- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
evrim gercekten çokkarısık hisler bir kadının hayatnıda çok onemli anlarr
alah isteyen evlat bekleyen herkese nasip etsin diyorum buyuk bir bosluk bir kadın hayatında hiç çocuk dogurmadan goç etmek bence , bunuikinci kez zorda olsa elde ettim allahıma bin sukur kendimi çoksanslı hissediyorum
ben sana salı gunu insalah ibo nun telefonundan mms atarım ece mizin resmini
yeni tel aldı bizim beyefendi bir turlu mms ayarlarını yapamadı dedim yarın nap et yaptır ayarları evrime mms atacagım kızımınzın resmini hey allahım diyor tek derdin bumu seklinde anlamaalarını beklemiyorumtabiki erkeklerin bizim aramızdaki bagı ve diyaloguu:))
ve insallah salı gunu kendime gelince senide arayacagım evrim canlı baglantısaglarım diye umuyorum ben metanetliyimdir ameliyattan çıkıp herkesle normal sesle konusurum herkes sasırırf alan:)) senide araycagım bekle telefonumu:)
Güzel haberlerını beklıyorum.. güzel dıleklerıne de sonuna kadar katılıyorum.. Rabbım anne olmayı hakeden tüm kadınlara bu duyguyu nasıp etsın..
efffriiimmm nasıl ama gözlerimmm hihooooooo ayıcığa biraz büyük geldi damla çikolatalar
diğerinin kalıpta kız bebekmiş erkek diilmiş rezil oldum onun gözleride ayçöreğinden yaptım yaratık gibin olduuu :roflol: öperim seniiii
Dıyorum sana.. şu göz ısınden fasgec be anam.. yenecek sey bıle baska seye bürünüyor..
günaydın kızlar
dualrınızı bekliyorum
umarım tek parçalıktan kurtulurum bugün hayırlısı ile..
sizleri çoookkkk seviyorummmmm
güzel hamişlerimmmmm
güzel annelerimmmmmm....
Dualarım da.. aklım da seninle..
canlarım doktordan geldik
bebis biraz gelisik kafa capı buyuk o yuzden yarın sezercik yolları gorundu. nasipse yarın size gore 12 bana 10da spinal sezercik olcaz. dualarınıza ihtiyacım var hemde cok. biraz tırsıom galiba :))
Yarın mı? :1shok: Aman Allahım Babymmmm.. ay tuhaf oldum.. hadı hayırlısı kuzum.