Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah yahyayagypsym esramla konuşmak için aradımama sancıları varmış dikiş yerleri agrıyor dedi. bende ablasıyla konuştum saglıkları yerinde çok şükür ve ayrıntılaaaaaaaarrr
yahyamız 55 cm ve 3500 kilonun üstünde ablası tam net kilo söylemedi. beyaz tenli siyah saçlı çooook datlu bir bebekmiş.
emerken problem olmuş biraz sanırım. hemşire verdiği zaman hemen emiyor ama biz deneyince biraz zor oluyor dedi. alışcaklar yavaş yavaş dedi. çok şükür işte haberler bööööööööyleee
Tekrar merhaba kızlar,
Meltemden hayırlı haberlerim var.. Ece'miz çok şükür hayırlısıyla sağ salim sağlıklı sıhatli doğdu.. Normal doğum olarak başlayan serüvenimiz sezeryanla noktalandı ama çok şükür ki hem Meltem hemde Ece bebek çok iyi.. 3500gr. ve 50 cm boyunda... Dualarınız için hepinize teşekkürler... Allahım hayırlısıyla sizleride yavrularınıza kavuştursun inşallah...
galiba öyle olacak bizim kız.bugün daha iyi göğüsler.uzmanlaşıyoruz emzirme sektöründe.pompam da geliyor bu gün.didom ya senn kızın gözumun önunden gitmiyor ohh pammık gibi çok datlu ya annesi hele senin anlatımlarınla. böle şirin ama cazgır bişi geliyor gözumun önune..:)nasıl geçiyor günler. emmesi düzeldimi .göğüslerin ne alemde
maşallah yahyaya
ecemizde hoş geldi maşallah ecemizede
ALLAH İKİSİNİNDE ÖMRÜNÜ UZUN ETSİN ANALI BABALI BÜYTSÜN İNŞALLAH :Saruboceq:
MELTEM VE ESRA GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN TAZE ANNELER opuyorumnanaktan
Arkadaslarım..
Ah bu güzel haberi vermek bana nasıp oldu yaa.. bugunlere de şükürler olsun..
Agustos Anneleri!!!! Topiğin olmazsa olmazı.. en güzel rengi, canımız cigerimiz.. Gypsesram 10 50 de YAHYA yı dunyaya getırdı.. sezeryanla olmuş, Mami aynı bana benzıyor diyor :)) ıkısı de cok ıyılermıs.. daha kendıne gelmemıs Esramız.. Yahya da artık aramızda.. şükürler olsun bugune dee..
ay yazıyorum aynen catlak arkadasımız esra kendi yazmıs olamaz heralde metni hazırladı mami yemi verdi bilmiyorum ama aramamak için kendimi zor tutuyorum nasılsa konusamıycak su an
mesaj soyle ayy
çok duygusallll
MERHABA BEN YAHYA CELİL HENUZ BİR CEP TELEFONUM YOK SİZE ANNEMİN TELEFONUNDAN MESAJ ATIYORUM BEN GELDİM ARTIK ARANIZDAYIM
ESRA MUAMMER VE OGLUMUZ YAHYA CELİL SARIKAYA
inanılmazzz bu kız yaaa
meltemden haber vaaaaaaaarr
5 saattir beklemelerine ragmen normla dogum olmadıgı için yarım saat içinde sezeryana alıcaklarmış beklemedeler. dua edin dedi. eşiyle konuştum. inşallah sagsalım kavuşur bebişine. dua edelim .
vee Agustos bebişimiz belli oldu.YAHYA CELİL..
Tekrar merhaba kızlar,
Meltemden hayırlı haberlerim var.. Ece'miz çok şükür hayırlısıyla sağ salim sağlıklı sıhatli doğdu.. Normal doğum olarak başlayan serüvenimiz sezeryanla noktalandı ama çok şükür ki hem Meltem hemde Ece bebek çok iyi.. 3500gr. ve 50 cm boyunda... Dualarınız için hepinize teşekkürler... Allahım hayırlısıyla sizleride yavrularınıza kavuştursun inşallah...
evet jenyy çok heyecanlı bugün : ))
sabaha karşı Fasulyeko Meltemin suyu gelmiş sancı olamadıgı için suni sancı verişmiş sonunda sezeryanla Sağlıklı doğmuş Ece'miz
Tombiğim Esramda sezeryanla kavuştu Yahya'ya o da sağlıklı
Nazan'da galiba bugün sezeryan olcak tam bilmiyorum
Baby yarın sezeryan oluyor
şimdilik haberler bu kadar : ))
iyiyim Canan sağol cuma akşamından düne kadar sancım vardı hep yattım
biraz kendi hatamdan kaynaklandı galiba işyaptım eğilip kalktım bol bol feci kasık ağrısı çektim yürüyemiyordum.. şimdi geçti çok şükür hatta sabah gezindim : )