- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte odamız sonunda tamamlandı : )
buyrun göbiş resmimide ekliyorum şimdi
2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :) - Sayfa 145 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Geldim kuzularr... Carsamba tarıhımız kesınlestı.. saat 11 de hastanedeyim.. :))
hayırlı olsun evrişim kesin tarihiniz heran sana arkadaş olabilirim yada salı günkilere delikafadulden
Geldim kuzularr... Carsamba tarıhımız kesınlestı.. saat 11 de hastanedeyim.. :))
Çarsamba ya kadar sızlere dogum haberlerını aktarmaya devam edecegım,sonra gorevı Pınkyme devredıyorum.. bu arada bana da gelen haber olursa,ya yazarım,yazamazsam Pınkyme iletirim.. ama habersız bırakmam.. o yuzden bırılerıne ulasacagım dıye sıkılmayın.. ya da Pınky nın numarası yok dıye dert etmeyın.. hersekılde annelerımızın sevınclerını tum dostlarımızla paylasırız.
petrik canım istediğin ece olsun al yavrum sen yabancı değilsin sana gelin olsun farketmez.bu arada odanız bi harika bayıldım ben mavi hastasıyım zaten mavi renk görünce dayanamıyorum bayıldım valla
evriş h.geldin canım inş. hayırlısıyla sende kurtuluyorsun demek çarşamba günü
opuyorumnanaktan tamam anlaştık : )
yemek yapayım çaya kayınvalidemle eltim geliyor ailecek bişiler hazırlamam lazım
anneme hoşgeldine geliyorlar sonra görüşürüz
Çarsamba ya kadar sızlere dogum haberlerını aktarmaya devam edecegım,sonra gorevı Pınkyme devredıyorum.. bu arada bana da gelen haber olursa,ya yazarım,yazamazsam Pınkyme iletirim.. ama habersız bırakmam.. o yuzden bırılerıne ulasacagım dıye sıkılmayın.. ya da Pınky nın numarası yok dıye dert etmeyın.. hersekılde annelerımızın sevınclerını tum dostlarımızla paylasırız.
çarşamba büyük gün efrim hadi hayırlı olsun kuzey beyimizde geliyor artıkınGeldim kuzularr... Carsamba tarıhımız kesınlestı.. saat 11 de hastanedeyim.. :))
galiba öyle olacak bizim kız.bugün daha iyi göğüsler.uzmanlaşıyoruz emzirme sektöründe.pompam da geliyor bu gün.
derya nasıl oldun ? tüm işlerini kendin yapabiliyor musun artık?