- 24 Aralık 2008
- 4.030
- 0
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazan aradı simdi benii hastanede imis nst ye girmis sancı falan yokmuss dr u bekliyrodu bakalım ne zamana ne yapcak falan dedi esranın mesajını o da almıs heyecanla aradı ben kazandım diyor serseri bunlar yaaa kim sona kalcak iddiası yapıyorlardı ya hehe ben kazandım diyro)))
canlarım doktordan geldik
bebis biraz gelisik kafa capı buyuk o yuzden yarın sezercik yolları gorundu. nasipse yarın size gore 12 bana 10da spinal sezercik olcaz. dualarınıza ihtiyacım var hemde cok. biraz tırsıom galiba :))
Merhaba Kızlar,
Bende kısmet olursa Şubat annesi olacağım ama şu an meltem hakkında bilgi vermek istiyorum sizlere... sabaha karşı 4'de suyu geldi ve hastaneye gittiler muayenede doğum başlamış dendi fakat sancısı yok.. bu yüzden suni sancı verdiler şu an doğumhanede beklemedeyiz hepimiz.. Allah canım arkadaşımı bi avazda kurtarsın inşallah... İyi haberler aldıkça sizlerede yazarım merak etmeyin... darısı hayırlısıyla hepimize inşallah...
herkese merhaba. biz doktordan geldik. şükürler olsun herşey yolunda nst de opglum usluca durdu bugun.biraz sancımda çıktı. haftaya çarşambaçatı muayanesi var.ve haftasonundan itibaren beklices heran tetikde ıolucas dedi.. yani 15 agustosdan sonrabeklemedeyiz. inş. oglum 10 gunde 100 gram almış. 2893 dü 2997 gram olmuş.tahmini 3300 dogardedi ama tabi yanılma payı var dedi. saglıklı olsunda inşallah. normal doggum için bol bol yürüyüş dedi. sabah akşam yarımşar saat yürümelisin beebk aşagı insin dedi. ben sadeceakşamları yürüyordum sabahada yürümeliymişim. ne kadar hareketli olursa o kadar kolay dogum yaparışım.
Arkadaslarım..
Ah bu güzel haberi vermek bana nasıp oldu yaa.. bugunlere de şükürler olsun..
Agustos Anneleri!!!! Topiğin olmazsa olmazı.. en güzel rengi, canımız cigerimiz.. Gypsesram 10 50 de YAHYA yı dunyaya getırdı.. sezeryanla olmuş, Mami aynı bana benzıyor diyor :)) ıkısı de cok ıyılermıs.. daha kendıne gelmemıs Esramız.. Yahya da artık aramızda.. şükürler olsun bugune dee..
gittim hemen yatağımı naylonladım..nolmaz nolmaz..tırstım valla...bi de 2 gündür şu meşhur enerji geldi bana..evi yıkıp yeniden yapasım var..bugünkü şoklarla doğurmazsam iyidir..
Nazan'dan bakalım ne haberler gelcek...Evrim hayırlı haberlerle gel tatlım sende..
hayirlisi olsun babyim, gozun aydin...canlarım doktordan geldik
bebis biraz gelisik kafa capı buyuk o yuzden yarın sezercik yolları gorundu. nasipse yarın size gore 12 bana 10da spinal sezercik olcaz. dualarınıza ihtiyacım var hemde cok. biraz tırsıom galiba :))
pinky sende guzel haberler almissin, gozun aydin...herkese merhaba. biz doktordan geldik. şükürler olsun herşey yolunda nst de opglum usluca durdu bugun.biraz sancımda çıktı. haftaya çarşambaçatı muayanesi var.ve haftasonundan itibaren beklices heran tetikde ıolucas dedi.. yani 15 agustosdan sonrabeklemedeyiz. inş. oglum 10 gunde 100 gram almış. 2893 dü 2997 gram olmuş.tahmini 3300 dogardedi ama tabi yanılma payı var dedi. saglıklı olsunda inşallah. normal doggum için bol bol yürüyüş dedi. sabah akşam yarımşar saat yürümelisin beebk aşagı insin dedi. ben sadeceakşamları yürüyordum sabahada yürümeliymişim. ne kadar hareketli olursa o kadar kolay dogum yaparışım.
Arkadaslarım..
Ah bu güzel haberi vermek bana nasıp oldu yaa.. bugunlere de şükürler olsun..
Agustos Anneleri!!!! Topiğin olmazsa olmazı.. en güzel rengi, canımız cigerimiz.. Gypsesram 10 50 de YAHYA yı dunyaya getırdı.. sezeryanla olmuş, Mami aynı bana benzıyor diyor :)) ıkısı de cok ıyılermıs.. daha kendıne gelmemıs Esramız.. Yahya da artık aramızda.. şükürler olsun bugune dee..
hayirlisi olsun lal..insallah babayi bekler senin ufaklik..doktorumu aradım. nişanmış kızlar o. bebek yokluo seni dedi doktor. sancıların 20 dk.da bir düzenli gelirse ara hemen dedi. şu an beklemedeyiz
meltemden haber vaaaaaaaarr
5 saattir beklemelerine ragmen normla dogum olmadıgı için yarım saat içinde sezeryana alıcaklarmış beklemedeler. dua edin dedi. eşiyle konuştum. inşallah sagsalım kavuşur bebişine. dua edelim .
vee Agustos bebişimiz belli oldu.YAHYA CELİL..
Ayyy, hadi bakalım hayırlısı Pervincim =) sonunda
Yatağı naylonlamak??? :1shok:
meltemden haber vaaaaaaaarr
5 saattir beklemelerine ragmen normla dogum olmadıgı için yarım saat içinde sezeryana alıcaklarmış beklemedeler. dua edin dedi. eşiyle konuştum. inşallah sagsalım kavuşur bebişine. dua edelim .
ya kızlar unutuyorsunuzama listede angeleyes var bgun planlı sezaryan olcakdi
hiç sesçıkmad ondan gunlerdir erken falan yaptı habermi vermedi bilmiyorum ama bugun sabah saatinde o da sezaryan olmus olabilir
zor oluyor vede şok ama en sonunda doğumuş oluyorsun canımayy meltemin kaderine bak sancı çekipte sonradan sezeryana girmek nasıl bi duygudur acaba bana çok zor geliyor allahım ya sadece sezeryan yada sadece normal doğum yaşatsın ikisini kaldırabilirmiyim bilmiyorum ben biraz tırsakım gerçi allaah onun kolaylığını veriyor ama
dualarımız onunla ve bebeğiyle :Saruboceq::Saruboceq:meltemden haber vaaaaaaaarr
şuna bakya kazandı onun durumuda belli olsaydı hayırlısıylanazan aradı simdi benii hastanede imis nst ye girmis sancı falan yokmuss dr u bekliyrodu bakalım ne zamana ne yapcak falan dedi esranın mesajını o da almıs heyecanla aradı ben kazandım diyor serseri bunlar yaaa kim sona kalcak iddiası yapıyorlardı ya hehe ben kazandım diyro)))
Pinky.. bı mail adresını kontrol edıver kuzu.. sana mail atttım.. eger gelmemısse benı muhakkak uyar sana tekrar gondereyım..
Ben sımdı doktora gıdıyorum.. gelınce gorusmek dılegıyle.. :)