ben..kızseçil sen hani hatıraynın bebkine gidecektinde resm çekcekdin. peeeehh sende dogurcan bu hafta kalır ..
biseylerin bitisi hep uzer beni(okullarin kapanmasi, tatilin bitmesi v.s.
güzelim hatıra müsait olunca arıycaktı beni.sanırım olamadı..ben de sıkboğaz etmek istemedim..en son sarılıktan dolayı bebiş hastanede yatıodu...
geçen aynı şeyi ben de yazmıştım..herkes birbir doğurunca hem seviniyorum hem hüzünleniyorum..herkes bebeğiyle ilgilenmek zorunda kalıcak mecburen..çok sık ve rahat giremiycekler..
evet, belki bir süre sık sık giremeyiz. Atıyorum 1 ay.. Sonra ben buradayım kıslar, sizi bırakmaya niyetim yok =)) Şeniz
Kayınvalıdelerdeydık.. geldık eve lohusa serbetını yaptık şimdi Ozy ıle.. sogusun şişelere dizip onu da kaldıralım..
Yarın bu saatlerdeki halımı şahsen cok merak edıyorum.. bende Baby gıbı dolanırım herhalde :))
Hava korkunc sıcak.. resmen adamı yoruyor.. hem klıma hem vantılator.. anca oturma kıvamındayız su an.. cocuklar da eve gelınce ne yapacagız cok merak edıyorum..
:sinifsinif:1 ay uzuuuunnnnn:sinifsinif:
Evrişim bana da ikram et beni unutma :1rolleyeslur mu
Yarın vereyım kuzum.. daha cok sıcak, olma mı??